nero2082 720 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) kasę, 3-0 przerywa mecz ale kasa wpada 70k za każdy mecz, takie coś trwa może z 2min przez godzine qualifierów ludki się chwalą że nabijają 2mln, czyli tyle ile jest za wygranie tura...tylko że mają pewniaka, 5turów dziennie i są bogaci, to jest najszybszy sposób na natrzepanie kasy licze na reset MLO, tak jak to zrobiło EA po flag glitchu Edytowane 11 Października 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co mu to daje, ze sam sobie strzela bramki ? Zabrać piłkę i grać na czas,ja już 3 tak załatwiłem jak zaczęli strzelać samobóje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Wie ktos co musze zrobic zeby na win xp otworzyl mi sie xplorer zeby załadowac na pena option file ? nie chce mi sie otworzyc. Tu jest opis i link, pomocy http://www.se7ensins.com/forums/topic/190542-release-usb-hdd-xplorer/ Edytowane 12 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Świetna zabawa jest w MLO Kupiłem sobie Reida,Aghahowe i Arizmendiego i wreszcie drużyny gwiazd zaczynają się mmnie bać A raczej to ja zaczynam dużo strzelać.Kij,że sprzedałem pół składu by ich kupić,ale po co mi tyle tych podstawowych brudasów? Właśnie moja Valencia pojechała Juventus z kilkoma gwiazdami(Lassana Diarra,Oezil,Bendtner,Lennon i reszta składu wymieniona na lepszych) w składzie 2-0 i radocha była niesamowita Teraz zbieram dwie bańki na Błaszczykowskiego ,a później kupię Jelenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Czy jak dajesz "release player" w MLO, to dostajesz kasę za swoich grajków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Czy jak dajesz "release player" w MLO, to dostajesz kasę za swoich grajków? Dokładnie tak Niektórzy po 500 tysięcy nawet dają do portfela. Edytowane 12 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Na jakim ustawieniu prędkosci gracie? Defaultowa jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Generalnie stwierdzam,że zawodnicy tacy jak Messi czy Walcott są zbyt tani.Powinni kosztować nie 8mln jak na początku tylko z 50-80,bo inaczej jest za łatwo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 o co chodzi z tym 3:0? czemu za to jest kasa? moze to ktos wyjasnic? Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Info raczej dla tych co mają słaby net - 1MB, polecam ustawić sobie w opcjach online żeby losowanie przeciwników odbywało się z niemiec i da się pograć bez większego laga, a czasami w ogóle. Szkoda tylko, że można wybrać jeden kraj, ale nawet o 4 rano nie było problemu żeby zagrać meczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Gdy grasz zawody(competition) w MLO ludzie strzelają sobie 3 samobóje i wychodzą z meczu i mimo oszustwa,dostają za mecz 70 tysiaków. Czemu?Nie wiem. Quick Matche są bez takich wałków. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Generalnie stwierdzam,że zawodnicy tacy jak Messi czy Walcott są zbyt tani.Powinni kosztować nie 8mln jak na początku tylko z 50-80,bo inaczej jest za łatwo . Fajna jest opcja z budowaniem własnej drużyny, ale dobrze też jak można pograć zawodnikami z prawdziwego zdarzenia, kiwki, precyzyjne przerzuty piłki z jednej strony na drugą - to cieszy jak piłka nie odskakuje. O rzutach wolnych z dystansu nie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mam 3 baniaki. Jeszcze tylko 7 i bedzie CR7. Moze do weekendu uzbieram ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Generalnie stwierdzam,że zawodnicy tacy jak Messi czy Walcott są zbyt tani.Powinni kosztować nie 8mln jak na początku tylko z 50-80,bo inaczej jest za łatwo . Fajna jest opcja z budowaniem własnej drużyny, ale dobrze też jak można pograć zawodnikami z prawdziwego zdarzenia, kiwki, precyzyjne przerzuty piłki z jednej strony na drugą - to cieszy jak piłka nie odskakuje. O rzutach wolnych z dystansu nie mówię. D'Alessandro też świetnie bije wolne w grze,a nie kosztuje tyle co Messi,dryblera też by sie znalazło - wcale nie potrzeba grac gwiazdami od początku by to wszystko mieć.Mi koleś strzelił gola z wolnego Basturkiem. Edytowane 12 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja 2 wolne strzelilem benitezem - jeden pod murem, jeden nad. No i ze 2-3 salihovicem. Chlop niezle potrafi zakrecic Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Chyba zacznę grać MLO bo tak wszyscy podniecacie się tym modem. Ja gram ranginkowe mecze i mam duży fun, ale widać czas spróbować coś innego :biggrin: Edytowane 12 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Macie w tej chwili też problemy żeby wbić na serwer? Niby do 9:30 miał nie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja w tej chwili to w pracy siedze ;p A chetnie bym sobie pogral... Byl juz update dywizji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja wczoraj w nocy wygrałem z typem z D4 1:0. Miał w ataku C. Ronaldo, Forlana i Eto`o, ale zapomniał o zawodnikach defensywnych Około 140k wpadało. Sprzedałem rezerwowego bramkarza 700+k i zakupiłem Sertica. Pięknie rozgrywa akcje. Do tego w ataku McFadden (1.3mln euro) i jego magiczna lewa noga. Gra z miejsca stała się płynniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Chłopaki macie też problemy z zalogowaniem się do rozgrywek? Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dzisiaj miał być chyba patch od Konami, wiecie koło której godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dzisiaj miał być chyba patch od Konami, wiecie koło której godziny? Jest już DLC w ekstra content. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Z tego co słyszałem mieli dodać brakujące zespoły do champions league ale ja ich niestety nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nowe video KONAMI Pes 2011: Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dzisiaj awanse co wyższych dywizji w MLO , ja awansowalem do D4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi