Ader 383 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No ale wy się tu sprzeczaliście że 128 upu raulosa wystarcza. Zresztą,ja grę mam i problemów online nie mam żadnych na piecu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) wczoraj mialem fajny mecz. Ogrywalem goscia 4;0 i zaczal walic samoboje. Chcialem mu zrobic po zlosci i udalo mi sie zabrac mu pilke. Podawalem sobie przez cala druga polowe do 88 minuty, az w koncu stracilem i znowu walnal 3 swojaki. w 90 minucie anulowalo mecz przy wyniku 9;0 dla mnie. W rezultatach rozegranych meczy widnieje jednak 3;0. Kolejn fail :< Edytowane 11 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) wczoraj mialem fajny mecz. Ogrywalem goscia 4;0 i zaczal walic samoboje. Chcialem mu zrobic po zlosci i udalo mi sie zabrac mu pilke. Podawalem sobie przez cala druga polowe do 88 minuty, az w koncu stracilem i znowu walnal 3 swojaki. w 90 minucie meczu anulowalo mecz przy wyniku 9;0 dla mnie. W rezultatach rozegranych meczy widnieje jednak 3;0. Kolejn fail :< Zabawa z samobójami była w PES 2010. Jak widzę, niestety nic nie zmienili w tej kwestii. Bardziej się opłacało nie strzelać za dużo bramek, bo od np. 4:0 zaczynało się masowe samobójstwo. . Edytowane 11 Października 2010 przez Gun Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 a poprawili to w końcu w PES 2010 czy nie? Bo jeżeli tak będzie dalej w PES 2011 to online nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Wczoraj grałem competition w MLO zagralem 7 meczy (4zwyciestwa 3 remisy) grałem tylko grajkami których dostajemy na starcie . Tak myślałem ze nkenawansuje ale myślałem ze w pierwszej setce sie znajdę , ale sie zawiodlem Skończyłem na 151 miejscu . Jeden koleś strzelał samobuje i nas rozlaczylo. Żeby dostać sie do 16 to nie wiem co trzeba zrobić Mam nadzieje ze konami usunie tego buga z samobujami. Teraz jestem na 112 miejscu w 5 dywizji za "oszczędności" kupiłem nasriego suareza i malonge Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 dobra, poczta leci w huja i nie mam jeszcze pesa to się chociaż spytam co i jak. jest w MLO coś takiego jak trening? opłaca się kupowac młodych grajków i ich ulepszac, czy po prostu za jakiś czas każdy będzie miał w składach tylko takich messich czy inne krystyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Również sie nad tym zastanawialem, statsy grajkow leca w gore ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No ale wy się tu sprzeczaliście że 128 upu raulosa wystarcza. Zresztą,ja grę mam i problemów online nie mam żadnych na piecu. raulos ma 1 mbs z telekomuny a tam ma 256 kbs . Obowiązkowo powinna byc tu emotka " potter" ale pisze z konsoli i mi ja zle wstawic, ale oczyma wobraźni ją dostrzeż : -) : -) : -) Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Rozegrałem dzisiaj 4 mecze na mega lagu - nawet z niemcami.. Czy da mi coś jak na dniach łącze 1MB neo, przejdze na 6MB.. Niestety również neo. Przy 1MB mam 1 kreske.. Grając przykładowo w WOW'a problemów nie było w ogóle - wiem, wiem Blizzard etc. Bardzo bym prosił o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Rozegrałem dzisiaj 4 mecze na mega lagu - nawet z niemcami.. Czy da mi coś jak na dniach łącze 1MB neo, przejdze na 6MB.. Niestety również neo. Przy 1MB mam 1 kreske.. Grając przykładowo w WOW'a problemów nie było w ogóle - wiem, wiem Blizzard etc. Bardzo bym prosił o odpowiedź. zawsze to 4 razy szybciej (256 kbs- 1mbs) ale gwarancji nikt ci nie da, wiele czynnikow w gre wchodzi -od samych parametrów tego łacza ( tłumienie, szumy , powodujace katastrofalne pingi) po czynniki zwiazane z grą- od serwerów po losowanych przeciwników. Np kilkanascie postów temu Wełna napisał, ze on ma 64 mbs (nie wiem jaki up, ale na pewno nie mały) i ma lagi , tak że... z drugiej strony niektórzy grali tu na 1mbs (czyli jak u ciebie) i nie narzekaja, tak ze hooj wie- zreszta instrukcja głosi 9jak Ader napisał) ze wystarczy 198 uploadu- ty masz 256 a wiec jak widzisz- w teori powiniennes grac spokojnie. aha- jak masz to przez wii-fii to koniecznie podepnij kablem Edytowane 11 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Rozegrałem dzisiaj 4 mecze na mega lagu - nawet z niemcami.. Czy da mi coś jak na dniach łącze 1MB neo, przejdze na 6MB.. Niestety również neo. Przy 1MB mam 1 kreske.. Grając przykładowo w WOW'a problemów nie było w ogóle - wiem, wiem Blizzard etc. Bardzo bym prosił o odpowiedź. zawsze to 4 razy szybciej (256 kbs- 1mbs) ale gwarancji nikt ci nie da, wiele czynnikow w gre wchodzi -od samych parametrów tego łacza ( tłumienie, szumy , powodujace katastrofalne pingi) po czynniki zwiazane z grą- od serwerów po losowanych przeciwników. Np kilkanascie postów temu Wełna napisał, ze on ma 64 mbs (nie wiem jaki up, ale na pewno nie mały) i ma lagi , tak że... z drugiej strony niektórzy grali tu na 1mbs (czyli jak u ciebie) i nie narzekaja, tak ze hooj wie- zreszta instrukcja głosi 9jak Ader napisał) ze wystarczy 198 uploadu- ty masz 256 a wiec jak widzisz- w teori powiniennes grac spokojnie. aha- jak masz to przez wii-fii to koniecznie podepnij kablem Jest przez kabel podłączony - pingi mam bardzo małe 12ms/30ms max. Mieszkam na końcu świata, więc myślę, że to może być powodem. Goście z którymi grałem również narzekali na lagi. Jak jest w przypadku PES online - net przeciwnika ma duże znaczenie na rozgrywkę? W przypadku w3, wow'a pomimo faktu, że przeciwnik miał słaby net nie wpływało to na moją rozgrywkę, owszem jemu działy się zapewne cuda - slajdy. PS. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 30 ms mówisz...ale to zależy od serwera z którym sie łaczysz. Jesli robisz test na www.speedtest.pl to mierzy ci ping od serwera w Polsce, czyli relatywnie blisko. Jelibys wybrał jakis global speed test, gdzie mozesz wybrac sobie kazdy kraj , to np gdybys wybrał finlandie to nie byłoby 30 a 130. A tutaj mówimy o grze wiec: 130 ms (twój ping) + ping przeciwnika (np fin niech ma do ciebie 50 ms ) + ping serwera (jak to serwer konami to może miec duzy ;-) i macie lagi. Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Właśnie rozegrałem mecz z kumplem. Ja Manchester City on Juventus. Deszczyk padał i wynik to 1 do zera dla mnie :biggrin: Niesamowity klimat. Gra wolna aż do bólu ,kilka akcji na mecz i Teves w 70 min fartem wpakował brameczkę. Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Na jakim ustawieniu prędkosci gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Magiczne podania prostopadłe nadal aktywne i to nie ważne kim podaje się, obrońcy nadal mają problem z wystawieniem palca u stopy aby przeciąć te zagrania, najgorsze w historii gier o tematyce piłki nożnej przełączanie zawodników, debilni bramkarze wbijający sobie piłki do bramki a MLO już zaczyna pokazywać schematy <_< Oprócz tego, że na kilkanaście meczy nie miałem więcej niż 1 kreski to jeszcze w kilku meczach straciłem identyczne bramki, gdy przeciwnik sobie spokojnie klepał piłkę a ja nie mogłem nawet przełączyć na odpowiedniego zawodnika aby zatrzymać atak. Najlepsza taktyka? 5-1-1-3. Żenua jak na tę chwilę. Zakupiłem PESa po wielu dobrych opiniach ludzi z różnych for i jedyne do czego zostanie mi to granie z kumplami przy piwie jak nam się CoD znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 30 ms mówisz...ale to zależy od serwera z którym sie łaczysz. Jesli robisz test na www.speedtest.pl to mierzy ci ping od serwera w Polsce, czyli relatywnie blisko. Jelibys wybrał jakis global speed test, gdzie mozesz wybrac sobie kazdy kraj , to np gdybys wybrał finlandie to nie byłoby 30 a 130. A tutaj mówimy o grze wiec: 130 ms (twój ping) + ping przeciwnika (np fin niech ma do ciebie 50 ms ) + ping serwera (jak to serwer konami to może miec duzy ;-) i macie lagi. Nie ma za co Przetestuje w nocy jeszcze. Z Irlandczykiem było najgorzej.. Straszne spowolnienia. Liczę na te 6MB bo powiem szczerze - nawet na lagu jest power! Wygrywając 2:0, w 85 minucie przegrywam 2:3, żeby w 92 wyrównać. Pogadać z gościem po tak zwrotnym i wyrównanym meczu i przeżyć to raz jeszcze - bezcenne! Raz jeszcze - dzięki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czemu zje.bali kamerę (Wide)? Podali jakiś powód czy ot tak ją zje.bali? Nie umiem strzelać gdy bramka jest pod kątem ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czemu zje.bali kamerę (Wide)? Podali jakiś powód czy ot tak ją zje.bali? Nie umiem strzelać gdy bramka jest pod kątem ;/ Przyłączam się, ta nowa kamera to MEGA FAIL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 za 5 min turniej zobaczymy czy wejde klikam co sek, dzisiaj mialo nas do 4D przerzucic Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) ja ofc nie awansowalem, bo i po co Edytowane 11 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) hehe wiedziałem że jak poczekam tydzień z kupnem PESa to się szybko okaże jak jest, MLO jest niegrywalnym syfem dzięki exploitowi 3x samobój (ludzie podczas bety już to zauważyli i wysłali info Konami ) , ludzie w 1dzień nabijają 10mln i mają już allstar teamy, Lionele i Zlatany...już nawet nie chodzi o te składy niech sobie grają kim chcą ale rozwalają przez to tury bo to się zdarza nagminnie, chyba nie o to chodziło teraz się w ogóle waham czy brać PESa bo to miała być gra która starczy na cały sezon grania głównie online, no ale online już jest popsute...ehhhh nie wiem czy Konami zrobi coś z tym fantem Edytowane 11 Października 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
johnnyalker 0 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 hehe wiedziałem że jak poczekam tydzień z kupnem PESa to się szybko okaże jak jest, MLO jest niegrywalnym syfem dzięki exploitowi 3x samobój (ludzie podczas bety już to zauważyli i wysłali info Konami ) , ludzie w 1dzień nabijają 10mln i mają już allstar teamy, Lionele i Zlatany...już nawet nie chodzi o te składy niech sobie grają kim chcą ale rozwalają przez to tury bo to się zdarza nagminnie, chyba nie o to chodziło teraz się w ogóle waham czy brać PESa bo to miała być gra która starczy na cały sezon grania głównie online, no ale online już jest popsute...ehhhh nie wiem czy Konami zrobi coś z tym fantem Panowie nie wiem po co tyle narzekacie. Rozumiem, że wkurza Was ta mało przyzwoita wersja gry w MLO, ale nie oszukujmy się, Konami i tak zrobiło kawał dobrej roboty. Są plusy i minusy, ale jak dla mnie gra się i tak rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) No i udalo sie pierwszy turniej za mna. KOMPLETNA KLAPA ludzi graja caly czas na pale do przodu!!! strzelaja samobuje, porazka. Quick match to inna bajka czy ranking a juz nie ma to jak gra z przyjacielem. MLO zapowiadalo sie tak pieknie ludzie zawsze spier**** Edytowane 11 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) nie dziw się że grają na pałę, to są 5minutowe mecze i ludziom potrzebny jest przede wszystkim wynik, styl nie dla każdego jest jak widać ważny, dopiero finał dostajesz 10min @johnny jak mam nie narzekać skoro co 2gi mecz w turze to koleś który sam sobie wbija gole? nie zaprzeczam że całe MLO jest zajefajne bo jest ale co z tego? w to się będzie grało przyjemnie jak spatch.ują Edytowane 11 Października 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 a co mu to daje, ze sam sobie strzela bramki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi