ted360 17 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji Edytowane 9 października 2010 przez ted360 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji Dziwne ja mam zupelnie inne odczucia. Tylko czasami spowalnia, po apdejcie nie mam wogole lagow ani rozgrywka nie zwalnia Z czego jestem bardzo zadowolony. Kupilem jednak Mohameda Zidanea jest tani i ma super statsy. Edytowane 9 października 2010 przez raulos Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji nie wiem co sadzic juz zupełnie zamówiłbym nawet tego pesa z sieci ale strasznie mieszane opinie słysze...o rozgrywke nie pytam bo grałem w demko i mi sie podobało, chodzi o online czyli z tego co ty piszesz...to wogołe jest niegrywalne!!! Ja pamietam doskonale czasy PES 6 (PC) gdzie w duzej liczbie meczy musiałem kalkulowac tego button--laga...ale dzis bym juz tego nie przełknął. Z kolei Raulos pisze ze jest ok... swoją drogą inkredible, tyle osób sie tu udzielało a grają jednostki.... (ja nie gram bo sie wacham -bo jesli online działa tak jak piszesz to ta gra jest warta 80 zł...) Cytuj
ted360 17 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 No niestety chodzi właśnie o reakcję na moje polecenia, zwód trwa jakieś 3 sekundy Na szczęście przeciwnik chyba ma to samo, bo dwa mecze MLO już wygrałem Ale nie o to tu chodzi, gra ma przypominać pojedynki na konsoli, a w tej chwili cholernie daleko jej do offline'owego czasu reakcji nie wiem co sadzic juz zupełnie zamówiłbym nawet tego pesa z sieci ale strasznie mieszane opinie słysze...o rozgrywke nie pytam bo grałem w demko i mi sie podobało, chodzi o online czyli z tego co ty piszesz...to wogołe jest niegrywalne!!! Ja pamietam doskonale czasy PES 6 (PC) gdzie w duzej liczbie meczy musiałem kalkulowac tego button--laga...ale dzis bym juz tego nie przełknął. Z kolei Raulos pisze ze jest ok... swoją drogą inkredible, tyle osób sie tu udzielało a grają jednostki.... (ja nie gram bo sie wacham -bo jesli online działa tak jak piszesz to ta gra jest warta 80 zł...) Dzis zagram z kims z Polski, to sie wypowiem. Poki co jest tak samo, jak w PES6 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) to muła w hooj, nie o to chodzi aby grac tylko z ludzmi z poslki dlatego kod sieciowy musi byc perfekcyjny, tj połaczy mnie z rumunem mającym skur.wiałe połaczenie- ma działac ej moment- na czym grasz ? konsola czy pc? Edytowane 9 października 2010 przez Orson Cytuj
ted360 17 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 to muła w hooj, nie o to chodzi aby grac tylko z ludzmi z poslki dlatego kod sieciowy musi byc perfekcyjny, tj połaczy mnie z rumunem mającym skur.wiałe połaczenie- ma działac ej moment- na czym grasz ? konsola czy pc? PS3, lacze 6Mb, musze jeszcze sprawdzic ustawienia portow :] Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 albo masz pecha i trafiłes na jakis zwis serwerów (bywa, w kazdej grze) albo losowało ci ludzi ze złym połaczeniem albo...Konami znów nie ogarneło online czytam wypowiedzi na róznych forach, i ludzie zgłaszają problemy. Jest ich relatywnie mało , powiedzmy 30 % (mało ????) ale...są. Nie wrózy to bezproblemowej rozgrywki Cytuj
R4V37PL 0 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Nie zgadze sie ze jest button lag , zagralem Juz ze 20 meczy i Moze w 2 czasami zwalnialo ?(i tak sie dobrze grało) W pozostałych grało sie jak na jednej konsoli. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 Właśnie rozegrałem 3 mecze w MLO, jeden lekko zwalniał, dwa prawie jak offline (piszę prawie, bo dzisiejsza technologia jednak nie pozwala na granie w tak komfortowych warunkach), więc nie jest źle Przedostatni mecz z Bayernem, gdzie grali już Bastian Świniopas i Mario Gomes - samo bronienie wyniku daje niemałą frajdę no i rozpacz, gdy w '87 Gomes w*ebał bombę w okno. Potem zwycięstwo z Realem, w którym było już dwóch kozaków - bezcenne. Mimo nieco mniejszego komfortu gry, online bawi jak cholera i nie chcę na razie wracać do gry z CPU. Jak wyjdzie update to zacznę Master League, bo kocham ten tryb, ale MLO to strzał w dychę Cytuj
R4V37PL 0 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Ja od kupna zagralem tylko jeden mecz offline MLO jest super ale kasa leci strasznie wolno żeby kogoś lepszego kupić to trzeba grać i grac Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 ted pozwala (dlatego nie wiem jak cie czytac)... ping ponizej 90 ms jest nierejestrowalny przez mozg , innnymi słowy online moze = offline Cytuj
ted360 17 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 ted pozwala (dlatego nie wiem jak cie czytac)... ping ponizej 90 ms jest nierejestrowalny przez mozg , innnymi słowy online moze = offline Nierejstrowalny, ale teoretycznie. Tzn. w takim CoD na PC rzeczywiście nie ma absolutnie żadnej różnicy między offline, a online, ale PES to jednak inna bajka... Zresztą tak jak pisałem - w ostatnich kilku meczach było naprawdę nieźle, PRAWIE jak offline Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) ted pozwala (dlatego nie wiem jak cie czytac)... ping ponizej 90 ms jest nierejestrowalny przez mozg , innnymi słowy online moze = offline Nierejstrowalny, ale teoretycznie. Tzn. w takim CoD na PC rzeczywiście nie ma absolutnie żadnej różnicy między offline, a online, ale PES to jednak inna bajka... Zresztą tak jak pisałem - w ostatnich kilku meczach było naprawdę nieźle, PRAWIE jak offline W takim razie zacieram rączki - PES będzie u mnie w poniedziałek, ewentualnie we wtorek. Łącze 6 MB i obym nie był w tych 30%, czego nikomu nie życzę! w W3, WOW net 1 mega wystarczał, ale czy przy 6MB z TPS będzie dobrze.. Oby! PS. Orson - również zastanawiałem się nad nowym PES i nadal nie wiem czy dobrze zrobiłem - jestem fanem serii od początku, a o pozytywnych aspektach Fify czytałem tylko w sieci (czytaj - ze znajomych nikt się nie odważył przejść na ciemną stronę mocy.. ) Jak będzie kapa z online to.. zacznę myśleć o konkurencji i hokejowej rozgrywce? Edytowane 9 października 2010 przez hellofriend Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Jak będzie kapa z online to.. zacznę myśleć o konkurencji i hokejowej rozgrywce? Przestań wypisywać bzdury o grze, w którą w ogóle nie grałeś! Ja za jakiś tydzień będę miał PES2011 i mam nadzieję, że się nie zawiodę. (demo nie podeszło mi zbytnio, wszystko jakieś takie sztywne, ale trzeba i tak sprawdzić full) Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Jak będzie kapa z online to.. zacznę myśleć o konkurencji i hokejowej rozgrywce? Przestań wypisywać bzdury o grze, w którą w ogóle nie grałeś! Ja za jakiś tydzień będę miał PES2011 i mam nadzieję, że się nie zawiodę. (demo nie podeszło mi zbytnio, wszystko jakieś takie sztywne, ale trzeba i tak sprawdzić full) Uraz z przed lat - zawsze stawiałem na realizm - nie chciałem urazić. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) Gralem wczoraj z 20 meczow, mam w sumie 50. Online jest po patchu perfecto !! Prawie jak offline. Przegralem kilka bo gralem bez bramkarzy sprzedalem ich i nie starczylo na Fabianskiego Ettori nie dawal rady na bamce teraz mam juz sklad wypasssssss Zidan, Navas, Maurice - jakis nieznany ale dobry 25 lat , i lorenzo 24 lata holender tez dobry, napad guttierez i castollo daje rade na bramce fabianski i moge zaczac walke o 1 miejsce w diwizji. Najwiecej mialem 620 pkt ale spadlem a wy jak tam ? GRA JEST MEGA ! Na takiego pesa czekalem od pesa6 Edytowane 10 października 2010 przez raulos Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) a ja jestem obrazony na pesa. Competition jest zwalone. Nie da sie awansowac. Wczoraj 4 razy trafilem gosci, co strzelili sobie 3 samobóje na poczatku meczu i nastepowal koniec gry. ;/ i czemu do cholery nie mozna w MLO kupowac zawodnikow z Copa Libertadores? Edytowane 10 października 2010 przez Matinx Cytuj
R4V37PL 0 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Czy jak sie Bedzie w czubie tabeli division 5 czy awansuje sie do D4 ? Ja na razie w MLO mam z 650 tys ? i wolno leci Ile sie zarabia w tych competition w MLO ? Bo jeszcze nie udało mi sie zalapac Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 wczoraj mi wpadlo jakeis 600 tysi Cytuj
m1k1 0 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Znana jest już data oficjalnej premiery w Polsce? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 chyba nie i bedzie raczej problem, CCDP nie moze sie dogadac z konami 9choc inne źródła mówią ze juz sie dogadali), nic dziwnego w tej pseudo -firmie xle sie dzieje, nie bez powodu odeszli ojcowie -załozyciele i to przed premiera wiedzmina II raulos- kilka stron wczesniej piszesz o problemach online a, teraz zas ze wszystko jest ok. To narkotyki czy roztargnienie? Enyway- jaka jest ostateczna wersja? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Przecież wyraźnie napisał że gra się lepiej ale po nowym patchu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 pierdzile w cyce Cd i ich dystrybucje... gre zamowilem z Wysp..jak mulit bedzie z(pipi)ane to gre opchne i tyle..ale po opiniach ludzi na to sie nie zanosi..ktos tam cos napisal ze laguje ale sa to pojedyncze przypadki grafika polepszona?? glownie chodzi o AA?? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 pierdzile w cyce Cd i ich dystrybucje... gre zamowilem z Wysp..jak mulit bedzie z(pipi)ane to gre opchne i tyle..ale po opiniach ludzi na to sie nie zanosi..ktos tam cos napisal ze laguje ale sa to pojedyncze przypadki grafika polepszona?? glownie chodzi o AA?? poprawili i jest AA Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Boguuu dzięki... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi