Gość Kuno Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mocno irytuje zachowanie gracza, gdy przegrywa np. 4:1 - woli wyjść z gry. Pytanie - dlaczego? Wiecie może jak jest wówczas z rozłożeniem punktów? Chyba bardzo podobnie, bo nie odczułem jakiegoś większego przypływu. Powinni tacy delikwenci stracić ok. 30 pkt. lekko. Wiem, że ciężko będzie to ustalić - każdy może wyjąć wtyczkę, ale przy stałym, dobrym połączeniu jest to do ustalenia - kwestia programistyczna. BTW: Zapraszam na sparing - elentario. Chętnych proszę o kontakt. W 2010 też mnie to nieźle wnerwiało jak gościa lałem np. 5:0 do przerwy to od drugiej połowy lamus grał non-stop do bramkarza i wbijał sobie gole i tak do 80min. po czym się rozłączał, jak narazie rozegrałem już kilka meczy online i jeszcze się nie spotkałem z uciekinierami. Z chęcią mogę zagarać sparnig bo narazie grałem tylko z Lonsem i się gra fajnie, bez lagów i ucieczek Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mocno irytuje zachowanie gracza, gdy przegrywa np. 4:1 - woli wyjść z gry. Pytanie - dlaczego? Wiecie może jak jest wówczas z rozłożeniem punktów? Chyba bardzo podobnie, bo nie odczułem jakiegoś większego przypływu. Powinni tacy delikwenci stracić ok. 30 pkt. lekko. Wiem, że ciężko będzie to ustalić - każdy może wyjąć wtyczkę, ale przy stałym, dobrym połączeniu jest to do ustalenia - kwestia programistyczna. BTW: Zapraszam na sparing - elentario. Chętnych proszę o kontakt. W 2010 też mnie to nieźle wnerwiało jak gościa lałem np. 5:0 do przerwy to od drugiej połowy lamus grał non-stop do bramkarza i wbijał sobie gole i tak do 80min. po czym się rozłączał, jak narazie rozegrałem już kilka meczy online i jeszcze się nie spotkałem z uciekinierami. Z chęcią mogę zagarać sparnig bo narazie grałem tylko z Lonsem i się gra fajnie, bez lagów i ucieczek Z tym wbijaniem bramek jeszcze się nie spotkałem, ale widzę, że to jakaś grubsza akcja. Jak nie uciekasz, to czemu nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mam pytanie czy można jakoś sprawdzić rankingi z PES 2011 nie z poziomu gry ale na jakiejś stronie ? Jest niby PES rankings, ale tam są jakieś inne rankingi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mocno irytuje zachowanie gracza, gdy przegrywa np. 4:1 - woli wyjść z gry. Pytanie - dlaczego? Wiecie może jak jest wówczas z rozłożeniem punktów? Chyba bardzo podobnie, bo nie odczułem jakiegoś większego przypływu. Powinni tacy delikwenci stracić ok. 30 pkt. lekko. Wiem, że ciężko będzie to ustalić - każdy może wyjąć wtyczkę, ale przy stałym, dobrym połączeniu jest to do ustalenia - kwestia programistyczna. BTW: Zapraszam na sparing - elentario. Chętnych proszę o kontakt. W 2010 też mnie to nieźle wnerwiało jak gościa lałem np. 5:0 do przerwy to od drugiej połowy lamus grał non-stop do bramkarza i wbijał sobie gole i tak do 80min. po czym się rozłączał, jak narazie rozegrałem już kilka meczy online i jeszcze się nie spotkałem z uciekinierami. Z chęcią mogę zagarać sparnig bo narazie grałem tylko z Lonsem i się gra fajnie, bez lagów i ucieczek Z tym wbijaniem bramek jeszcze się nie spotkałem, ale widzę, że to jakaś grubsza akcja. Jak nie uciekasz, to czemu nie.. takie zachowanie to klasyka gier piłkarskich nie wiem jak to zrobili w PEs 2011 , jeszcze nie dorwałem go w lapska ale np w ...yyyy,, takiej konkurencyjnej grze , któej nazwy wymawiac tu nie wolno bo niktórym zyłka pierdąca skacze i staje sie purpurową jest tak,ze jak koles nastrzela sobie 8 bramek a sie rozłaczy to dopisuja ci takie zwyciestwo a nie 3-0 za walkower...co jest fajne , bo powoduje ze raczej juz tak nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mocno irytuje zachowanie gracza, gdy przegrywa np. 4:1 - woli wyjść z gry. Pytanie - dlaczego? Wiecie może jak jest wówczas z rozłożeniem punktów? Chyba bardzo podobnie, bo nie odczułem jakiegoś większego przypływu. Powinni tacy delikwenci stracić ok. 30 pkt. lekko. Wiem, że ciężko będzie to ustalić - każdy może wyjąć wtyczkę, ale przy stałym, dobrym połączeniu jest to do ustalenia - kwestia programistyczna. BTW: Zapraszam na sparing - elentario. Chętnych proszę o kontakt. W 2010 też mnie to nieźle wnerwiało jak gościa lałem np. 5:0 do przerwy to od drugiej połowy lamus grał non-stop do bramkarza i wbijał sobie gole i tak do 80min. po czym się rozłączał, jak narazie rozegrałem już kilka meczy online i jeszcze się nie spotkałem z uciekinierami. Z chęcią mogę zagarać sparnig bo narazie grałem tylko z Lonsem i się gra fajnie, bez lagów i ucieczek Z tym wbijaniem bramek jeszcze się nie spotkałem, ale widzę, że to jakaś grubsza akcja. Jak nie uciekasz, to czemu nie.. takie zachowanie to klasyka gier piłkarskich nie wiem jak to zrobili w PEs 2011 , jeszcze nie dorwałem go w lapska ale np w ...yyyy,, takiej konkurencyjnej grze , któej nazwy wymawiac tu nie wolno bo niktórym zyłka pierdąca skacze i staje sie purpurową jest tak,ze jak koles nastrzela sobie 8 bramek a sie rozłaczy to dopisuja ci takie zwyciestwo a nie 3-0 za walkower...co jest fajne , bo powoduje ze raczej juz tak nie robia Bo tutaj nikt nie lubi konkurencji.. A tak serio.. Polecam dorwać w łabska nowego PES'a - od czasów ISS2, to MOIM ZDANIEM najlepsza kopanka. Z innej beczki - jak jest z awansami do D1? Grałem w D3 od dłuższego czasu i nagle dziś dostaję po zalogowaniu "awans,, do D1. Nie mam neta żeby grać w D1 teraz, nadal walczę z TP o swoje.. Jak na razie 0:8 w plecy, ale jest nadzieja w jednym, dobrym człowieku. BTW: Mogę się jakoś degradować? Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 (edytowane) Mocno irytuje zachowanie gracza, gdy przegrywa np. 4:1 - woli wyjść z gry. Pytanie - dlaczego? Wiecie może jak jest wówczas z rozłożeniem punktów? Chyba bardzo podobnie, bo nie odczułem jakiegoś większego przypływu. Powinni tacy delikwenci stracić ok. 30 pkt. lekko. Wiem, że ciężko będzie to ustalić - każdy może wyjąć wtyczkę, ale przy stałym, dobrym połączeniu jest to do ustalenia - kwestia programistyczna. BTW: Zapraszam na sparing - elentario. Chętnych proszę o kontakt. W 2010 też mnie to nieźle wnerwiało jak gościa lałem np. 5:0 do przerwy to od drugiej połowy lamus grał non-stop do bramkarza i wbijał sobie gole i tak do 80min. po czym się rozłączał, jak narazie rozegrałem już kilka meczy online i jeszcze się nie spotkałem z uciekinierami. Z chęcią mogę zagarać sparnig bo narazie grałem tylko z Lonsem i się gra fajnie, bez lagów i ucieczek Z tym wbijaniem bramek jeszcze się nie spotkałem, ale widzę, że to jakaś grubsza akcja. Jak nie uciekasz, to czemu nie.. takie zachowanie to klasyka gier piłkarskich nie wiem jak to zrobili w PEs 2011 , jeszcze nie dorwałem go w lapska ale np w ...yyyy,, takiej konkurencyjnej grze , któej nazwy wymawiac tu nie wolno bo niktórym zyłka pierdąca skacze i staje sie purpurową jest tak,ze jak koles nastrzela sobie 8 bramek a sie rozłaczy to dopisuja ci takie zwyciestwo a nie 3-0 za walkower...co jest fajne , bo powoduje ze raczej juz tak nie robia A ja tobie powiem, że rozegrałem bardzo dużo meczy online w PES 2011 i ani razu nikt mi się nie rozłączył. W grze konkurencyjnej było to na porządku dziennym. Edytowane 19 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ale mnie wku.rwia ten online już od dwóch dni. Strzelam po 3 gole,goście się rozłączają i dostaję 0 kasy a w meczu prawie 90 minut rozegrane - no kur.wa,ile już przez to czasu straciłem to mała bania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 To dawaj zagramy, ja nie bede spieprzał Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ehh wlasnie mialem tu napisac o rozlaczaniu sie. strzelilem przed chwila kolesiowi bramke na 5:0 i bam, rozlaczyl sie. wynik jest 3:0 a mialem dobra passe i pewnie by sie skonczylo na 7:0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ehh wlasnie mialem tu napisac o rozlaczaniu sie. strzelilem przed chwila kolesiowi bramke na 5:0 i bam, rozlaczyl sie. wynik jest 3:0 a mialem dobra passe i pewnie by sie skonczylo na 7:0. to jak to działa- rozłącza sie, wynik zapisują jako walkower a ty dostajesz kapuste czy nie? bo z wypowiedzi Adera wnioskuje ze nie- zresztą co tu wnioskowac, pisze ze nie :potter: btw mogli zrobic to tak jak wiadomogdzie , rozłacza sie przy 5-0 , dostajesz 5-0 , nie opłacałoby sie rozłaczać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Na początku normalnie kasę dostawałem,to też nic nie pisałem.Ale od jakichś 2 dni po rozłączeniu przeciwnika nie daje mi w ogóle kasy,co jest bardzo denerwujące , zwłaszcza jak strasznie ciężko się gra przez te 90 minut by zdobyć gola na 2-1 a tu ryms zaraz potem Cię rozłącza...porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 nie gram jeszcze mlo tylko zwykle rankingowe mecze. jestem jakos na pozycji 11 tysiecy i mam 540 pkt. grajac bajernem wieksze problemy mam tylko z barcelona i milanem. taki real juz jest spoko do ogrania, ale barca za szybka a milan ma zlatana xD Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wiecie może jak się zdegradować do niższej dywizji? Dostałem disca w D1 i poszło się pieprzyć ok. 35 pkt. Jaki jest sens losować gościa z D5, ale się skubaniec ucieszył.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wiecie może jak się zdegradować do niższej dywizji? Dostałem disca w D1 i poszło się pieprzyć ok. 35 pkt. Jaki jest sens losować gościa z D5, ale się skubaniec ucieszył.. 25 bedzie kolejny up/down dywizji. Wtedy w zaleznosci od Twoich punktow,albo zostaniesz w 1 albo spadniesz nizej.Innej mozliwosci nie ma(chyba);D Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wiecie może jak się zdegradować do niższej dywizji? Dostałem disca w D1 i poszło się pieprzyć ok. 35 pkt. Jaki jest sens losować gościa z D5, ale się skubaniec ucieszył.. 25 bedzie kolejny up/down dywizji. Wtedy w zaleznosci od Twoich punktow,albo zostaniesz w 1 albo spadniesz nizej.Innej mozliwosci nie ma(chyba);D OK, dzięki za objaśnienie. Gdyby za "fabułę gry" odpowiadał sam Hideo Kojima, zapewne byłaby alternatywa - Gold division, Silver division.. Raiden division? Możliwości zawsze jest więcej niż nam się wydaje.. Five Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 utworzylem community Psx Extreme haslo: extreme zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zaczalem grac w MLO pierwszy mecz z interem w ktorym biega sobie m.in. maicon, giuly i kilku innych. nikogo z podst. skladu z ktorym sie zaczyna. koles gral fatalnie i wygral 3:0 bo zaden z moich biegaczy nie potrafil dogonic giulego ;/ nie wiem jak zaczac wygrywac skoro od razu sa takie akcje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zaczalem grac w MLO pierwszy mecz z interem w ktorym biega sobie m.in. maicon, giuly i kilku innych. nikogo z podst. skladu z ktorym sie zaczyna. koles gral fatalnie i wygral 3:0 bo zaden z moich biegaczy nie potrafil dogonic giulego ;/ nie wiem jak zaczac wygrywac skoro od razu sa takie akcje xD Zmień w ustawieniach quick match, żeby dobierało przeciwników o podobnych umiejętnościach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no ustawilem, ale koles mial 510 punktow czy jakos tylko. dorobil sie sku.rwysyn pewnie na samobojach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wystarczy sprzedać deafautowych zawodników i będzie cię stać na 2 klasowych i kilku średniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 dzisiaj koleś miał Riberiego w składzie. w ataku tylko nim grał, trzy kosy i kontuzja bez niego nic nie pokazał, dostał 4 czerwone i 4 brameczki. ostatnio jakoś masakrycznie słabo mi idzie. El Hamdouim nie umiem wykorzystac sam na sam. jedynie cieszy skutecznośc obrońców przy rogach w ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) zagralem dzis 8 spotkan i zaden mecz nie byl rozegrany w komfortowych warynkach..co chwile cos laguje, jakiej przycinki, zwalnianie, opoznienie graczy na nasze komendy..ogolnie w takim stanie multi dla mnie jest niegrywalne... co do samej gry to wspomne tylko o straszliwych loadingach..grrr 6mb, neostrada... Edytowane 20 Października 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zagralem dzis 8 spotkan i zaden mecz nie byl rozegrany w komfortowych warynkach..co chwile cos laguje, jakiej przycinki, zwalnianie, opoznienie graczy na nasze komendy..ogolnie w takim stanie multi dla mnie jest niegrywalne... co do samej gry to wspomne tylko o straszliwych loadingach..grrr A jakie masz łącze i od kogo? Z początku też narzekałem, ale teraz nie mogę nic złego powiedzieć - rozegrałem dziś 12 spotkań z czego 10W/1D/1L i lagów było bardzo mało.. Pierwszy taki dzień. Dzięki Stona za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) mi dziekuj ze ci go poleciłem wprawiacie mnie w konsternacje- połowa sosób twierdzi, ze gra sie super online, połowa twierdzi ze do du.py koles tnie na 1mn\bs i mówi ze mu sie fajnie grało , inni jada na 60 mbs i wspominają o problemach- tak ze to nie kwestia połaczenia. Inkredible podobno za tydzien maja o tym mówic w "niedowiary" na tvnie edit- jak i nizej donosza.... Edytowane 20 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) Mam problem. Gram przed chwilą mecz w MLO, straszne lagi i nagle wyskakuje informacja, że tracę połączenie z serwerem. No ok, odpalam ponownie MLO... Testing Network Environment, chwile się ładuje, po czym wyskakuje informacja: You are already logged in... I tak za każdym razem, nie mogę wejść w MLO oraz nie mogę zagrać żadnego meczu Online, nawet Exibition, Quick Match... EDIT: Ok, już wszystko gra, ale przez tego disca odjęło mi 10pkt, ffs. Edytowane 20 Października 2010 przez Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi