ted360 17 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji Edytowane 9 Października 2010 przez ted360 Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji Dziwne ja mam zupelnie inne odczucia. Tylko czasami spowalnia, po apdejcie nie mam wogole lagow ani rozgrywka nie zwalnia Z czego jestem bardzo zadowolony. Kupilem jednak Mohameda Zidanea jest tani i ma super statsy. Edytowane 9 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji nie wiem co sadzic juz zupełnie zamówiłbym nawet tego pesa z sieci ale strasznie mieszane opinie słysze...o rozgrywke nie pytam bo grałem w demko i mi sie podobało, chodzi o online czyli z tego co ty piszesz...to wogołe jest niegrywalne!!! Ja pamietam doskonale czasy PES 6 (PC) gdzie w duzej liczbie meczy musiałem kalkulowac tego button--laga...ale dzis bym juz tego nie przełknął. Z kolei Raulos pisze ze jest ok... swoją drogą inkredible, tyle osób sie tu udzielało a grają jednostki.... (ja nie gram bo sie wacham -bo jesli online działa tak jak piszesz to ta gra jest warta 80 zł...) Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji nie wiem co sadzic juz zupełnie zamówiłbym nawet tego pesa z sieci ale strasznie mieszane opinie słysze...o rozgrywke nie pytam bo grałem w demko i mi sie podobało, chodzi o online czyli z tego co ty piszesz...to wogołe jest niegrywalne!!! Ja pamietam doskonale czasy PES 6 (PC) gdzie w duzej liczbie meczy musiałem kalkulowac tego button--laga...ale dzis bym juz tego nie przełknął. Z kolei Raulos pisze ze jest ok... swoją drogą inkredible, tyle osób sie tu udzielało a grają jednostki.... (ja nie gram bo sie wacham -bo jesli online działa tak jak piszesz to ta gra jest warta 80 zł...) Dzis zagram z kims z Polski, to sie wypowiem. Poki co jest tak samo, jak w PES6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) to muła w hooj, nie o to chodzi aby grac tylko z ludzmi z poslki dlatego kod sieciowy musi byc perfekcyjny, tj połaczy mnie z rumunem mającym skur.wiałe połaczenie- ma działac ej moment- na czym grasz ? konsola czy pc? Edytowane 9 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 to muła w hooj, nie o to chodzi aby grac tylko z ludzmi z poslki dlatego kod sieciowy musi byc perfekcyjny, tj połaczy mnie z rumunem mającym skur.wiałe połaczenie- ma działac ej moment- na czym grasz ? konsola czy pc? PS3, lacze 6Mb, musze jeszcze sprawdzic ustawienia portow :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 albo masz pecha i trafiłes na jakis zwis serwerów (bywa, w kazdej grze) albo losowało ci ludzi ze złym połaczeniem albo...Konami znów nie ogarneło online czytam wypowiedzi na róznych forach, i ludzie zgłaszają problemy. Jest ich relatywnie mało , powiedzmy 30 % (mało ????) ale...są. Nie wrózy to bezproblemowej rozgrywki Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie zgadze sie ze jest button lag , zagralem Juz ze 20 meczy i Moze w 2 czasami zwalnialo ?(i tak sie dobrze grało) W pozostałych grało sie jak na jednej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Właśnie rozegrałem 3 mecze w MLO, jeden lekko zwalniał, dwa prawie jak offline (piszę prawie, bo dzisiejsza technologia jednak nie pozwala na granie w tak komfortowych warunkach), więc nie jest źle Przedostatni mecz z Bayernem, gdzie grali już Bastian Świniopas i Mario Gomes - samo bronienie wyniku daje niemałą frajdę no i rozpacz, gdy w '87 Gomes w*ebał bombę w okno. Potem zwycięstwo z Realem, w którym było już dwóch kozaków - bezcenne. Mimo nieco mniejszego komfortu gry, online bawi jak cholera i nie chcę na razie wracać do gry z CPU. Jak wyjdzie update to zacznę Master League, bo kocham ten tryb, ale MLO to strzał w dychę Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ja od kupna zagralem tylko jeden mecz offline MLO jest super ale kasa leci strasznie wolno żeby kogoś lepszego kupić to trzeba grać i grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ted pozwala (dlatego nie wiem jak cie czytac)... ping ponizej 90 ms jest nierejestrowalny przez mozg , innnymi słowy online moze = offline Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ted pozwala (dlatego nie wiem jak cie czytac)... ping ponizej 90 ms jest nierejestrowalny przez mozg , innnymi słowy online moze = offline Nierejstrowalny, ale teoretycznie. Tzn. w takim CoD na PC rzeczywiście nie ma absolutnie żadnej różnicy między offline, a online, ale PES to jednak inna bajka... Zresztą tak jak pisałem - w ostatnich kilku meczach było naprawdę nieźle, PRAWIE jak offline Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) ted pozwala (dlatego nie wiem jak cie czytac)... ping ponizej 90 ms jest nierejestrowalny przez mozg , innnymi słowy online moze = offline Nierejstrowalny, ale teoretycznie. Tzn. w takim CoD na PC rzeczywiście nie ma absolutnie żadnej różnicy między offline, a online, ale PES to jednak inna bajka... Zresztą tak jak pisałem - w ostatnich kilku meczach było naprawdę nieźle, PRAWIE jak offline W takim razie zacieram rączki - PES będzie u mnie w poniedziałek, ewentualnie we wtorek. Łącze 6 MB i obym nie był w tych 30%, czego nikomu nie życzę! w W3, WOW net 1 mega wystarczał, ale czy przy 6MB z TPS będzie dobrze.. Oby! PS. Orson - również zastanawiałem się nad nowym PES i nadal nie wiem czy dobrze zrobiłem - jestem fanem serii od początku, a o pozytywnych aspektach Fify czytałem tylko w sieci (czytaj - ze znajomych nikt się nie odważył przejść na ciemną stronę mocy.. ) Jak będzie kapa z online to.. zacznę myśleć o konkurencji i hokejowej rozgrywce? Edytowane 9 Października 2010 przez hellofriend Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jak będzie kapa z online to.. zacznę myśleć o konkurencji i hokejowej rozgrywce? Przestań wypisywać bzdury o grze, w którą w ogóle nie grałeś! Ja za jakiś tydzień będę miał PES2011 i mam nadzieję, że się nie zawiodę. (demo nie podeszło mi zbytnio, wszystko jakieś takie sztywne, ale trzeba i tak sprawdzić full) Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jak będzie kapa z online to.. zacznę myśleć o konkurencji i hokejowej rozgrywce? Przestań wypisywać bzdury o grze, w którą w ogóle nie grałeś! Ja za jakiś tydzień będę miał PES2011 i mam nadzieję, że się nie zawiodę. (demo nie podeszło mi zbytnio, wszystko jakieś takie sztywne, ale trzeba i tak sprawdzić full) Uraz z przed lat - zawsze stawiałem na realizm - nie chciałem urazić. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) Gralem wczoraj z 20 meczow, mam w sumie 50. Online jest po patchu perfecto !! Prawie jak offline. Przegralem kilka bo gralem bez bramkarzy sprzedalem ich i nie starczylo na Fabianskiego Ettori nie dawal rady na bamce teraz mam juz sklad wypasssssss Zidan, Navas, Maurice - jakis nieznany ale dobry 25 lat , i lorenzo 24 lata holender tez dobry, napad guttierez i castollo daje rade na bramce fabianski i moge zaczac walke o 1 miejsce w diwizji. Najwiecej mialem 620 pkt ale spadlem a wy jak tam ? GRA JEST MEGA ! Na takiego pesa czekalem od pesa6 Edytowane 10 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) a ja jestem obrazony na pesa. Competition jest zwalone. Nie da sie awansowac. Wczoraj 4 razy trafilem gosci, co strzelili sobie 3 samobóje na poczatku meczu i nastepowal koniec gry. ;/ i czemu do cholery nie mozna w MLO kupowac zawodnikow z Copa Libertadores? Edytowane 10 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Czy jak sie Bedzie w czubie tabeli division 5 czy awansuje sie do D4 ? Ja na razie w MLO mam z 650 tys ? i wolno leci Ile sie zarabia w tych competition w MLO ? Bo jeszcze nie udało mi sie zalapac Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 wczoraj mi wpadlo jakeis 600 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza
m1k1 0 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Znana jest już data oficjalnej premiery w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 chyba nie i bedzie raczej problem, CCDP nie moze sie dogadac z konami 9choc inne źródła mówią ze juz sie dogadali), nic dziwnego w tej pseudo -firmie xle sie dzieje, nie bez powodu odeszli ojcowie -załozyciele i to przed premiera wiedzmina II raulos- kilka stron wczesniej piszesz o problemach online a, teraz zas ze wszystko jest ok. To narkotyki czy roztargnienie? Enyway- jaka jest ostateczna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Przecież wyraźnie napisał że gra się lepiej ale po nowym patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 pierdzile w cyce Cd i ich dystrybucje... gre zamowilem z Wysp..jak mulit bedzie z(pipi)ane to gre opchne i tyle..ale po opiniach ludzi na to sie nie zanosi..ktos tam cos napisal ze laguje ale sa to pojedyncze przypadki grafika polepszona?? glownie chodzi o AA?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 pierdzile w cyce Cd i ich dystrybucje... gre zamowilem z Wysp..jak mulit bedzie z(pipi)ane to gre opchne i tyle..ale po opiniach ludzi na to sie nie zanosi..ktos tam cos napisal ze laguje ale sa to pojedyncze przypadki grafika polepszona?? glownie chodzi o AA?? poprawili i jest AA Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Boguuu dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi