Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Jeden z moich pierwszych goli w ML http://www.youtube.com/user/AdEr111?feature=mhum Edytowane 6 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja juz swojego pesa na ps3 kupilem =]]]]] jak tylko wroce z roboty do domu to przyklejam się do konsoli, od razu w master ligę łupię. Daj ktos bezposredni link do jakiegos konkretnego OFa jak juz jest (hi lons). Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) ja juz swojego pesa na ps3 kupilem =]]]]] jak tylko wroce z roboty do domu to przyklejam się do konsoli, od razu w master ligę łupię. Daj ktos bezposredni link do jakiegos konkretnego OFa jak juz jest (hi lons). Tak ten of sie prezentuje http://www.youtube.com/watch?v=0nZMKxMvkEE&feature=player_embedded http://uploading.com/files/32378b12/PS3.zip/ http://uploading.com/files/ff587ccm/MUSIC.zip/ Edytowane 6 Października 2010 przez masta_g Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ultima ma najszybciej w Polsce na XA ! Zamówione, jutro bedzie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
eXt 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Może ktoś napisać jak się spisuje online? Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ultima ma najszybciej w Polsce na XA ! Zamówione, jutro bedzie u mnie Dzwoniles do nich i powiedzieli ,ze jutro wysylaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Czy patche do PES'a są legalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dzownilem 2 razy, WYSYLKA DZISIAJ ! Jutro dojdzie dopiero mam do wawy 200km Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Z polskich klubów ktoś jest? E: ja juz swojego pesa na ps3 kupilem =]]]]] jak tylko wroce z roboty do domu to przyklejam się do konsoli, od razu w master ligę łupię. Daj ktos bezposredni link do jakiegos konkretnego OFa jak juz jest (hi lons). Gdzie dostałeś? Edytowane 6 Października 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Czy patche do PES'a są legalne?? Ke? Jaśniej trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chyba chodzi o to czy jak używasz Option File'ów to czy mogą ci grę zbanować czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zdecydowanie NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 No jeśli ściągasz z live'a patche na licencje klubów to czy to legalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie ma na live żadnych patchy do PESa. Chyba,że o czymś nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Ja już gram od tamtego piątku ale na PC(pirat ciiiiicho ) i gra się naprawdę fajnie,szczególnie jak opanujesz taką Krystynę to możesz walić niezłe akcyje O ile gra w obronie nadal potrafi wkurzyć o tyle odgwizdywanie fauli w tej grze to prawdziwa loteria(choć takie ewidentne kosy są zawsze odgwizdywane). W demku można było poczuć się jak kiedyś w PES 5 gdzie za byle popchnięcie był faul,teraz już tego praktycznie nie ma choć zdarzają się wyjątki. Strzały są jakoś dziwnie rozwiązane...żeby walnąć bombę z dystansu trzeba nacisnąć także R2...jakby to nie mogli przypisać tego przycisku pod techniczne uderzenie ;] No i to takie moje małe uwagi odnośnie gameplayu,bo wiadomo po co biorę PES-a...dla EDYCJI ;] Która jest świetna po prostu,no może trochę edytor stadionów mnie rozczarował,ale tylko trochę Nie będę się rozpisywał,powiem tylko,że dla fanów edycji jest to raj na ziemi :] Jutro powinienem dostać już egzemplarz na PS3. Edytowane 6 Października 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Czyli trzeba ściągać z neta i przez pena?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 żeby walnąć bombę z dystansu trzeba nacisnąć także R2...jakby to nie mogli przypisać tego przycisku pod techniczne uderzenie Czegoś tu nie rozumiem.. bomba z dystansu pod R2? Przecież z R2 strzela się technicznie. A jak na to wpadłeś? Jest to w controlsach w grze czy jest jakiś tutorial? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wszystkie te bzdury o wciskaniu jakieś przycisku by strzelić mocno z dystansu można włożyć między bajki. No chyba,że chodzi o wolne. A R2 to faktycznie jest,tylko,że to strzał lekki,techniczny,a nie mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) no piszczie jak ten online, co z wami... po ile sklepy krzycza sobie za PES'a? (nie pytam o wysyłokowe bo to zawsze inna bajka) Edytowane 6 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mógłbym się założyć , że R2 odpowiedzialny jest o mocnego strzału "na pałę". Wprowadzili to ... nie,nie pamiętam od jakiej części, ale od tej pory bardzo często strzelam z wduszonym R2 wbiegając w pole karne i ZAWSZE są to strzały bardzo mocne. Czy sobie coś wkręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wszystkie te bzdury o wciskaniu jakieś przycisku by strzelić mocno z dystansu można włożyć między bajki. No chyba,że chodzi o wolne. A R2 to faktycznie jest,tylko,że to strzał lekki,techniczny,a nie mocny. To nie wiem czemu mi wychodzi zawsze bomba ...mam kilka bramek zresztą zapisanych ,ale to później bym pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mógłbym się założyć , że R2 odpowiedzialny jest o mocnego strzału "na pałę". Wprowadzili to ... nie,nie pamiętam od jakiej części, ale od tej pory bardzo często strzelam z wduszonym R2 wbiegając w pole karne i ZAWSZE są to strzały bardzo mocne. Czy sobie coś wkręciłem. Wkreciles sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odpaliłem teraz demo pesa 2011 i w 'command list' jest: controlled shot: square--> with the gauge on screen R2 Czyli tak jak mówi Ader, to jest lekki kontrolowany strzał, a już o żadnym L2 nie ma nic w command list wspomniane. Na innym forum (http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18052) mimo wszystko upierają się, że L2 (LT na xboxie) jest odpowiedzialny za mocny strzał... Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A może jest różnica gdy strzelasz z R2 w sprincie , a inaczej gdy koleś sobie truchta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi