Ölschmitz 1 517 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 nikt nie posparuje w community ok 11? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 pozdro dla chlopakow z community..fajnie sie wczoraj gralo szkoda ze lagowalo ja bede za jakies 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 zrobilem pokoj w community i czekam na chetnych ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Rozegrałem 4 mecze MLO - miałem niezbyt miłe wspomnienia z rozgrywek online na 1MB.. 1/1/5.. Szczerze pisząc, większy z tego fun jak z gier rankingowych. Nie ma nadludzi i tylko skill się liczy. Dużo bramek wpada, często z ułomności bramkarza, obrony, ale jest ciekawie i te chłopki walczą, momentami pokracznie, ale jestem z nich dumny! Wychodzę na prostą.. 5/1/5 i dwie bańki w kieszeni, kogo polecicie zakupić do obrony, napadu? Może są jacyś "nieprzegięci wymiatacze za przyzwoitą stawkę" Głównie chodzi mi o obronę, bo chłopaki w napadzie dają radę - 4 mecze i 8/10 goli - nice? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) moja obrona wygląda tak rb Bruma 900k ojro cb Vethongen 1,6 miliona cb Alderweireld 1,1 lb Figueroa 1,5 cen dokładnie nie pamiętam, a na serwer żeby sprawdzić, nie mogę wejść teraz. z każdego jestem w pełni zadowolony, dodatkowo przy stałych fragmentach często bramy ładują Edytowane 26 Października 2010 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 moja obrona wygląda tak rb Bruma 900k ojro cb Vethongen 1,6 miliona cb Alderweireld 1,1 lb Figueroa 1,5 cen dokładnie nie pamiętam, a na serwer żeby sprawdzić, nie mogę wejść teraz. z każdego jestem w pełni zadowolony, dodatkowo przy stałych fragmentach często bramy ładują Dzięki za rozpiskę. Fajna ekipa, ogarnę temat i dam znać kogo zakupiłem. Na razie chyba warto składać kasę - kopacze dają radę! Cytuj Odnośnik do komentarza
radzimisz 0 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 pes 6 to naj piłka ever bluznierco ooooo.... to bardzo ciekawe.. widze ze nie grales w pes 5 ani we 7 international.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Awansowalem do D3 w MLO,nie mam czasu teraz gra to odpalilem Coacha,3 mecze w plecy;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Jeśli grasz w Pes 2011 na d-padzie to bardzo ograniczasz sobie pole działania, a już o wygodzie nie wspomnę. Też próbowałem grać w nowego PES na d-padzie, ale grało się bardzo sztywno. To nie PES 6 :confused: Radzę tobie jednak uczyć się grać na analogu bo przyszłość to tylko analog. Im szybciej ogarniesz go tym łatwiej będziesz miał w następnych odsłonach PES :biggrin: Edytowane 26 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Jeśli grasz w Pes 2011 na d-padzie to bardzo ograniczasz sobie pole działania, a już o wygodzie nie wspomnę. Też próbowałem grać w nowego PES na d-padzie, ale grało się bardzo sztywno. To nie PES 6 :confused: Radzę tobie jednak uczyć się grać na analogu bo przyszłość to tylko analog. Im szybciej ogarniesz go tym łatwiej będziesz miał w następnych odsłonach PES :biggrin: Nic bardziej mylnego - kiwaj na krzyżaku, a strzelaj analogiem. Działa, wiem po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Jeśli grasz w Pes 2011 na d-padzie to bardzo ograniczasz sobie pole działania, a już o wygodzie nie wspomnę. Też próbowałem grać w nowego PES na d-padzie, ale grało się bardzo sztywno. To nie PES 6 :confused: Radzę tobie jednak uczyć się grać na analogu bo przyszłość to tylko analog. Im szybciej ogarniesz go tym łatwiej będziesz miał w następnych odsłonach PES :biggrin: Nic bardziej mylnego - kiwaj na krzyżaku, a strzelaj analogiem. Działa, wiem po sobie. Kiwaj na krzyżaku, a strzelaj na analogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Jeśli grasz w Pes 2011 na d-padzie to bardzo ograniczasz sobie pole działania, a już o wygodzie nie wspomnę. Też próbowałem grać w nowego PES na d-padzie, ale grało się bardzo sztywno. To nie PES 6 :confused: Radzę tobie jednak uczyć się grać na analogu bo przyszłość to tylko analog. Im szybciej ogarniesz go tym łatwiej będziesz miał w następnych odsłonach PES :biggrin: Nic bardziej mylnego - kiwaj na krzyżaku, a strzelaj analogiem. Działa, wiem po sobie. I ja chyba tak zrobię jak pisze hello .Ni hu nie ogarniam analoga Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Jeśli grasz w Pes 2011 na d-padzie to bardzo ograniczasz sobie pole działania, a już o wygodzie nie wspomnę. Też próbowałem grać w nowego PES na d-padzie, ale grało się bardzo sztywno. To nie PES 6 :confused: Radzę tobie jednak uczyć się grać na analogu bo przyszłość to tylko analog. Im szybciej ogarniesz go tym łatwiej będziesz miał w następnych odsłonach PES :biggrin: Nic bardziej mylnego - kiwaj na krzyżaku, a strzelaj analogiem. Działa, wiem po sobie. Kiwaj na krzyżaku, a strzelaj na analogu ? Czemu to Cię dziwi? Znam kilku nieprzeciętnych gości, którzy grają właśnie w ten sposób. Lepiej gra się w obronie krzyżakiem, znowu atakuje na analogu, mi to nie siedzi, więc strzelam tylko z analoga i uwierz da się to fajnie połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak ja nienawidzę grać na analogu... po prostu nie potrafię się przestawić.Gram na krzyżaku w każde kolejne części od ISS PRO EVO 2. W lidze będę grał krzyżakiem , żeby mieć jakiekolwiek szanse. Jeśli grasz w Pes 2011 na d-padzie to bardzo ograniczasz sobie pole działania, a już o wygodzie nie wspomnę. Też próbowałem grać w nowego PES na d-padzie, ale grało się bardzo sztywno. To nie PES 6 :confused: Radzę tobie jednak uczyć się grać na analogu bo przyszłość to tylko analog. Im szybciej ogarniesz go tym łatwiej będziesz miał w następnych odsłonach PES :biggrin: Nic bardziej mylnego - kiwaj na krzyżaku, a strzelaj analogiem. Działa, wiem po sobie. Kiwaj na krzyżaku, a strzelaj na analogu ? Czemu to Cię dziwi? Znam kilku nieprzeciętnych gości, którzy grają właśnie w ten sposób. Lepiej gra się w obronie krzyżakiem, znowu atakuje na analogu, mi to nie siedzi, więc strzelam tylko z analoga i uwierz da się to fajnie połączyć. Być może da się nie wiem, być może masz rację, ale dla mnie to sado maso. Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 a ja gram na analogu jedynie jak mnie kciuk boli od wciskania krzyzaka, w fife potrafilem grac na analogu, natomiast tutaj tego nie czuje, jakis dziwny ten drybling 360, nie chce tutaj chwalic konkurencji, ale... Natomiast nie moge przebolec Kryski, ten koles biega szybciej z pilka niz moi obroncy bez pilki(najczesciej gram Arsenalem). Troche konami go przegielo, bo leszcze slabo grajacy swietnie wykozystuja, jego szybkosc z przyklejona pilka. Przez to nie idzie grac normalnie rankingow, ludzie graja tylko po to zeby wygrywac za wszelka cene, i wiecznie ten Real/Barce wybieraja, a ja z wielka checia pogralbym tez sredniakami. Powiedzcie mi czy w rankingu idzie jakos bez mojego poszkodowania wyjsc z gry jak kolo wybiera Real czy Barce?? Chyba pora zeby MLO zaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 a ja gram na analogu jedynie jak mnie kciuk boli od wciskania krzyzaka, w fife potrafilem grac na analogu, natomiast tutaj tego nie czuje, jakis dziwny ten drybling 360, nie chce tutaj chwalic konkurencji, ale... Natomiast nie moge przebolec Kryski, ten koles biega szybciej z pilka niz moi obroncy bez pilki(najczesciej gram Arsenalem). Troche konami go przegielo, bo leszcze slabo grajacy swietnie wykozystuja, jego szybkosc z przyklejona pilka. Przez to nie idzie grac normalnie rankingow, ludzie graja tylko po to zeby wygrywac za wszelka cene, i wiecznie ten Real/Barce wybieraja, a ja z wielka checia pogralbym tez sredniakami. Powiedzcie mi czy w rankingu idzie jakos bez mojego poszkodowania wyjsc z gry jak kolo wybiera Real czy Barce?? Chyba pora zeby MLO zaczac. Krystyna prawdę mówiąc biega szybciej z piłką niż niejedne zawodnik bez, podążający za nim.. Jest pełno filmików w sieci i owszem ciężko się temu nadziwić. Gram mecze rankingowe i jak z początku grałem barca, tak teraz biorę real ze względu na trudny pojedynek vs casillas + kaka + krystyna i przegięta obrona. Barca ma lepszą ofensywe, ale to co valdes puszcza.. Szkoda słów. Musisz się przyzwyczaić do pojedynkówe real vs real, ewentualnie real vs milan, chelsea, inter, argentyna, brazylia. Albo zacznij grać w MLO. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzenio1980 0 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 (edytowane) Witam wszystkich,mam pytanko:czy istnieje mozliwosc zalapania sie jeszcze do jakiejs ligi lub turnieju?Gram w pesa juz od dawna (od pierszej edycji winning eleven ) i chetnie dolaczyl bym do Waszego grona:) Moje GG 12453490 jesli jest taka opcja to czekam na info.......... Pozdro......... Edytowane 27 Października 2010 przez grzenio1980 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 W MLO ja mam CR7 i jest MEGA! Sam mi mecze wygrywa w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ADER wkręć Grzenia do ligi Jest w naszym community PSX Extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 zarzucę pomysł: może do dnia przed startem ligi, dopisywać ludzi bez zadnych problemow? Im nas więcej, tym fajniej, a jakies dodatkow ekipy na pewno sie znajda. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 zarzucę pomysł: może do dnia przed startem ligi, dopisywać ludzi bez zadnych problemow? Im nas więcej, tym fajniej, a jakies dodatkow ekipy na pewno sie znajda. Dokładnie. Grzeniu to typ, którego polecam. Sam go wkręciłem na Pes.com i teraz załatwiłem mu miejsce w PSX Extreme community. Im więcej takich ludzi tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam wszystkich,mam pytanko:czy istnieje mozliwosc zalapania sie jeszcze do jakiejs ligi lub turnieju?Gram w pesa juz od dawna (od pierszej edycji winning eleven ) i chetnie dolaczyl bym do Waszego grona:) Moje GG 12453490 jesli jest taka opcja to czekam na info.......... Pozdro......... Wiedziałem, że się pomyliłem przy wpisywaniu tego numeru gg.. Sorry Stary! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a jak wygląda sprawa , gdy spotyka sie dwóch wyrównanych graczy i jeden wziałby Real Madryt drugi powiedzmy Juventus...idze ograc "Realowca"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 idzie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi