Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 145,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ta gra wygląda, boshe!! Patrzta jaka rozpikselowana gra, już widzę, że ma ten sam silnik co zawsze Noga się tak samo układa jak w PES-ie 6, te same animacje.   Bardzo słabo to wygląda, widać,

• Zwykło troll i wpis na zaczepkę,nawet szkoda tracić czasu na odpowiadanie takiemu.

• Zazdroszczę Tobie, że byłeś takim wielkim fanem PES i patrzysz tylko na licencje. Gratuluje. Widzę również, że jesteś w temacie odnośnie silnika gry. Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak...Raul i Guti nadal w Realu itp. Ale jak się ściągnie ofa,albo samodzielnie przeprowadzi transfery to nie ma problemu :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Raulos, jak mozesz to zrob zdjecie jakim ustawieniem grasz i wklej tutaj :) ja pozniej zrobie to samo

Opublikowano

No to ładnie. Jasne, że można sobie to zmienić, ale coś takiego w ogóle nie powinno mieć miejsca. Rozumiem jakieś słabe drużyny z nieaktualnymi składami, ale bez przesady.

Opublikowano

Ok, wrzuce wieczorkiem :) we wtorek jest update ze skladami, nie psioczyc :P

Opublikowano

Ja osobiście nie miałem problemu z kupnem Pes'a, w piątek była premiera, ja grę miałem już w czwartek. Oczywiście złożyłem preordera w sklepie PSX EXTREME i odebrałem ją osobiście dzień przed premierą:) 

Co do gry online, mam łącze 7mb i nie mam żadnych problemów. Wiadomo, niekiedy są lagi, ale to tylko "niekiedy" i raczej mało uciążliwe. 

Składy są w cholere nieaktualne, ale mam nadzieję, że dobrze to nadrobią patchem w następnym tygodniu. 

Panowie (i Panie) polecam wszystkim nowego Pesa!! Naprawdę warto!

Opublikowano

Ja osobiście nie miałem problemu z kupnem Pes'a, w piątek była premiera, ja grę miałem już w czwartek. Oczywiście złożyłem preordera w sklepie PSX EXTREME i odebrałem ją osobiście dzień przed premierą:) 

Co do gry online, mam łącze 7mb i nie mam żadnych problemów. Wiadomo, niekiedy są lagi, ale to tylko "niekiedy" i raczej mało uciążliwe. 

Składy są w cholere nieaktualne, ale mam nadzieję, że dobrze to nadrobią patchem w następnym tygodniu. 

Panowie (i Panie) polecam wszystkim nowego Pesa!! Naprawdę warto!

Patch jest we wtorek, moze ktos opisac dokladnie caly proces Competition od poczatku do konca ? Matinx :D ? jak jest napisana godz 21 30 np to kiedy trzeba zaczac duzo wczesniej ? jakto wyglada? jesli zacnziesz o 18 np to o 21 30 masz powiadomienie ze sie zaczyna czy jak ? pomozcie nigdy nie udalo mi sie nawet zaczac turnieju

Opublikowano

Komuś się nie spodobał nowy PES i chce odsprzedać? chętnie kupię.

Opublikowano

jak masz napisane, ze competition zaczyna się o 16;30, to musisz zaczac spamowac JOINa pare sekund przed wybiciem podanej godziny. Wszystkie sloty zajmowane sa w przeciagu kilku sekund, wiec jak o 16;31 bedziesz chcial dolaczyc, to mozesz zapomniec, ze CI sie uda ;) od 16;30 do 17;30/45 trwa runa eliminacyjna. Potem 16 najlepszych gra dalej a reszta odpada. Jeszcze mi sie nie udalo przejsc aliminacji, bo cos mi sie zdaje ze sporo osob oszukuje ;<

Edytowane przez Matinx

Opublikowano

a, to w pes 6 było cos takiego, super sprawa

Opublikowano
  • Autor

niezła dziura w środku pola :P ostatnio koleś grał tak Realem i pojechałem go 3:0, a mogło być z 7 :whistling: choć nie wykluczam, że ktoś lepszy może coś z tego ulepić...

Opublikowano

poki co takta się sprawdza ;) aczkolwiek z czasem mam zamiar na 4-3-3 sie przerzucic

Opublikowano

No to ładnie. Jasne, że można sobie to zmienić, ale coś takiego w ogóle nie powinno mieć miejsca. Rozumiem jakieś słabe drużyny z nieaktualnymi składami, ale bez przesady.

Premiery w Polsce jeszcze nie było oficjalnej,a generalnie DLC z aktualnymi składami wychodzi raptem 12 dni po premierze światowej,a 4 po UK,więc wydaje mi się,że to nie jest taki problem.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Jak tam jest napisane 17:30 to u nas godzina wczesniej tak ?

Opublikowano

U nas jest godzinę pózniej (teraz jest w MLO 19 a u nas 20) bo tam jest czas angielski

Opublikowano

Fuck z kim bym nie grał mam połaćzenie 1-kreske :( net 6mb 43 ping NEO.

Będzie może jakiś patch online?

Pozdro

Opublikowano

Net 65 Mb/s , ping 3ms, (pipi) 1 kreska. Tak strasznie laguje MLO ,ze nie da sie tego opisac.

Opublikowano

no i jak tu mozna sie połapac o co chodzi....jedni mówia, ze ok, drudzy (jak panowie wyzej), ze tragedia...

a wełna ma kozackie połączenie..chociaz wój z tym jesli mu losuje ludzi grajacych na radiówkach XD

Opublikowano

rozegralem z 40 meczy, 90% ludzxi to hiszpanie, turcy i wlosi (co ja (pipi) w jakims innym regionie jestem) padaka z nimi

Niemcy Uk polska Francja wypas

Opublikowano

Moje grajki

dsc01505g.jpg

Edytowane przez raulos

Opublikowano

Nie, po co się rozdrabniać.

Opublikowano

Pisze ze o 21:30 zaczyna sie competition. Patrze teraz jest juz niby zajete ? sprubuje za godz.

Opublikowano

Czy mnie oczy nie mylą?Nie widzę możliwości zagrania sparingu pomiędzy klubami z Europy a Ameryki Płd. nie licząc 3 dodatkowych(Boca,River,Internacional) :blink: