Gość Orson Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry. Uważasz po demie PES2011, że ta gra jest idealna? :potter: Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety. Uważam,że niektórzy szukają minusów na siłę. Ader wyobraź sobie,ze jestes recenzentem, powiedzmy piszesz do PE i twoim zadaniem jest napisać recenzje PESa. W tabelce, w kategori minusów co bys wpisał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry. Uważasz po demie PES2011, że ta gra jest idealna? :potter: Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety. Uważam,że niektórzy szukają minusów na siłę. Ader wyobraź sobie,ze jestes recenzentem, powiedzmy piszesz do PE i twoim zadaniem jest napisać recenzje PESa. W tabelce, w kategori minusów co bys wpisał? Pewnie wystawiłby 10/10 i nie wypisał żadnych minusów Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Co do spóźnień premiery PES-a w Polsca to ultima twierdzi,że u nich wszystko będzie na czas ;] bedzie przed czasem http://allegro.pl/pro-evolution-soccer-2011-pes-11-ps3-mamy-4console-i1260463970.html - pes dostępny od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Co do spóźnień premiery PES-a w Polsca to ultima twierdzi,że u nich wszystko będzie na czas ;] bedzie przed czasem http://allegro.pl/pro-evolution-soccer-2011-pes-11-ps3-mamy-4console-i1260463970.html - pes dostępny od ręki kupujcie maniacy i zdajcie tu obszerną relacje, zwłaszcza z online Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ja bym brał od razu, ale preordera złożyłem w Play & Go niewiadomo kiedy do mnie gra przyjdzie, mam nadzieję, że w piątek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry. Uważasz po demie PES2011, że ta gra jest idealna? :potter: Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety. Uważam,że niektórzy szukają minusów na siłę. Ader wyobraź sobie,ze jestes recenzentem, powiedzmy piszesz do PE i twoim zadaniem jest napisać recenzje PESa. W tabelce, w kategori minusów co bys wpisał? Pewnie wystawiłby 10/10 i nie wypisał żadnych minusów Cieszę się,że wiesz co myślę o PESie2011 Tosziro. Jesteś nienormalny.Czy to,że nie czepiam się NORMALNEJ fizyki piłki,to znaczy ,że gra dla mnie jest bez wad? Minusy? - mechanizm przełączania między zawodnikami - chyba nigdy nie był tak z(pipi).any - PES2011 zatracił indywidualność - taki Xavi przepycha Drogbę - LOL,przesadzili z tym wyplenianiem cyborgów - kamera to porażka - z nią wiąże się kolejny minus - przez tą dziwną kamerę gdy gram vs. CPU bramki tracę praktycznie tylko z rożnych(ciężko określić tor lotu piłki) - a komp ma prawie 100% skuteczności - strzały - wydaje się ,że nie ma nad nimi żadnej kontroli,czasem lekko uderzając i chcąc uderzyć z bliska po ziemi,wychodzi jakiś super piękny lob i mimo,że gol wpada - ja chciałem inaczej akcję zakończyć - chyba więcej zautomatyzowania w tej kwestii,Ai samo wybiera jak najlepiej uderzyć,prawie jak w FIFĘ na full asyście. Strzały z daleka są ok. Na razie to tyle,po kilku dniach grania w fulla. Ta gra ma dużo bugów i nie zasługuje na ocenę wyższą niż 8 - 8.5/10. Jednak to krok w dobrą stronę i może być tylko lepiej. Edytowane 4 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dlaczego nie chwalisz się, że masz fulla? <_< Jakie różnice w stosunku do dema? Jak sędziowie? Czy da się wyłączyć powtórki po każdym faulu nawet bez kartki? Naprawdę wystawiłbyś tylko 8/10? Nie patrząc na konkurencję, a jedynie porównując do poprzednich trzech edycji? Z indywidualnością chyba przegiąłeś - Gattuso nie poda przecież jak Pirlo i m.in. za to kocham PESa Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 dobry tutorial jak odpalać bezrotacyjne kamienie http://www.youtube.com/watch?v=5l6xGmPHcdA Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dlaczego nie chwalisz się, że masz fulla? <_< Jakie różnice w stosunku do dema? Jak sędziowie? Czy da się wyłączyć powtórki po każdym faulu nawet bez kartki? Naprawdę wystawiłbyś tylko 8/10? Nie patrząc na konkurencję, a jedynie porównując do poprzednich trzech edycji? Z indywidualnością chyba przegiąłeś - Gattuso nie poda przecież jak Pirlo i m.in. za to kocham PESa Nie ma powtórek po każdym faulu,sędzia nie gwiżdże każdego kontaktu jak w demie. Indywidualność to nie tylko podania - dla mnie to chore,że Drogba przegrywa walkę bark w bark z jakimiś konusami.Kiedyś było inaczej. W porównaniu do PESa 10 to ta gra ma 9+,ale naprawdę nie jest bez wad niestety i prędzej czy później te wady staną się uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Na xa tez juz maja? Jutro wiekszosc sklepow powinna wysylac Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 To nie ma zadnej kamery w stylu klasycznego wide? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Wlasnie...były informacje,ze full doda kamere vide ale czyzby okazały sie tylko plotkami? <_< to jakas maskra- seabass mysli,ze taka kamera jest fajna? ok, jego prawo. Ale po co wyrzuca opcje wide? No po co?????? Edytowane 5 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
leszekch 5 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Wlasnie...były informacje,ze full doda kamere vide ale czyzby okazały sie tylko plotkami? to jakas maskra- seabass mysli,ze taka kamera jest fajna? ok, jego prawo. Ale po co wyrzuca opcje wide? No po co?????? ja byłem przekonany że w demie jest wide ,ta kamera mi pasuje oddalam tylko screnem maksymalnie daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Wlasnie...były informacje,ze full doda kamere vide ale czyzby okazały sie tylko plotkami? to jakas maskra- seabass mysli,ze taka kamera jest fajna? ok, jego prawo. Ale po co wyrzuca opcje wide? No po co?????? ja byłem przekonany że w demie jest wide ,ta kamera mi pasuje oddalam tylko screnem maksymalnie daleko . pograsz online, zobaczysz ile goli przez nia stracisz Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Na jakimś forum czytałem, że w tej wersji istnieje coś takiego jak 'mocne strzały' i podobno wykonuje się je kwadrat-->L2. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) a po co Ci info, czy sie czyms rozni, jak Ty w demie nawet podawac nie umiales i uczyc Ci sie nie chcialo bo nie warto? :> Edytowane 5 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something ! na razie tylko torenty w obiegu :-) mantix -mnie interesuje tylko info o online na ps3 bo na zmiane tej skur.ionej kamery nie licze Edytowane 5 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
eXt 0 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something ! Popieram kolegę i czekam na jakieś info - sam mogę coś naskrobać, ale dopiero w czwartek.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something ! na razie tylko torenty w obiegu :-) mantix -mnie interesuje tylko info o online na ps3 bo na zmiane tej skur.ionej kamery nie licze to napisz do lonsa na psn. Ma pesa i mial dzis testowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something ! na razie tylko torenty w obiegu :-) mantix -mnie interesuje tylko info o online na ps3 bo na zmiane tej skur.ionej kamery nie licze to napisz do lonsa na psn. Ma pesa i mial dzis testowac a myslisz , ze mamgo w znajomych jak my tu na noze cielismy sie :-) pewnie jutro napisze jak sprawa wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Jak na torrentach - w Warszawie juz sa od reki, gdyby podobał mi sie tak samo jak FIFA juz bym mial w domu. Lons ma - super info Matinx, dlaczego sam go nie zapytasz, powinniscie sobie pione przybijac ! a po co Ci info, czy sie czyms rozni, jak Ty w demie nawet podawac nie umiales i uczyc Ci sie nie chcialo bo nie warto? :> Z czystej ciekawosci, chcialbym wiedziec, czy poprawili chocby z(pipi)any AA, czy online dziala poprawnie, czy czymkolwiek sie rozni. Racja - uczyc sie nie warto, bo wybralem inna gre, a na dwie pily nie mam czasu (ile trzeba bylo go miec by w obydwie dobrze grac) no i w przeciwienstwie do Ciebie na konsoli nie gram tylko w pile... Edytowane 5 Października 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Na jakimś forum czytałem, że w tej wersji istnieje coś takiego jak 'mocne strzały' i podobno wykonuje się je kwadrat-->L2. Prawda to? Nie ma czegoś takiego,a strzały w fullu wyglądają znacznie lepiej niż w demie. O wszystkim oprócz online mogę opowiedzieć,tylko pytajcie o konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Lonsik czekamy na obszerną relacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 W ultimie juz jest na wszystkie platformy dostepny http://www.ultima.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi