Gość Orson Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) I mówisz bez lagów? jakie masz łącze? Ja mam neo 1mb, w pesa 6 nigdy nie mialem lagow w fife 10 tez nie, strasznie przeszkadza to przerywanie:( moze poprawią na poniedziałek a 1 gol normalnie wola o pomste do nieba, bez komentarza raulos, nie odp, chciałem cie zapytac na priv ale masz zapchana skrzynke co masz na mysli poprzez "przerywanie"? btw, pytałem w MM o pesa i powiedziano mi...ze premiere cdp przełozył na 20 (gdzies tak, dokładnie nie pamietam). ale kur.wa lol, cały polski rynek sporo b y skorzystał gdyby CDP i Cenega padły, przyszedłby ktos ogarniety i zajął miejsce tych patałachów ader- do PES 6 to wystarczzało i...dalej do gry wystarcza, do kazdej widocznie oprócz PES'a kur.wa najs ps ptrzrstancie mówic "vectra 8mbs, neostrada 6 mns" bo tu jest Polska i wartosci uploadó mamy z kosmosu...je podawajcie, bo one decyduja o grze przez siec. Np Neo 6 mbs ma up 1 mbs. Zmienia to postac rzeczy nie? Np kumpel ma siec od jakiegos lokalnego providera , ma 2 mbs ale up i download- czyli do gry lepiej niz neo 6 mbs Edytowane 7 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Dokladnie, zreszta w Polsce sa jeszcze takie warunki, ze nie kazdy moze miec lacze 6, badz powyzej. Ba - w centrum Warszawy mialem problem, bo byl tylko jeden z dupy provider, to stolica... Co do 1MB, w kazdej grze wystarcza - sam na 1 MB przegralem ponad 2 lata na xbox live i nigdy nie lagowalo mi w zadnej grze bez roznicy czy to byla Forza, FIFA, HALO czy jakis inny szpil. Kwestia zrobienia dobrego kodu sieciowego i tyle. Edytowane 7 Października 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Tak jak Orson napisał,down się nie liczy ,a w neo przy downloadzie 1mb jest 256 upload,a to jest bardzo mało jak na dzisiejsze standardy. Z PESa 6 też niech nikt nie robi ch.uj wie czego,bo tam lagi(teleporty) też były - zależy z kim się grało.Tylko,że tam był system jedna połowa ja host,druga przeciwnik i stąd wasze złudne wrażenie o braku lagów,bo host miał bezlagową swoją połowę.W PES2010 gdy gram z ludźmi o dobrym łączu ,zielona czy żółta krecha - lagów NIE MA. Edytowane 7 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) DFL OptionFile 2011 Chyba jeden z pierwszych patchy. Dla najbardziej niecierpliwych. Nic wielkiego nie dodaje, ale każdy klub z Anglii, Niemiec, Włoch i Hiszpanii będzie miał licencjonowane stroje. Poza tym każdy puchar będzie miał oficjalne logo E: Polecam zajrzeć TU. Na bierząco nowe patche na PS3. Edytowane 7 Października 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to ja Ci moge powiedziec, ze w PES'a 6 przegralem 2 lata prawie na swoim laczu od Neo, wlasnie z 256uploudu i naprawde na ponad 1000 meczy nawet sobie nie przypominam teleportow. Zreszta, rozmowa zeszla calkowicie na inny tor, przeciez w nowym PESie lagow nie ma, wiec Konami w koncu ogarnelo kod sieciowy, jak w 6tce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) jasne, ze 256 ksb to mało jak na dzisiejsze standarty ale w Polsce niektórzy są na to skazani- kieprawa infrastruktura kablowa a providerzy nadający z satek -jak UPC...legitymują sie jeszcze gorsza dostepnoscią usługi. O wynalzakach jak limitowany internet z polsatu (do tego podobno sprawiajacy problemy- duze pingi) czy, co gorsza, radiówki nie mówie - bo to sensu nie ma takiego czegos do gry wziąść. Tylko, ze te 256 wystarcza , kwestia kodu:/ dlatego raulos odpowiedz prosze co miałes na mysli bo jesli wezme tego pesa 9a fajny jest tak ze bym chetnie go połknął) to tylko dla online i to w duzej mierze do gry ze znajomymi z Polski...czyli musze liczyc na to ze nie kazdy bedzie miał nawet te 1mbs downoladu. Ader a powiedz jakiemus Niemcowi ,ze masz 1mbs uploadu i zapytaj czy pogra z tobą w PESa easye - w pesa 6 grałes na X360? Bo Ader zapewnie na PC...ja też na pC i lagi sie zdarzały Edytowane 7 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 nie gram na PC , moze mialy inne kody sieciowe wlasnie - na Xie bylo idealnie plynnie, swego czasu bylem 234 na swiecie, a przez 2 lata zdolalem naprawde rozegrac w huk spotkan i na bank bym pamietal wieksze lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) U mnie juz kurier juz byl narazie to jestem po rozegraniu 2meczy Chel$ea w ,ktorych padly dwa remisy. Oczywiscie to sobie przegladalem sklady i pomine ta "aktualizacje skladow" ,ale zeby miec kluby na licencji takie jak Besikta,Rubin cze Sparte i jeszcze pare innych ,ktore nie maja loga sponsorow tylko same herby jak ten dlc tego nie doda to ladny fejl tym bardziej ,ze zaden of tego nie zmieni... Mecze w UEFA Champions League rozpierda@#$ ps.Ronaldo Luis Nazario de Lima ma przegiete staty Edytowane 7 Października 2010 przez masta_g Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja ostatnio nawet gralem w PES6'a online na x360 i lagow, ktore uniemozliwialy gre nie zauwazylem. Swego czasu rowniez sie w to zagrywalem;) Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jasne, ze 256 ksb to mało jak na dzisiejsze standarty ale w Polsce niektórzy są na to skazani- kieprawa infrastruktura kablowa a providerzy nadający z satek -jak UPC...legitymują sie jeszcze gorsza dostepnoscią usługi. O wynalzakach jak limitowany internet z polsatu (do tego podobno sprawiajacy problemy- duze pingi) czy, co gorsza, radiówki nie mówie - bo to sensu nie ma takiego czegos do gry wziąść. Tylko, ze te 256 wystarcza , kwestia kodu:/ dlatego raulos odpowiedz prosze co miałes na mysli bo jesli wezme tego pesa 9a fajny jest tak ze bym chetnie go połknął) to tylko dla online i to w duzej mierze do gry ze znajomymi z Polski...czyli musze liczyc na to ze nie kazdy bedzie miał nawet te 1mbs downoladu. Ader a powiedz jakiemus Niemcowi ,ze masz 1mbs uploadu i zapytaj czy pogra z tobą w PESa easye - w pesa 6 grałes na X360? Bo Ader zapewnie na PC...ja też na pC i lagi sie zdarzały odpowiem ci po 21 jak sie gra na 1mb, od listopada bede mial w koncu porzadną 6mb Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jak ktoś zamówił PESa na gram.pl to się rozczaruje , nie wysyłają dzisiaj gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nie pierwsz raz, dlatego nigdy tam nie zamawiam a wszystko przez CDProjekt. Najszybciej ma Ultima lub PSX zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
lipek4 0 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 recenzja pesa 2011 pod tym linkiem http://uk.ps3.ign.com/objects/061/061118.html jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) U mnie juz kurier juz byl narazie to jestem po rozegraniu 2meczy Chel$ea w ,ktorych padly dwa remisy. Oczywiscie to sobie przegladalem sklady i pomine ta "aktualizacje skladow" ,ale zeby miec kluby na licencji takie jak Besikta,Rubin cze Sparte i jeszcze pare innych ,ktore nie maja loga sponsorow tylko same herby jak ten dlc tego nie doda to ladny fejl tym bardziej ,ze zaden of tego nie zmieni... Mecze w UEFA Champions League rozpierda@#$ ps.Ronaldo Luis Nazario de Lima ma przegiete staty Bzdura,właśnie ,że zmieni. Ader a powiedz jakiemus Niemcowi ,ze masz 1mbs uploadu i zapytaj czy pogra z tobą w PESa Z Niemcami i Włochami grają tylko masochiści. Mają fatalne łącza i potrafią lagować specjalnie,po zdobyciu gola. Edytowane 7 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Bzdura,właśnie ,że zmieni. wersji na pc nie licze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Bzdura,właśnie ,że zmieni. wersji na pc nie licze <_< rok temu tez dali aktualizacje skladow po premierze gry Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nie o to mi chodzilo wiem ,ze dlc to moze zmienic ,ale of tego nie zmieni ,gdyz druzyn na licencji nie mozna edytowac na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Nie o to mi chodzilo wiem ,ze dlc to moze zmienic ,ale of tego nie zmieni ,gdyz druzyn na licencji nie mozna edytowac na konsolach. Kur.wa MOŻNA. http://winningelevenblog.com/blog/option-files-online/ Edytowane 7 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Z Niemcami i Włochami grają tylko masochiści. Mają fatalne łącza i potrafią lagować specjalnie,po zdobyciu gola. Niemcy mają fatalne łącza??????? Chyba cos ci sie pomyliło, maja swietne połaczenia , my w Polsce takie bedziemy miec za ruski rok :confused: dobra, bo chaos tu zapanował niesamowity <_< podsumujmy: dwie osoby ograły online, matnix i raulos. Ten pierwszy mówi, ze nie ma problemów , ten drugi mówi cos dziwnego, a juz trzeci raz prosiłem go by wyjasnił co ma na mysli czyli popdsumowanie jest takie: trudno wyciagnąc wniski :potter: pytanie jest takie: jest ta gra w sklepach (ewentualnie edzie jutro) czy rzeczywiscie CDP przesunął premiere ? 9pytam o ogółnopolskie sklepuy jak Empiki czy MM itp) Edytowane 7 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Z Niemcami i Włochami grają tylko masochiści. Mają fatalne łącza i potrafią lagować specjalnie,po zdobyciu gola. Niemcy mają fatalne łącza??????? Chyba cos ci sie pomyliło, maja swietne połaczenia , my w Polsce takie bedziemy miec za ruski rok :confused: Nic mi się nie pomyliło,tak było od zawsze.Zawsze z Niemcami grało się tragicznie online,nie tylko w PESa. Gra jest dostępna przynajmniej na PC - kupiłem za 106 zł dziś. P.S Na PC przynajmniej póki co na razie 3 opinie na mojej stronie i zero lagów. Edytowane 7 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ader to zmien stroje Manchesterowi czy Brcelonie jak mozna czytaj ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ader to zmien stroje Manchesterowi czy Brcelonie jak mozna czytaj ze zrozumieniem Widziałeś filmik? Czy może nie rozumiesz po angielsku?A może narysować to mam? Chelsea da sie stroje zmienić,a Barcy nie ? xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Obejrzałem ten filmik i nie jest tam pokazane, że można zmieniac stroje drużynom na licencji. No chyba, że nie wiesz co to jest "drużyna na licencji"xD Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ponowie swoje pytanie, bo nikt nie raczył odpowiedzieć. Czy w grze są jakieś polskie zespoły? (oprócz naszej "reprezentacji" ofkoz ) Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Niestety nie ma , trzeba czekać na jakieś patche użytkowników . Ktoś ma nawet cała ekstraklase robić Niestety nie ma , trzeba czekać na jakieś patche użytkowników . Ktoś ma nawet cała ekstraklase robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi