mikro 48 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Z tego co pamiętam jak biegnie się na sprincie i naciśnie R2 to zawodnik wypuszcza piłkę przed siebie i wtedy rzeczywiście da się lutnąć bombę. Tyle, że R2 jest wtedy odpowiedzialne za wypuszczenie piłki, a nie za sam strzał. Może o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
radzimisz 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ktos z Was skladal preordera na pesa w sklepie psxextreme? czekam na jakies info od nich kiedy beda wysylac.. jest ktos kto posida taka wiedze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A może jest różnica gdy strzelasz z R2 w sprincie , a inaczej gdy koleś sobie truchta. Jak po naładowaniu paska naciśnie się R2 piłkarz uderza wewnętrzną częścią stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja gre kupilem w robsonie w wawie. zagralem juz z 10 meczy, w zadnym nie mialem lagow, gra jest nieco wolniejsza niz w demie. Troche dlugo szuka przeciwnika ale... warto poczekac gra mi sie poki co kozacko, mimo ze pykam patafianami z mlo i tylko yakubu kupilem poki co No, to lece grac, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Matinx super ze bez lagow psx najwczesniej w piatek - dzwonilem - najszybsza ultima Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pytanie do tych co maja full'a. Czy jest tradycyjna kamera "wide" (jak w poprzednich PES'ach), czy tylko do wboru jest ta wide, ktora mamy w demo'owce? Cytuj Odnośnik do komentarza
eXt 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja gre kupilem w robsonie w wawie. zagralem juz z 10 meczy, w zadnym nie mialem lagow, gra jest nieco wolniejsza niz w demie. Troche dlugo szuka przeciwnika ale... warto poczekac gra mi sie poki co kozacko, mimo ze pykam patafianami z mlo i tylko yakubu kupilem poki co No, to lece grac, pozdro. Dzięki, dzięki Stary. Wreszcie znalazł się ktoś kto faktycznie ma PES2011 i wie jak korzystać z forum. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jest już recka gamespot... 8 jednak troche zawód...król nie do konca wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza
eXt 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jest już recka gamespot... 8 jednak troche zawód...król nie do konca wrócił W nocy już była. Myślę, że zaniżyli EA>KONAMI. Za czasów fify w którą nie dało się grać kopanka EA miała ok. 7/8, a przecież wszyscy wiemy jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 polecam mlo... mega fun Djibrill Cisse szaleje w okolicznych wioskach i powiatach ~~ Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 WENB PES 2011 PS3 Option File Preview http://www.youtube.com/watch?v=CX9fWNRBXyM&feature=player_embedded ps.sparawdzam jak tam moja paczka na dpd o 4:33 przyjeli na magazynie w moim miescie Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Kto pogra na Xsie dzisiaj wieczorem online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ten PES nieasmowicie wciaga. Przyklad: wczoraj gralem MLO, czekajac na competition. Lons napisal do mnie czy zagram sparing, to odpisalem, ze czekam na competition. Ofc nie dostalem sie, bo w sekunde zajete zostaly wszystkie miejsca. A potem bylo tak: dobra, jeszcze jeden mecz, jeszcze jeden... kupie sobie kogos... i w koncu patrze a tu Lons offline i 23 na zegarku Oby nie bylo jak z fifą, ze sie po 3 dniach znudze ale nic na to nie wskazuje poki co. Satysfakcja jest duza, jak np przegrywalem 3;1 w 85 minucie i udalo sie jeszcze wyrownac na 3;3 a gosc mial lepszy sklad.. lub nawet remis 0;0 z typem co mial juz 3/4 pierwszego skladu zrobione. Dobry PES jak za starych lat Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza Edytowane 7 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jak wroce do domu to moge Ci odpowiedziec, bo w tej chwili nie pamietam. Grajac wczoraj kilka godzin nawet tych spowolnien nie mialem. Czasem tylko denerwowala mala przycinka przy golu ale to rzadko sie zdarzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza 1mb? Stary,takie łącze to było dobre 5 lat temu.Ja sobie nie wyobrażam mieć takie wolne połączenie.Dodatkowo neostrada ma strasznie mały upload. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza kiwki sa zbyt latwe w PESie, oby zawodnicy nie zaczeli tego non stop wykorzystywac w takich absurdalnych sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza jakie przerywanie, rowin temat prosze......grasz na 360? matinx na ps3, moze to jest przyczyna? matinx, ty skolei piszesz ze jest idealnie- jakie masz połączenie? Edytowane 7 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza kiwki sa zbyt latwe w PESie, oby zawodnicy nie zaczeli tego non stop wykorzystywac w takich absurdalnych sytuacjach. Zagraj z kimś i pokiwaj. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza jakie przerywanie, rowin temat prosze......grasz na 360? matinx na ps3, moze to jest przyczyna? matinx, ty skolei piszesz ze jest idealnie- jakie masz połączenie? tak jak pisalem wyzej, nie pamietam. Wroce do domu, to wam powiem. A bede poznym wieczorem, wiec musicie poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza kiwki sa zbyt latwe w PESie, oby zawodnicy nie zaczeli tego non stop wykorzystywac w takich absurdalnych sytuacjach. Zagraj z kimś i pokiwaj. Powodzenia. W demie każdy zawodnik wykonywał rainbow flick z takim samym powodzeniem, Mam nadzieję, że w fullu to ukrócili. Grałem z kumplem-weteranem i dało się triczkami mijać rywali bez większych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zmieniam neo na 6mb maja promocje 59zl na 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zmieniam neo na 6mb maja promocje 59zl na 2 lata No bo trochę za murzynami jesteś z tym 1 mb,choć faktycznie na PES6 to wystarczało - ale tam były zupełnie inny system. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 W demie każdy zawodnik wykonywał rainbow flick z takim samym powodzeniem, Mam nadzieję, że w fullu to ukrócili. Grałem z kumplem-weteranem i dało się triczkami mijać rywali bez większych problemów Ano wlasnie - jak jest w fullu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zmieniam neo na 6mb maja promocje 59zl na 2 lata Vectra za ok 60 zł ma 8 mb na 3 lata ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi