Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dokladnie to samo. Tylko czasami nie mozna zrobic tak jak chcesz spokojnie przykiwac zrobic przewage przez te lekkie spowolnienia. Najwiekszy błąd, MINUS to zmiana zawodników - tak kuleje ze na poczatku jest nie do ogarniecia

Opublikowano (edytowane)

Ja wczoraj grałem z wy(pipi)skiem z pes.com.pl i grało nam się wyśmienicie. 3 mecze i wyniki: 1:0 dla mnie, drugi 0:0 i trzeci 1:1. Rewelacja! Ta gra jest cholernie wolna! :biggrin: Ściągnłałem już sobie 1500 chantsów i dzisiaj będą wgrywał do gry :biggrin: Chyba już wyszedł też najnowszy OF od Rainaya z 12 nowymi stadionami min Stanford Bridge,Anfield Road i wiele innych. Ta gra nie musi mieć wcale pompy reklamowej bo każdy koneser wie, że ta gra jest rewelacyjna.

Edytowane przez lons
Opublikowano (edytowane)

I te stadiony można whrywac na ps3 ?? Jak wgrasz te chanty to napisz czy warto

Można wgrywać stadiony na PS3. Chantsy na pewno warto wgrywać bo oddają niesamowity kllimat meczu :biggrin: W PES 6 też mialem wgrane także polecam! Niedługo zagram sobie Chelsea v Mancheters City na Reabok Stadium przy śpiewach kiboli :thumbsup:

Edytowane przez lons
Opublikowano

Daymos jeszcze nie zrobil optiona na xa? Jesli juz zrobi prosze Lonski wklej tutaj linka :D i dasz znac jak to wgrac. Jak te wszystkie optiony zareaguja na oficialne updatey od konami ?

Opublikowano

Daymos jeszcze nie zrobil optiona na xa? Jesli juz zrobi prosze Lonski wklej tutaj linka :D i dasz znac jak to wgrac. Jak te wszystkie optiony zareaguja na oficialne updatey od konami ?

Daymos niedługo wyda swojego pierwszego Of'a, którego będzie updejtował co jakiś czas :biggrin: Powiem tobie też co masz zrobić by go wgrać :biggrin: KONAMI w PES 2011 naprawiło już ten problem i oficialne updejty od KONAMI nie będą już gryzły się z tym fanowskimi :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Dodam jeszcze, że niejaki Klashman69 szykuje konkretną paczkę stadionów na PS3 z podziałem na dany region. Stadiony w stylu angielskim, niemieckim ,hiszpańskim, włoskim,holenderskim,skandynawskim, wschodnioeuropejskim. Stadiony te będzie można przypisać do odpowiedniego teamu.

Edytowane przez lons
Opublikowano (edytowane)

A jest jakieś ograniczenie dla stadionów ? I jakiej jakości są te stadiony można je gdzieś zobaczyć jak wyglądają ?

Stadionów można wgrać 20. Istniejących jest 25 co daje równą sumę 45 stadionów. Jakość stadionów fanowskich niczym nie różni się od tych istniejących odnośnie jakości ich wykończenia.

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=60581

Edytowane przez lons
Opublikowano

I te stadiony można whrywac na ps3 ?? Jak wgrasz te chanty to napisz czy warto

Można wgrywać stadiony na PS3. Chantsy na pewno warto wgrywać bo oddają niesamowity kllimat meczu :biggrin: W PES 6 też mialem wgrane także polecam! Niedługo zagram sobie Chelsea v Mancheters City na Reabok Stadium przy śpiewach kiboli :thumbsup:

A możesz zapodać linkiem? :)

Opublikowano

Pliisss, powiedzcie mi gdzie można dziś kupić Pro evo 2011 na ps3 w Krakowie??? Byłem w saturnie i empiku i nic!!! Potrzebuje gierki dzis bo jade do domu(a tam gierki na bank nie ma) i mam tylko weekend na granie, wiec nie chce stracic dnia... Pomocy!

Opublikowano

w MLO mozna tworzyc wlasna druzyne? mozna logo wstawic np. z kompa czy cos? czy trzeba robic w edytorze w grze? niech ktos to opisze ;p

Jest wlasnie tak jak napisales :)

Opublikowano (edytowane)

Pliisss, powiedzcie mi gdzie można dziś kupić Pro evo 2011 na ps3 w Krakowie??? Byłem w saturnie i empiku i nic!!! Potrzebuje gierki dzis bo jade do domu(a tam gierki na bank nie ma) i mam tylko weekend na granie, wiec nie chce stracic dnia... Pomocy!

przesunęli premierę w PL, ratują cię tylko sklepy które same sprowadzają grę...sprawdź allegro

też byłem już bliski płaczu :rolleyes: ale na szczęście PES pojawił się w Game Over w Łodzi - 175

nie mogę się już doczekać MLO ;)

Edytowane przez black mamba
Opublikowano (edytowane)

Ej Lons ja mam dziwny problem. Wyedytowalem sobie nazwe druzyny z d2 league, stroje i przede wszystkim chantsy, a takze zmienilem stadion. Jak gram w MLO i wybieram Old Trafford (to moj home), to chantsow ktore przypisalem do druzyny w ogole nie slysze. Kojarzysz ocb?

Ps. znasz moze kogos, kto potrafi robic stroje do pesa i ma ochote zrobic mi przysluge? smile.gif Chcialbym sobie w MLO grac w strojach Legii z sezonu 94/95 (http://legia.com/www/index.php?akt=16576 - drugi obrazek od góry - te stroje wymiatały, lub te z FSO - na pewno kazdy pamieta)

Edytowane przez Matinx
Opublikowano

przesunęli premierę w PL, ratują cię tylko sklepy które same sprowadzają grę...sprawdź allegro

też byłem już bliski płaczu :rolleyes: ale na szczęście PES pojawił się w Game Over w Łodzi - 175

No niee... nie wiedziałem nic o przesunięciu premiery, a na kiedy? Na allegro nic nie ma w pobliżu mnie, bo odebrałbym gierkę jeszcze dziś... Niestety Kraków nie słynie z dobrych sklepów z grami.... Kurcze czyli zagram pewnie dopiero za 2 tygodnie...

Opublikowano

No niee... nie wiedziałem nic o przesunięciu premiery, a na kiedy? Na allegro nic nie ma w pobliżu mnie, bo odebrałbym gierkę jeszcze dziś... Niestety Kraków nie słynie z dobrych sklepów z grami.... Kurcze czyli zagram pewnie dopiero za 2 tygodnie...

Wczoraj byłem w Saturnie i empicu w Katowicach, prawada jest taka, że nadal nie ma określonego dystrybutora. Jedynie wysyłkowo, ale to też nie wcześniej jak na wtorek, oczywiście jeżeli wcześniej zamówisz tj dziś, albo w poniedziałek.

Ja zamówiłem od gościa z http://allegro.pl/show_item.php?item=1257205406 i gdybym zamówił dwa dni wcześniej to już bym grał.. :/ Liczyłem na empic i lipa.