R4V37PL 0 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) Zamiast marudzic na karne nauczylibyscie sie je wykonywać Na YouTube jest kilka tutoriali Edytowane 15 Października 2010 przez R4V37PL Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Moim zdaniem karne są za(pipi)iste, trafiam praktycznie wszystkie, czasem broni bramkarz Super jest to, że wszystko zależy od wyczucia i jak chcemy trafić przy samym słupku, czy w okienko, to czasem niestety przeginamy. Proponuję odpalić trening, ja po 3min opanowałem je do perfekcji, oczywiście takim Pirlo łatwiej wymierzyć niż Gattuso Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Czy w PES'ie da się kopiować zawodników?? Cytuj Odnośnik do komentarza
leszekch 5 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 a czy można w master lig poskładać same najlepsze zespoły do jednej grupy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ta gra dzis mnie do wscieklosci doprowadzila. Gram mecz z typem, ilosc sytuacji klarownych moich: 4 (1 slupek, 3 razy sam na sam), jego : 0. Przegrywam mecz 1;0, a gosc zdobywa gola nawet nie naciskajac strzalu. 3 pozostale mecze podobne. mam ochote wywalic ta gre za okno Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 I ja sie dolaczam do beznadziejnosci bramek jakie trace w online, na ostatnie 4 mecze przegralem wszystkie, w tym w 3 meczach stracilem bramki po dobitkach, koles mimo malej ilosci sytuacji, wali prosto w bramkarza, ten wybija pilke przed siebie i pomimo moich 4 zawodnikow, ktorzy sa blizej pilki jego koles jakims cudem dostaje sie do niej i dobija na pusta, no to krew zalewa czlowieka jak ma kilka sam na sam i klasowi zawodnicy pudluja, a traci sie takie bramki grajac ze slabym przeciwnikiem, i tak 3 mecze pod rzad. No a w jednym meczu goscia cisnelem, strzelalem kuzwa, z 5 metrow, sam na sam 4 sytuacje i nic, a tu nagle villa ma pilke, pol boiska go gonilem obroncami metr od niego i nie dogonilem...i on jednym oddam=nym strzalem zalatwil mecz. Mam nadzieje ze tyylko na poczatku sie takie cos dzieje, bo jak tak dalej bedzie to nie wyrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Teraz mam dobrą passę 7 meczy bez porażki i dużo bramek - gram po nocach, więc nie walczę vs 2 (net + player). Mogę napisać coś więcej.. Czekając na dostawę lepszego neta trafiałem na mecze z mega słabymi przeciwnikami - nie trafiłem na loterię. Przeważnie wygrywałem/remis po zaciętej obronie przeciwnika - jedną akacją, którą wyprowadził strzelając bramkę, cały czas broniąc się wygrał mecz - to też taktyka i przy tym moje 68% posiadania piłki nic nie znaczy. Nie zawsze wygrywają lepsi.. Za to kocha się ten sport i mnie to rajcowało, bo miałem 100x więcej emocji od tego gościa, który mnie tylko wybijał z rytmu - skutecznie na jego szczęście. Dobrze, że nie tylko obeznani w temacie mogą powalczyć - to zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ale mnie ta gra zaczyna wkur.wiać. Gram MLO, od około 10 ostatnich meczy trafiają mi się sami ludzie, którzy mają głupie taktyki typu 4-1-1-4 (która w rzeczywistości wygląda jak 5-0-5). Początki w MLO miałem dobre, większość meczów wygranych, a ostatnio nic mi nie idzie.. Do tego ostatnio losuje mi ludzi, z którymi nie umię nawet rozegrać piłki. Cały czas są przy zawodniku i nie mogę się nawet odwrócić, ani nigdzie podać bo wszyscy są pokryci. Nie mam na takich w ogóle pomysłu . Jak uda mi się z takim ugrać 0:0 to jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V37PL 0 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ja Juz 3 dzień nie gram MLO , nie wiem dlaczego ale jakoś strasznie trudno mi sie ostatnio grało i przegrywalem czesto po przypadkowych bramkach w końcówce meczu. Jest dużo fajnych trybow w pesie i nie mam zamiaru tracić czasu na wkurzanie sie w MLO Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ja ciupię QM i nie mam zamiaru bawić się w MLO - po 3 miesiącach grania zrobić skład, który mam na wyjściu w QM. Lubię strzelać dużo bramek i grać pewnie, a nie zastanawiać się czy tym razem przyjmie piłkę, czy też nie, dogra w tempo, czy też spowoduje kontrę przeciwnika. MLO ma dużo plusów, ale rozgrywka to raczej loteria i męczarnia - piszę za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ta gra dzis mnie do wscieklosci doprowadzila. Gram mecz z typem, ilosc sytuacji klarownych moich: 4 (1 slupek, 3 razy sam na sam), jego : 0. Przegrywam mecz 1;0, a gosc zdobywa gola nawet nie naciskajac strzalu. 3 pozostale mecze podobne. mam ochote wywalic ta gre za okno To świadczy, że masz problem ze skutecznością. Ja na razie większość setek bezlitośnie wykorzystuje i nawet jeżeli gościowi uda się strzelić bramkę z niczego to i tak nic jemu to nie daje. Jeżeli masz 4 klarowne sytuacje i nie strzelasz nawet jednej bramki to jest moim zdaniem twój brak skuteczności a nie wina gry. Rozumiem nie wykorzystać jednej czy dwóch klarownych sytuacji, ale czterech? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 wciskam r2 + lekkie pacnięcie strzału, tak ze ledwo widac napompowany pasek (bo chce delikatnie w róg uderzyc). I taki Zidan napierdala bombe 2 metry obok bramki. Gdzie tu sens? Naucz mnie ktos strzelac, bo sie zrzygam Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) wciskam r2 + lekkie pacnięcie strzału, tak ze ledwo widac napompowany pasek (bo chce delikatnie w róg uderzyc). I taki Zidan napierdala bombe 2 metry obok bramki. Gdzie tu sens? Naucz mnie ktos strzelac, bo sie zrzygam A czy Zidane jest sam na sam z GK czy ma na karku dwóch obrońców i szarpie się z nimi? Mi w klarownych sytuacjach zawsze wychodzą lekkie techniczne uderzenia. Gorzej jak jest walka w bark w bark i strzał wtedy nawet przy lekkim naciśnięciu leci mocno w górę. Wejdź w opcję treningu i tam poćwicz i sprawdzisz czy to rzeczywiście jest wina gry . Edytowane 16 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 sam na sam, biegnac przez 10 metrow potrafia takie cuda robic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 sam na sam, biegnac przez 10 metrow potrafia takie cuda robic ;/ Jak jesteś sam na sam to przed samym strzałem nie biegnij sprintem tylko zwolnij na parę sekund i wtedy uderz technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pablisso 0 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Pamiętaj o lepszej nodze piłkarza. Jak prawonożny to dobrze jest zbiegać z lewej strony i posłać piłkę technicznie na długi słupek, oczywiście zaleca się zwolnić przed strzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 takie banały to ja wiem, tylko nie zawsze sie sprawdzaja i tak. Chodzilo mi bardziej o to, czy sa jeszcze inne przyciski do delikatnego, mierzonego uderzenia poza r2 : kwadrat. Kiedys chyba z l2 sie strzelalo tez technicznie, teraz nawet nie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 L1 + strzał = lob :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 w pesie 6 bodajze henrym waliło sie jego typowego rogala z L2. Jedyny w grze chyba mial cos takeigo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Zarzuć ktoś linkiem do tego patcha ze strojami itp. tylko jakiś konkret Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 niech ktos przyklei posta z linkami do OF Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) Im dłużej gram w Pes 2011 tym bardziej dostrzegam głębię tej gry. Gra jest naprawdę trudna. Jak przegrywa się 2: 0 do psycha może siąść z tego względu, że nie ma co liczyć na jakiś desperacki atak na wariata jak np w PES 6. O graniu na chama, a nóż widelec uda mi się przejść na siłę obronę jakimś szybkim napastnikiem jak w PES 6 można praktycznie zapomnieć :smile: Ten Pes jak gra się z osobą ogarniętą jest perfidnie trudny! O przyjemnym klepaniu piłeczki z nóżki do nóżki i podejściu pod brameczkę + wykończeniu z 5 metrów można również zapomnieć. Powiem więcej ta gra nie jest dla mas, a dla koneserów. Edytowane 16 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Pablisso 0 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) @lons podpisuję się pod twymi słowami. Można się ogromnie wściekać gdy przegrywamy przez jedne nierozważne podanie, przez jedne złe wybicie, ale za to satysfakcja z wygranej jest ogromna. Edytowane 16 Października 2010 przez Pablisso Cytuj Odnośnik do komentarza
m1k1 0 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Na stronie CD Projekt, w planach wydawniczych nie ma słowa o nowym Pro Evo, zatem o tym, że kupię sobie grę w MM lub Empiku mogę zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Raczej tak.. Tydzień temu byłem w podobnym położeniu i dobrze, że się nie wstrzymywałem dłużej z zakupem. Zamów sobie najlepiej na allegro. Jak chcesz to na privie rzucę Ci linkiem - 2 dni czekałem, zamówiłem w piątek, a w poniedziałek z rana miałem PES. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi