Gun 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A wczoraj tez gralem z gosciem co mial tego sverkosa. Gosc sie rusza jak wóz z weglem. Polecam kupic jakiegos niskiego szybkiego murzyna. Duzo lepsze efekty ;p Ja Sverkosa miałem w swojej drużynie w ML w PES 2010. Siedział na ławce, ale był moim jokerem. Jak wszedł to zawsze coś strzelił. A Quarella w jednym sezonie grając w ataku zdobył ponad 50 bramek. Wiem z doświadczenia, że Konami nie zmienia zbyt dużo w statystykach, dlatego postawiłem na sprawdzonych piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) U mnie Benitez spisuje sie swietnie. Poki co bryka z Eto'o w ataku, ale z czasem na pomocnika zostanie przekwalifikowany. Nie wiem tylko na kogo teraz zbierac, zeby dobra pare z Samuelem stanowil. Wydaje mi sie, ze Torres bedzie tu swietnie pasowal ale... kij tam w sumie wie ;D Edytowane 14 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Do mojej filozofii chce miec szybkiego technicznego napasciora i drugiego wysokiego. Tego pierwszego juz mam drugi narazie zostaje Gutierrez dobrze sie spisuje wpada wszystko, o Adebayorze moge pomarzyc Edytowane 14 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a bocznego pomocnika jakiego polecacie? Bo jako AMF to Sneijder na 100% będzie u mnie, ale za Osmana jakeigos wymiatacza bym chciał. Mysle nad Joe Colem.. ale moze ktos tanszy rownie dobry? Any ideas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Emanuelsona obczaj. działa wam MLO teraz? bo mi nie Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) ZDECYDOWANIE ZIDAN ( Mohamed nie Zinedine ) !! Co jak nim wyprawiam na lewym skrzydle to by kompilacje stworzyl Edytowane 14 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a ile ten mohamed/emanuelson kosztuje? w robocie tego nie sprawdze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a ile ten mohamed/emanuelson kosztuje? w robocie tego nie sprawdze ;p Ponad banke napewno niecale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 tylko zeby on mi w ramadanie slabszej formy nie mial bo na zbity ryj wywale ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja sprawdzic nie moge, bo mi online nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kurde w starch PESach (tych na ps2) mialem sklady elegancko obcykane. CF Sheva, Martins, AMF Hadji (maroko)/Okocha/Rivaldo, LMF deisler/maxi, RMF Babangida... W obronie koniecznie Stam, no masa byla gosci ktorych dobrze znalem a teraz jakąść zaćmę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomi_d 1 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) I jak tam w D4? dostajecie wiecej kasy? jaki nastepny pulap do D3? Rowniez sie nie zgodze z powyzszym, mianowicie wynik 3:0, 4:0 jest wrecz niespotykany przynajmniej w MLO, 3:0 to pogrom. W quick matchu jest tyle samo kasy. Natomiast po awansie do D4 kasuje rating punktów do 500, do utrzymania potrzeba chyba 501, a do awansu 530. Ale nie jestem pewien, czy dokładnie tyle. W MLO mój najwyższy wynik to 3:2 po mega zaciętym meczu. Ale pozostałe to 0:0, 1:0. Poprawka, do utrzymania potrzeba jakoś 476, a 501 do awansu. Ale chyba czekam mnie spadek do D5. Zablokowałem się i przestałem stwarzac sytuacje. Mam szybkie skrzydła (Hulk i Aghahowa) i widzę, że próbuję za często grać w stylu starych PESów, czyli do skrzydła i jakoś to będzie Lepiej już grało mi się deafultowym składem, bo wtedy wiedziałem, że nikogo nie zrobię na szybkości, a podaniami i wolnym dryblingiem udawało się więcej niż teraz. Wczoraj do płaczu doprowadził mnie też Ivarov. Niby ma całkiem niezłe statsy (jak na resztę drużyny), ale puszcza straszne szmaty. Kupiłem Rustu i poprawa jest gigantyczna!!! Wczoraj też udało mi się awansować do 1/16 D4 cup (po jednym meczu z samobójami), ale tam odpadłem w karnych. Nie potrafię ich strzelać Albo w środek, albo nad bramką. Nie widziałem specjalnej kasy za awans do 1/16, poza oczywiście kasą za mecz. Edytowane 14 Października 2010 przez tomi_d Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dobra panowie, po kilkuletniej przerwie w PESie/WE, grajac 2 sezony w Fife oraz prawie 2 tygodnie w 11 czesc, wracam znow do ukochanej serii, co prawda dopiero gierke mam 2 dni, ale juz forma wraca, bo kompa leje na top playerze(nie 10-0 ale wygrywam). Jednak wiele nauki przede mna i z checia pogram, potrenuje z Wami, dodawac mnie do friendlisty PSN id: polsonPL. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Hmmm mogę powiedzieć teraz z czystym sumieniem ,że PES wrócił. Wczoraj walnąłem taką bramę Ronaldo jak za starych dobrych lat z ponad 35 metrów w okno...i pucharek wpadł nawet . Aż chcę się grać mimo kilku irytujących bugów Edytowane 14 Października 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kurde w starch PESach (tych na ps2) mialem sklady elegancko obcykane. CF Sheva, Martins, AMF Hadji (maroko)/Okocha/Rivaldo, LMF deisler/maxi, RMF Babangida... W obronie koniecznie Stam, no masa byla gosci ktorych dobrze znalem a teraz jakąść zaćmę mam. Hehe cały PES przez pięć kolejnych części wiadomo było kto jest dobry, nawet jeśli któryś piłkarz już dawno szczyt formy miał za sobą, w PESie kozaczył Shevchenko & Ronaldo, potem Adriano, a wcześniej Batistuta (jeszcze w ISSach) to najlepsi napastnicy w historii serii Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Najlepszym zawodnikiem w histori serii pozostanie już na zawsze Roberto Carlos. W iss pro sprawdzał się świetnie jako napastnik Edytowane 14 Października 2010 przez zajman Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jak się odkuje z kasą, składam zamówienie na nowego PES'a. Niesamowicie mi się podoba feeling tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jak się odkuje z kasą, składam zamówienie na nowego PES'a. Niesamowicie mi się podoba feeling tej części. Zatem sprawdze cie na live orionie50 nareszcie ktos z forum z x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Poprawka, do utrzymania potrzeba jakoś 476, a 501 do awansu. Ale chyba czekam mnie spadek do D5. Zablokowałem się i przestałem stwarzac sytuacje. Mam szybkie skrzydła (Hulk i Aghahowa) i widzę, że próbuję za często grać w stylu starych PESów, czyli do skrzydła i jakoś to będzie Lepiej już grało mi się deafultowym składem, bo wtedy wiedziałem, że nikogo nie zrobię na szybkości, a podaniami i wolnym dryblingiem udawało się więcej niż teraz. Wczoraj do płaczu doprowadził mnie też Ivarov. Niby ma całkiem niezłe statsy (jak na resztę drużyny), ale puszcza straszne szmaty. Kupiłem Rustu i poprawa jest gigantyczna!!! Wczoraj też udało mi się awansować do 1/16 D4 cup (po jednym meczu z samobójami), ale tam odpadłem w karnych. Nie potrafię ich strzelać Albo w środek, albo nad bramką. Nie widziałem specjalnej kasy za awans do 1/16, poza oczywiście kasą za mecz. Mam to samo defeultowym składem jakoś lepiej mi sie stwarzalo sytuacje i ogólnie grało. Dokupilem sobie 3 Grajkow ale Juz mi sie tak nie gra. Ja tez pewnie Polece do D5 bo jestem w ogonie stawki. Aż mi sie ostatnio odechcialo MLO grać , tak mi nic nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Cieniutko panowie, w tego pesa na nowo trzeba sie uczyc grac to fakt. Grajcie tak jak fantazja podpowiada to nie fifa bez wyuczonych zagran schematow, ja jak kupilem Navasa i Zidana to byla roznica na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) OMG! Konami fixneło glitcha z samobójami!11111 0 kasy za 3x samobój w MLO :potter: :potter: :potter: sprawdźcie czy to prawda, ja wyruszam do sklepu po swojego PESa Edytowane 14 Października 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Widzę, że w temacie PES ruszyło! Problemy z neo, mam nadzieję.. Już za mną. Biorę się za online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ja jestem po 2 meczach online (jak narazie oby dwa przegrane), ale gra się super, MLO też fajna opcja, ale wymaga dużo czas żeby jej poświęcić i zbudować konkretna ekipe. Jak jest ktoś chętny żeby pomielić online to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 OMG! Konami fixneło glitcha z samobójami!111110 kasy za 3x samobój w MLO :potter: :potter: :potter: sprawdźcie czy to prawda, ja wyruszam do sklepu po swojego PESa no ale co to daje jeśli niektóre chuje zarobili w ten sposób po kilkanaście milionów, jak nie więcej? powinni ich wyłapac kutasów, odebrac kasę, zawodników i wtedy byłoby git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Albo zresetować wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi