Ader 383 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sprawdź sobie "operating costs" i tam będzie ile kasy na co idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sprawdź sobie "operating costs" i tam będzie ile kasy na co idzie. A gdzie to się sprawdza dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sprawdź sobie "operating costs" i tam będzie ile kasy na co idzie. A gdzie to się sprawdza dokładnie? W tej wersji to się nazywa expected earnings i jest w zakładce finances Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Sprawdź sobie "operating costs" i tam będzie ile kasy na co idzie. A gdzie to się sprawdza dokładnie? W tej wersji to się nazywa expected earnings i jest w zakładce finances To mam + 12 milionów a 1 września mam już na minus i mi zwalnia zawodników. Co jest? Edytowane 13 Października 2010 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nie mam pojęcia,bym musiał zobaczyć - może masz drogie grono trenerskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wszystko na lev.1 Fuck czyżby jakiś bug Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wszystko na lev.1 Fuck czyżby jakiś bug Moze masz 32 zawodnikow,a 3/4 z nich bierze Ci w (pipi) kasy za wynagrodzenie? Np Buffon cos zgarnia 9 baniek. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Mam juz 6mb. Jest nieco lepiej. Za 15 min mam puchar D4 Przed chwila zagralem kila meczow w D4. 2 remisy 4 wygrane. Chcialbym kupic napasciora za 2 ml EUR. Kogo polecacie. Zbieranie kasy jest takie mozolne (((( podobal mi sie mecz gdzie mialem 0:0 do 70 min a wygralem 4:0 zrobilem 4 akcjie i wszystko weszlo Castollo i Gutierrez spisuja sie swietnie, bedzie roznica jak kupie kogos za banke ? watpie co o tym myslicie Edytowane 13 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Wszyscy kupują tego ruska Petorbenova - ja też go polecam - ok 1 800 000 ojro. Petorbenov rulzzz Generlanie posiadam obecnie - Petorbenova(CF),Arizmendiego(CF),Aghahowe(CF),Reida(CMF),Alcantarę(CB) i nie ma mocnych na mnie póki co - 7 wygranych z rzędu Edytowane 13 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Mam juz 6mb. Jest nieco lepiej. Za 15 min mam puchar D4 Przed chwila zagralem kila meczow w D4. 2 remisy 4 wygrane. Chcialbym kupic napasciora za 2 ml EUR. Kogo polecacie. Zbieranie kasy jest takie mozolne (((( podobal mi sie mecz gdzie mialem 0:0 do 70 min a wygralem 4:0 zrobilem 4 akcjie i wszystko weszlo Castollo i Gutierrez spisuja sie swietnie, bedzie roznica jak kupie kogos za banke ? watpie co o tym myslicie Jak możesz to zapodaj sklad i miejsce jakie teraz masz bo mnie ciekawi Tez poluje na puchar D4 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wszystko na lev.1 Fuck czyżby jakiś bug Moze masz 32 zawodnikow,a 3/4 z nich bierze Ci w (pipi) kasy za wynagrodzenie? Np Buffon cos zgarnia 9 baniek. Mam koło 16 zawodników bo mi zarząd pozwalniał już wcześniej kilku. Zauważyłem że w expected earnings wynagrodzenia pochłaniają 100 milionów ale jak na koniec września jest rozliczenie to już 114 milionów ale i tak miałbym na plusie ale nie wiedzieć czemu mam - 5 milionów. Jakieś cuda się dzieją. 5 sezonów gry w plecy coś czuję Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Mam juz 6mb. Jest nieco lepiej. Za 15 min mam puchar D4 Przed chwila zagralem kila meczow w D4. 2 remisy 4 wygrane. Chcialbym kupic napasciora za 2 ml EUR. Kogo polecacie. Zbieranie kasy jest takie mozolne (((( podobal mi sie mecz gdzie mialem 0:0 do 70 min a wygralem 4:0 zrobilem 4 akcjie i wszystko weszlo Castollo i Gutierrez spisuja sie swietnie, bedzie roznica jak kupie kogos za banke ? watpie co o tym myslicie Jak możesz to zapodaj sklad i miejsce jakie teraz masz bo mnie ciekawi Tez poluje na puchar D4 Jest 2,3 str wyl zerknij dopiero zaczalem w D4 wiec jestem na 100 ktoryms udalo sie pykam pucharek Edytowane 13 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Tez mi sie udało dostać fajny sklad masz ja dopiero mam 3 kupionych lepszych Grajkow (van der vart , d'allesandro,micah richards) chociaż poszedłem chyba zła droga bo mogłem pokupowac wiecej zawodników np po 75 niż 3 lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No co sie pyka 3 wygrane 1 remis moze wyjde, jedna przez samobuje Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) A mi długo wyszukuje zawodnika a jak Juz znajdzie to trzeba czekać ze 2 minuty na błąd i dopiero można grać mecz. W pierwszym meczu wygrywalem 1:0 i w doliczonym mi koleś strzelił Z ciekawości sprawdziłem czy wyelminowali ten błąd z samobojami i nie wyeliminowali ... Teraz przeciwnik strzela swojaki , konami dzialaj bo to nie ma sensu Edytowane 13 Października 2010 przez R4V37PL Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Mam to samo nie moze polaczyc, kurr co jest ??? Edytowane 13 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Mam to samo nie moze polaczyc, kurr co jest ??? Ja też nie mogę. Myślę, że coś grzebią przy serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Juz jest OK. Gralem z grajkiem co mial Baptiste, Ronaldadinho remis strzelil gola co sobie podbil i weszla cudem, jestem 30 tylko 16 wychodzi ale kasa zgarnieta. Ale sie obkupilem za 2,5 mln. Jutro przesle fote Edytowane 13 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ciekawą sytuację miałem.Gram mecz ligowy i prowadzę 1:0.92 minuta i rzut rożny dla mnie a mój bramkarz pobiegł na pole karne rywali w poszukiwaniu szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Kozacko mi sie gra nowym teamem. Kupilem 2 rasowych obroncow jeden spelnia role sergio ramosa drugi jest w srodku ma 190 wzrostu 21 lat i statsy eleganckie, z bani czysci wszystko przepchnac go nie przepchniesz . Odrazu poczulem sie pewniej w tylach - duza roznica. Chce jeszcze jednego takiego do srodka dzisiaj po turnieju wieczornym zakupic i mam nadzieje ze pobije moje 6 wygranych z rzedu. Najlepszy pes w historii ma wiele bledow ale togo nie oczernia. Mecze daja tyle frajdy kazdy jest jak LIVE. Strasznie denerwuje przelaczania zawodnikow oraz o dziwo nikt nie wspomnial - mianowicie przy zamieszaniu np roznym jak naciskasz strzal zeby wybic pilke glowa to KURRRRR ZAWSZE, ale to zawsze leci na srodek twojego pola karnego gdzie ZAWSZE niekryty jest przeciwnik. On zawsze albo uderzy z woleja albo nawet ma czas zeby przyjac na kate i strzelic, przewaznie walnie ultra nerealistycznymi nozycami. Na szczescie jeszcze tak bramki nie stracilem, ale gdyby to byli Kristiany i Dinia to pewnie by wykorzystali. Edytowane 14 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ja czuje ogromną różnicę między Eto'o a Cisse. Samuel wykorzystuje z 2 x wiecej sytuacji sam na sam, ma grozniejsze uderzenia z dystansu, lepszy drybling.. no po prostu wszystko lepsze. Jedynie irytuje mnie fakt, ze za czesto pcha sie do rozgrywania i biega gdzies w srodku pola, no ale to cały Sami, jak na zywo ;p Dopiero przypomnialem sobie o tym jak juz go kupilem ale... nadrabia golami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Ja sprzedałem kogo się dało. Jak już się nie dało, kupiłem 4 najtańszych zawodników i sprzedałem 4 kolejnych defaultowych (z powodu konieczności 16 zawodników w zespole). W sumie bez większego wysiłku można mieć kilka milionów na starcie. Teraz mam atak nie do zatrzymania. Razem wymieniłem cały atak i całą pomoc. Jeszcze czas na obronę. W ataku mam 3 napastników: Quarella chyba 2,5 mln, Sverkos (ponad milion) i jeszcze jakiś Bobo czy Bebo (jeden z najczęściej kupowanych przez ludzi). Na pomocy kupiłem dwóch zawodników z ogólną ilością punktów 71 (nie pamiętam jak się zwą). Na razie na chyba 10 meczy mam 1 porażkę i 1 remis, reszta wygrana. Moja ksywka na PSN:GUNEK84 Edytowane 14 Października 2010 przez Gun Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Bobo w PESie 2010 byl (pipi). Zeby nawet ze 100 tysi kosztowal to bym go nie wzial, tak go znienawidzilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No on jest pierwszy do wymiany po obronie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A wczoraj tez gralem z gosciem co mial tego sverkosa. Gosc sie rusza jak wóz z weglem. Polecam kupic jakiegos niskiego szybkiego murzyna. Duzo lepsze efekty ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi