mikro 48 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Z tego co pamiętam jak biegnie się na sprincie i naciśnie R2 to zawodnik wypuszcza piłkę przed siebie i wtedy rzeczywiście da się lutnąć bombę. Tyle, że R2 jest wtedy odpowiedzialne za wypuszczenie piłki, a nie za sam strzał. Może o to chodzi? Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 ktos z Was skladal preordera na pesa w sklepie psxextreme? czekam na jakies info od nich kiedy beda wysylac.. jest ktos kto posida taka wiedze? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 A może jest różnica gdy strzelasz z R2 w sprincie , a inaczej gdy koleś sobie truchta. Jak po naładowaniu paska naciśnie się R2 piłkarz uderza wewnętrzną częścią stopy. Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 ja gre kupilem w robsonie w wawie. zagralem juz z 10 meczy, w zadnym nie mialem lagow, gra jest nieco wolniejsza niz w demie. Troche dlugo szuka przeciwnika ale... warto poczekac gra mi sie poki co kozacko, mimo ze pykam patafianami z mlo i tylko yakubu kupilem poki co No, to lece grac, pozdro. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Matinx super ze bez lagow psx najwczesniej w piatek - dzwonilem - najszybsza ultima Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Pytanie do tych co maja full'a. Czy jest tradycyjna kamera "wide" (jak w poprzednich PES'ach), czy tylko do wboru jest ta wide, ktora mamy w demo'owce? Cytuj
eXt 0 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 ja gre kupilem w robsonie w wawie. zagralem juz z 10 meczy, w zadnym nie mialem lagow, gra jest nieco wolniejsza niz w demie. Troche dlugo szuka przeciwnika ale... warto poczekac gra mi sie poki co kozacko, mimo ze pykam patafianami z mlo i tylko yakubu kupilem poki co No, to lece grac, pozdro. Dzięki, dzięki Stary. Wreszcie znalazł się ktoś kto faktycznie ma PES2011 i wie jak korzystać z forum. Pozdro Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Jest już recka gamespot... 8 jednak troche zawód...król nie do konca wrócił Cytuj
eXt 0 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Jest już recka gamespot... 8 jednak troche zawód...król nie do konca wrócił W nocy już była. Myślę, że zaniżyli EA>KONAMI. Za czasów fify w którą nie dało się grać kopanka EA miała ok. 7/8, a przecież wszyscy wiemy jak było. Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 polecam mlo... mega fun Djibrill Cisse szaleje w okolicznych wioskach i powiatach ~~ Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 WENB PES 2011 PS3 Option File Preview http://www.youtube.com/watch?v=CX9fWNRBXyM&feature=player_embedded ps.sparawdzam jak tam moja paczka na dpd o 4:33 przyjeli na magazynie w moim miescie Cytuj
raulos 19 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Kto pogra na Xsie dzisiaj wieczorem online ? Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Ten PES nieasmowicie wciaga. Przyklad: wczoraj gralem MLO, czekajac na competition. Lons napisal do mnie czy zagram sparing, to odpisalem, ze czekam na competition. Ofc nie dostalem sie, bo w sekunde zajete zostaly wszystkie miejsca. A potem bylo tak: dobra, jeszcze jeden mecz, jeszcze jeden... kupie sobie kogos... i w koncu patrze a tu Lons offline i 23 na zegarku Oby nie bylo jak z fifą, ze sie po 3 dniach znudze ale nic na to nie wskazuje poki co. Satysfakcja jest duza, jak np przegrywalem 3;1 w 85 minucie i udalo sie jeszcze wyrownac na 3;3 a gosc mial lepszy sklad.. lub nawet remis 0;0 z typem co mial juz 3/4 pierwszego skladu zrobione. Dobry PES jak za starych lat Cytuj
raulos 19 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 (edytowane) I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza Edytowane 7 października 2010 przez raulos Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 jak wroce do domu to moge Ci odpowiedziec, bo w tej chwili nie pamietam. Grajac wczoraj kilka godzin nawet tych spowolnien nie mialem. Czasem tylko denerwowala mala przycinka przy golu ale to rzadko sie zdarzalo. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza 1mb? Stary,takie łącze to było dobre 5 lat temu.Ja sobie nie wyobrażam mieć takie wolne połączenie.Dodatkowo neostrada ma strasznie mały upload. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza kiwki sa zbyt latwe w PESie, oby zawodnicy nie zaczeli tego non stop wykorzystywac w takich absurdalnych sytuacjach. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 (edytowane) I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza jakie przerywanie, rowin temat prosze......grasz na 360? matinx na ps3, moze to jest przyczyna? matinx, ty skolei piszesz ze jest idealnie- jakie masz połączenie? Edytowane 7 października 2010 przez Orson Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza kiwki sa zbyt latwe w PESie, oby zawodnicy nie zaczeli tego non stop wykorzystywac w takich absurdalnych sytuacjach. Zagraj z kimś i pokiwaj. Powodzenia. Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza jakie przerywanie, rowin temat prosze......grasz na 360? matinx na ps3, moze to jest przyczyna? matinx, ty skolei piszesz ze jest idealnie- jakie masz połączenie? tak jak pisalem wyzej, nie pamietam. Wroce do domu, to wam powiem. A bede poznym wieczorem, wiec musicie poczekac Cytuj
ted360 17 Opublikowano 7 października 2010 Autor Opublikowano 7 października 2010 a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza kiwki sa zbyt latwe w PESie, oby zawodnicy nie zaczeli tego non stop wykorzystywac w takich absurdalnych sytuacjach. Zagraj z kimś i pokiwaj. Powodzenia. W demie każdy zawodnik wykonywał rainbow flick z takim samym powodzeniem, Mam nadzieję, że w fullu to ukrócili. Grałem z kumplem-weteranem i dało się triczkami mijać rywali bez większych problemów Cytuj
raulos 19 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Zmieniam neo na 6mb maja promocje 59zl na 2 lata Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Zmieniam neo na 6mb maja promocje 59zl na 2 lata No bo trochę za murzynami jesteś z tym 1 mb,choć faktycznie na PES6 to wystarczało - ale tam były zupełnie inny system. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 W demie każdy zawodnik wykonywał rainbow flick z takim samym powodzeniem, Mam nadzieję, że w fullu to ukrócili. Grałem z kumplem-weteranem i dało się triczkami mijać rywali bez większych problemów Ano wlasnie - jak jest w fullu ? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Zmieniam neo na 6mb maja promocje 59zl na 2 lata Vectra za ok 60 zł ma 8 mb na 3 lata ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi