Gość Orson Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) na pewno sie taka pojawi... jak to sie robi z dziewczynami..tj na konsolach patchowałem pesa 06 na PC (easy) i pesa 08 (complicated; tex pc) jak to jest na konsolach? lons napisz SZCZEGÓŁOWO o online (platforma, łacze itp) Edytowane 7 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Opis PES 2011 dam później, ale na dobry początek zestaw 3000 chantsów! http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=234101 Miłego ścigania! Oldschool feeling powrócił! Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Przedszystkim napisz czy poziom względem dema sie podwyższył bo na top player to żadne wyzwanie wygrać nawet Japonia z Hiszpania Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Przedszystkim napisz czy poziom względem dema sie podwyższył bo na top player to żadne wyzwanie wygrać nawet Japonia z Hiszpania Gra przede wszystkim względem dema jest wolniejsza i bardziej symulacyjna. Powiem więcej ten Pes jest bardzo symulacyjny, a poziom trudności sprawdzić musisz nie z konsolą tylko z żywym przeciwnikiem. Gra ma niesamowity klimat jak za PS2 to nie ulega wątpliwości. Szerszy opis później.... Edytowane 7 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Przedszystkim napisz czy poziom względem dema sie podwyższył bo na top player to żadne wyzwanie wygrać nawet Japonia z Hiszpania Chciałbym was zobaczyć w akcji bo jak czytam te wypowiedzi niektórych to nie chcę mi się wierzyć. Nie wiem jaki poziom jest ustawiony deflautowo w demie ale zawsze gram Barcą na Bayern i ledwo daję rade. Dwa razy było 1:0 dla mnie. Raz 2:1 dla mnie. Raz remis 1:1, a raz przegrałem 1:0. Większość bramek strzeliłem po błędach CPU. Nie powiedziałbym że jest tak łatwo. Fakt w poprzednich PESach na Top Playerze było dość łatwo. Szczególnie w ML wytrenowanym zespołem. Teraz poziom wg. mnie jest zdecydowanie wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 MASAKRA !!!! Jestem po 3 meczach. Jeden z kumplem 1vs1 0:0 Real - Milan, moze ze 2 akcje zrobilismy. Potem dalem online. Pierwszy mecz z Holendrem, PSV - Villareal, wygrana 0:3 dla mnie Drugi mecz online WŁOCH - ulubiony team LAZIO. Wybral Real M. ja wzialem Valencie. Przegralem 1:2 - nie wykorzystalem 2 set i karnego. NIE MA LAGÓW !!! IDE grac dalej !!! Tempo jakby wolniejsze niz w demie. Gra jest duzo solidniejsza. Poprostu WYPAS Wiem troche chaotycznie pisze spadam grac Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 MASAKRA !!!! Jestem po 3 meczach. Jeden z kumplem 1vs1 0:0 Real - Milan, moze ze 2 akcje zrobilismy. Potem dalem online. Pierwszy mecz z Holendrem, PSV - Villareal, wygrana 0:3 dla mnie Drugi mecz online WŁOCH - ulubiony team LAZIO. Wybral Real M. ja wzialem Valencie. Przegralem 1:2 - nie wykorzystalem 2 set i karnego. NIE MA LAGÓW !!! IDE grac dalej !!! Tempo jakby wolniejsze niz w demie. Gra jest duzo solidniejsza. Poprostu WYPAS Wiem troche chaotycznie pisze spadam grac Zazdroszczę.. liczyłem na to, że dostanę w empicu, albo saturnie i nie złożyłem wcześniej zamówienia.. Teraz też czekam na kuriera. Zastanawiam się jakie masz łącze - zdradź mi proszę ten sekret jeżeli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) NEO 1mb gralem 2 kolejne 1:0 do przodu. Pes znów wrócił Matinx miales racje nie da sie odejsc od MLO zaczalem od porazki teraz 2 wygralem wgniata w fotel. Da sie zmienic druzyne? jakos od nowa w MLO ? Edytowane 7 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja dzis do competition sie dostalem i... kaszana. Zagralem z 6 meczy w eliminacjach, 4 wygralem, 2 remisy i nie przeszedlem dalej :< Ale troche kasy natrzepalem i tak i Salihovica kupilem. Ktos moze mi powiedziec jak wgrac OFa?Bo skopiowalem z usb wszystkie pliki i nic mi sie w grze nie zmienilo Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Uzależniłem się Wygralem z milanem majac defaultowy skład gościu miał robinho i paru innych nie bylo latwo. Kogo mozna kupic za 1 000 000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) Ktos moze mi powiedziec jak wgrac OFa?Bo skopiowalem z usb wszystkie pliki i nic mi sie w grze nie zmienilo Konami znowu przycielo w ch@#$ (znowu sa blokady) sa dwie wersje w jezyku angielskim pierwsza to wersja europejska bles-01020 (mam wlasnie ja) druga wersja UK bles-01021 (w tamtym roku mialem wersje uk z ultimy w tym roku europejska) bles-01021 tu jest OF WENB http://rapidshare.com/#!download|419|423747033|WENB_PES_2011_Option_File.zip|27572 dzialajacy z wersja UK tu macie tutorial jak sie wgrywa ofa na ps3 http://www.youtube.com/watch?v=Te4z-NpUMy4 Ja poczekam na ofa od Winning Eleven Next-Gen Blog do wersji 01020 chyba ,ze PesFan zrobi lepszy i dzialajacy z wersja euro,ale wgram go dopiero jak Konami wypusci DLC. Edytowane 8 Października 2010 przez masta_g Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Raulos, C. Benitez (Ekwador) cos kolo banki kosztuje i jest niezly. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 NEO 1mb gralem 2 kolejne 1:0 do przodu. Pes znów wrócił Matinx miales racje nie da sie odejsc od MLO zaczalem od porazki teraz 2 wygralem wgniata w fotel. Da sie zmienic druzyne? jakos od nowa w MLO ? Mam to samo.. Niestety. Podobno jest promocja 6MB za ok. 60 zł na dwa lata, ale nie wiem czy obejmuje stałych klientów - podzwonię dziś i dam znać. Tak to jest jak człowiek mieszka w ostatnim domu po lewej w Shire gdzie jedynie neo ma zasięg.. Ech... Mam teraz do Was prośbę - wcześniej ciupałem w PES offline, teraz chciałbym (po tym jak Żona zakupiła mi piękny tv:D, pograć online). Nie wiem czy grał ktoś z Was może w Warcrafta, ewentualnie Starcrafta. Mianowicie chodzi mi o sam system losowania meczy - działa to sprawnie, a jak tak to na ile (rankingi graczy, mecze wygrane przegrane - statystyki w profilu etc.) Istnieje coś takiego? Widziałem, że są zakładane różne ligi - co możecie polecić? To tak na wstępie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) Mozna dla stalych klientów sam wlasnie sobie zmieniam. Jak narazie pogralem od 21 do 5 rano o 6 do pracy i przegralem jeden meczyk moze ze 4 remisy i reszta wygranych:D Sprzedalem pol teamu kupilem Navasa i Di Maria'e Poluje na jakiegos mlodego napasciora i Gutiego dam na srodek pomocy. PES wymiata. Matinx powiedz mi na jakiej zasadzie bierze sie udzial w turniejach w MLO ? powazna kase sie trzepie podobno napisz co i jak. Powiem szczerze ze raz sie gra lepiej raz mniej komfortowo moze to przez moje 1mb. Poprostu czasami jest lepsze polaczenie mozna szybciej reagowac na boisku tzn nie ma batton laga, opoznienia poprostu jakby na kompie miec za slaba graficzna i czasami rzeczy dzieja sie nieco wolniej ale nie przeszkadza to jakos znacznie choc utrudnia rozgywke Edytowane 8 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 nie wiem jaka kasa jest w turach, bo nie przeszedlem eliminacji. Ale masz krotsze mecze i szybciej mozna wiecej kasy zrobic. PODOBNO za awans juz cos konkretnego placa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Gdzie jest OZIL ? nie moglem go znalezc. Trafilem wczoraj nawet na polaka w MLO Masz profil ustawiasz sobie wszystko, taka karta jak w pes6 online. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Gdzie jest OZIL ? nie moglem go znalezc. Trafilem wczoraj nawet na polaka w MLO Masz profil ustawiasz sobie wszystko, taka karta jak w pes6 online. Werder i reprezentacja Niemiec tam szukaj Ozila Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Właśnie nie znalazlem :o to mnie zdziwilo Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Luisa Fabiano tez nie ma w Sevilli :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Neymara z Santosu ktoś widzial? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Właśnie nie znalazlem :o to mnie zdziwilo Bo moze powinienes byl szukac Uzila? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 prędzej oezila :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) Niesamowite jest uczucie jesli wygrasz mecz tymi hipkami vs kolesiowi ktory ma juz pol teamu ubranego w graczy pro. MLO jest takie wciagajace juz mam wizje swojej druzyny, tylko kasy brakuje Matinx w MLO jest jakis ranking ile wygrales, ilosc meczow bez porazki itd czy tylko pozycja i pkt w division ? Gralem wczoraj drugi taki mecz z Barca i znienawidzilem Honde grał cały czas na niego, miał Kuyta i paru innych. Strzelil piekna bramke po skladnej akcji z bani Odpowiedz byla szybka wyrównałem na 1:1 Gutierrezem Asystowa Hesus Navas w jego 2 meczu. Potem zrobiłem przecudowną akcje szkoda ze nie mialem aparatu zagralem na skrzydlo dosrodkowalem w pole karne pila przeleciala nad wszystkimi myslalem ze wyleci juz na rog, ale tam byl sam navas przyjal i zgral odrazu do Castollo a ten z pierwszej strzelil podkrecona pilke pomiedzy nogami z mega konta. Nie widzialem jeszcze zadnej kuriozalnej bramki raz koles prubowal rainbowa ale na szczescie wylapal keeper, z nozyc tez kilka strzalow widzialem na szczescie bezskuteczne. Wszystkie sa takie realne, jak z meczów. Zawsze ogladam powtorki po kazdym meczu - Magia ! Edytowane 8 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) ja wczoraj mialem mecz, w ktorym myslalem ze sie zerzygam. Przegrywalem 4;2 w 60 minucie, koles mi zaladowal 3 babole (jeden samoboj - po mocnym dosrodkowaniu po ziemi, gol z rogu, raz bramkarz wpadl z pilka do bramki, jednego gola strzelil nie naciskajac strzalu - pilka sie poodbijala i wturlala do bramki). No ale... na maksymalnym w(pipi)ie pocisnalem typa 6;4 Pierwszy taki z dupy mecz i pierwszy hokejowy wynik. Edytowane 8 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Matinx nie odp na pytania Da sie zmienic formacje wczesniej zapisana w trakcie meczu ? Ja zawsze zmieniam ręcznie, albo w podczas meczu te strategie sie ustawia selectem uzywasz to ? Dajno jakiegos tipsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi