Faranell 269 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zaczolem sie dzisiaj bawic w MLO,naprawde fajna sprawa.Niestety nie udalo mi sie przejsc kwalifikacji w Competition;( Ale pieknie sie gra z kolesiem,ktory w skladzie ma Torresa i Ozila,a u mnie biega Jelen i Peszko;)I Jelen jeszcze strzela mu brameczke na 1:0;):* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 jak zarobić szybko troche kasy na jakiś przecietnych graczy? bo jak narazie mam 525euro, a za to cieżko coś kupić:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) kup sześciu najtańszych graczy w całym MLO, po jakieś 8 tysięcy ojro są nawet. później sprzedawaj graczy i na początek masz nawet sporą sumkę. jak najczęściej bierz udział w Competition. najmniej możesz miec w składzie 16 zawodników, ja polecam miec 17, a 6 najtańszych na ławie. Edytowane 14 Października 2010 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a można handlować tych co się ma na poczatku w teamie? Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a można handlować tych co się ma na poczatku w teamie? Jasne ze można ja raz wszystkich wyprzedalem i kupiłem nowych a na ławie sami najtansi Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w menu MLO wybierasz kolejno "My Team->Squad List->zawodnik->Release" moje zakupy: Szczęsny, Verthongen, Alderweireld, Aissati, de Zeeuw, El Hamdaoui i Rafael Sobis. W najbliższym czasie muszę upolowac DMF + RB, bo Ruskin i Castolo dają radę narazie. Ajacieden się tworzy powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie no MLO jest najzaje.bistszym trybem EVER !! Link Feints - polecam ustawiać po 1 zwodzie tylko,ja mam 4 różne tylko ustawione, po jednym na kierunek - PIĘKNIE dobrane i czasem ładnie można się pobawić Jeśli naprawili bug z kasą MLO - to super,teraz tylko reset by się przydał....ale z drugiej strony fajnie jest jechać noobów ,którzy w prostacki sposób dorobili się gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ja po zagraniu kilku meczy doszedłem do wniosku, że nie umiem grać w pro evo i sobie na dzisiaj już odpuściłem, musze ochłonąć, wyspać się, a jutro popołudniu albo wieczorem odpalam na nowo i miele w mlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 nie załamuj się. z początku tylko dwa mecze mi wyszły, później było już gorzej. dzisiaj koło południa przegrałem 7:1 . teraz miałem passę 7 zwycięstw powolutku się uczę, ale jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim wszystko ogarnę. link feints też mam po jedny ustawione. podaj ktoś linka do jakiegoś samouczka do zwodów bez użycia R1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 nie załamuj się. z początku tylko dwa mecze mi wyszły, później było już gorzej. dzisiaj koło południa przegrałem 7:1 . teraz miałem passę 7 zwycięstw powolutku się uczę, ale jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim wszystko ogarnę. link feints też mam po jedny ustawione. podaj ktoś linka do jakiegoś samouczka do zwodów bez użycia R1. Hehe,dwa mecze teraz przegrywałem 1-0 do 70 minuty z jakimiś gościami dywizje wyżej ode mnie i szybkie dwa gole ukróciły ich radość. Kurde ludzie mają już pełne składy niemal,gdzie grają Klose,Forlany i Ozile Czy tylko ja tak mam,że im więcej meczy mam na koncie,tym więcej kasy wpływa za wygrane? Zaczynałem od 50 tysi ojro,a teraz już po 100 za mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Co znaczy ta gwiazdka obok statsów w MLO? Niektórzy ją mają, a niektórzy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kurcze za disca jest 0:3.. Trochę ostro. Czekam na te 6 MB bo głupio przegrywać mecze przez lagi. Mecze z Milanem są cholernie trudne - urywający się Ronaldinho, nawet przy podwojonym kryciu to przesada. Nie wspomnę o Ibra, czy Robinho. Ta trójca daje w dupe. 2:3, 3:2, 3:1 bo cholernie ciężkiej przeprawie. We wszystkich meczach prowadziłem 2:0. Milanem grają na 3/4 maksymalnie podania, a (pipi)nięcie Ronaldinho wchodzi jak w masło. Nie do upilnowania przy takich lagach.. FUCK! Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kurcze za disca jest 0:3.. Trochę ostro. Czekam na te 6 MB bo głupio przegrywać mecze przez lagi. Mecze z Milanem są cholernie trudne - urywający się Ronaldinho, nawet przy podwojonym kryciu to przesada. Nie wspomnę o Ibra, czy Robinho. Ta trójca daje w dupe. 2:3, 3:2, 3:1 bo cholernie ciężkiej przeprawie. We wszystkich meczach prowadziłem 2:0. Milanem grają na 3/4 maksymalnie podania, a (pipi)nięcie Ronaldinho wchodzi jak w masło. Nie do upilnowania przy takich lagach.. FUCK! Bo Milan najlepszy jest Ja na razie odpuszczam MLO i wskakuję w offline'ową wersję, coby Milanem zgarnąć wszystko, co jest do wygrania. Co prawda po 10 kolejkach mam 11pkt straty do Interu, ale nic to. Z meczu na mecz gram coraz lepiej, a wkrótce derby Uwielbiam tę grę, choć czasem wkurza zachowanie obrońców, którzy w niektórych sytuacjach zbyt wolno reagują, przez co tracę sporo goli. Trzeba opanować grę bez X'a i wciskać wyłącznie w odpowiednim momencie, ale to chyba dobrze. Aha i zagrałem z kumplem-weteranem serii, który kompletnie nie wiedział co się dzieje. I właśnie tak to powinno wyglądać - gra ma zmuszać do nauki nowego systemu, którego opanowanie daje mnóstwo satysfakcji Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Jest już patch jakiś porządny? Tak żeby wszystkie drużyny były licencjonowane? Tyle mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Jest już patch jakiś porządny? Tak żeby wszystkie drużyny były licencjonowane? Tyle mi wystarczy Zalezy jaka masz wersje,jesli 01022 to znajdziesz, jesli 01020 to jest cala Angielska,loga wszystkich druzyn i lig itp,trzeba czekac na cos pozadnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mam wersję 01021 (przynajmniej tak na pudełku z boku pisze)... Hmm coś się znajdzie na tą wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 no juz lepiej mi idzie na ostatnie 8 spotkan wygralem 6 z czego kilka w niezlym stylu. najgorsze sa mecze oczywiscie z barcelona. moi wspaniali obroncy van bujten i demiczelis srednio nadazaja za messim i villa Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 http://www.pes-patch.com/2010/10/w-e-n-b-pes-2011-ps3-option-file-uk-bles-21.html trzymaj :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
tomi_d 1 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Jestem ciekaw jak będą się kształtowały ceny w MLO po kilku miesiącach. Jeżeli cena zawodnika rośnie proporcjonalnie do tego ilu graczy kupiło go do swojej drużyny oraz jak często wybiega w na boisko, to zakładając, że liczba uczestników MLO będzie rosła (dziś jest ok. 100.000?), za 1-2 miesiące będzie pewnie z 0,5 -1 mln (tylko w PSN) to ceny graczy powinny poszybować w górę. W trailerze był chyba przykład Messiego, gdzie pokazano jego cenę od 100 mln eur rosnącą do 100 kilku. Ciekawe jak to rozwiążą, bo jeżeli tak będzie to ci, którzy już kupili dobrych zawodników będą uprzywilejowani. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Chłopaki, a tak z innej beczki - co sądzicie o muzyce w PES? Jeden z lepszych kawałków When I Grow Up - Fever Rav http://www.youtube.com/watch?v=CD-8iEWCQ_0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ja wywalilem cala playliste od konami i zrobilem swoja, zaden kawalek mi nie wpadl w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Znowu jest jakis patch? bo jednego juz zainstalowełem od konami a teraz widze ze znów mi napisali ze mam sciagnąć, ale to jest chyba ten sam... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomi_d 1 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) Chłopaki, a tak z innej beczki - co sądzicie o muzyce w PES? Jeden z lepszych kawałków When I Grow Up - Fever Rav http://www.youtube.com/watch?v=CD-8iEWCQ_0 Ten kawałek brzmi jak The Knife. Kilka razy nie zdążyłem zobaczyć kto to wykonuje i brzmiało jak The Knife. Tu próbka świetnego, klimatycznego kawałka: http://www.youtube.com/watch?v=-WhQ5TiBHVk Inne kawałki też dają radę. Generalnie bardzo zróżnicowana playlista, znowu muszę to powiedzieć najlepsza w historii )) Sprawdziłem, to jest wokalistka The Knife Edytowane 15 Października 2010 przez tomi_d Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Przez neta nie grałem jeszcze. Master Ligi też nie ruszyłem. Próbuje wygrać teraz Czempions Lik. Później się chyba za Cope Libertadores zabiore. Muszę się najpierw nauczyć grać zanim zaczne online. A co oni z karnymi zrobili to ja nie wiem. Na 5 karnych strzeliłem 0. Nawet w środek po ziemi nie potrafie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Dokładnie, skandal z tymi karnymi! Myślałem że w fifie są do dupy , ale tu jest jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi