Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lons ratuj. ściągnąłem dwa patche, jeden na championship, drugi na bundesligę. niestety oba się pokrywają i mogę wgrac tylko jedną ligę. co zrobic, żeby oba działały jednocześnie?

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano (edytowane)

Lons ratuj. ściągnąłem dwa patche, jeden na championship, drugi na bundesligę. niestety oba się pokrywają i mogę wgrac tylko jedną ligę. co zrobic, żeby oba działały jednocześnie?

Niestety dwa różne patche nie będą działały jednocześnie. Na tym polega cały problem :confused: Musi być jeden patch i updaty tylko pod niego.

Sorry ja mam wersje bles 21 ... co zrobic zeby ten patch na ekstraklase dzialal?pomozcie

Nie będzie działał OF z wersji 20 na 21 :confused:

Edytowane przez lons
Opublikowano

Jak wgrywałem option file, napisane było że to spowoduje brak możliwości osiągania trofeów (ponieważ of należał do innego usera). Czy da się to jakoś obejść ?

Opublikowano

ku.rwa ta gra czasami jest tak zenujaca ze mam ochote ja po prostu sprzedac. gram sobie mecz rankingowy, mam ustawiony zeby wyszukiwalo graczy o podobnym poziomie, mam ranking 570 trafiam na kolesia 440, caly mecz napieram, jest 1:0 dla mnie, wychodze sam na sam dostaje kose w achilessy przed polem karnym a typ zolta kartke... potem pakuje mi dwie bramy totalnie z kosmosu z niczego i tyle. 2:1 w plecy. rzygac sie chce.

Opublikowano

Czy jeśli patch jest zły to może to spowodować jakieś niepożądane skutki lub nieodwracalne zmiany??

I czy jeśli patch jest zły albo po prostu chce go wykasować to da się to zrobić bez problemów??

Opublikowano

ku.rwa ta gra czasami jest tak zenujaca ze mam ochote ja po prostu sprzedac. gram sobie mecz rankingowy, mam ustawiony zeby wyszukiwalo graczy o podobnym poziomie, mam ranking 570 trafiam na kolesia 440, caly mecz napieram, jest 1:0 dla mnie, wychodze sam na sam dostaje kose w achilessy przed polem karnym a typ zolta kartke... potem pakuje mi dwie bramy totalnie z kosmosu z niczego i tyle. 2:1 w plecy. rzygac sie chce.

Dodaj jeszcze, że tracisz przy tym ok. 20 pkt. a sam jakbyś wygrał dostałbyś ok. 7 ;) Tyle co on dostanie za remis z Tobą. Znam ten ból. :)

Opublikowano

Dla mnie to świadczo źle o Tobie, bo skoro masz taką przewagą, to powinieneś na luzie mu władować z trzy bramki. Niemniej jednak każdy chyba taką sytuację już miał.

I ciesz sie, że nie grałeś w FIFĘ 'Random' 10 :f

Opublikowano

Dla mnie to świadczo źle o Tobie, bo skoro masz taką przewagą, to powinieneś na luzie mu władować z trzy bramki. Niemniej jednak każdy chyba taką sytuację już miał.

Losowanie jest beznadziejne, nie to, że koleś wygrywa cudem. W piłce cuda się zdarzają, ale sposób przydzielania przeciwników i punktowanie meczy to totalna porażka.

Opublikowano

Według mnie przyznawanie punktów jest porządku.

Premiowane jest granie z silniejszymi za co dostajemy więcej punktów - zrozumiałem jest,że za porażkę ze słabszym tracimy sporo punktów.

Opublikowano

Premiowane jest granie z silniejszymi za co dostajemy więcej punktów - zrozumiałem jest,że za porażkę ze słabszym tracimy sporo punktów.

w W3 tak były premiowane gry i jest to złe, a ja nie chce grać z kolesiami z rankingiem 430, cudem zremisuje i trace ok. 15 pkt. to jest chore. Po to są dywizje żeby grać z graczami ze swojej dywizji, a nie D1 vs D4 bezsens - to po co dywizje?

Opublikowano

taaa...do tego tam srodkowi obroncy grali fatalnie (podchodzenie pod piłke, az sie prosili na 1-2)

to ma i swoje minusy i to spore...np jesli komus zalezy na rankingu to gdy wylosuje mu słabszego to od razu wyjdzie z gry... W PES 6 było podobnie i tak niektórzy robili

Opublikowano

Dlatego granie na ranking jest samo w sobie chore - to strata czasu.

ciagle sobie to powtarzam (fifa) bo ciągle o tym mi sie jakos zapomina :P ale racja, rozumie turniej , gdzie sa fizyczne nagrody i fejm ale spinac sie i grac jakies kosmosy w stylu 5-05 by sobie e-ego napompowac, to nie ma sensu

Opublikowano

Dlatego granie na ranking jest samo w sobie chore - to strata czasu.

Ranking rankingiem, ale sam pomysł - tworzymy dywizje po to aby każdy mógł zagrać zacięty mecz z porównywalnie mocnym przeciwnikiem, ewentualnie z porównywalnie słabszym i to w ogóle nie zdaje egzaminu, bo tak jak pisałem D1 vs D4 więc po co te dywizje? Swgo czasu w W3 losowało przecwianika maksymalnie +/- 3lvl. Mogli zrobić to samo z rankingiem +/- 10 pkt. ale nikt nie dba o klientów tak jak blizzard - niestety. A wyobraź sobie jaka by wtedy była zacięta walka. :)

Opublikowano

bo blizzard kroi tony szmalu za abonament wiec sie im chce :potter:

Opublikowano

Mój ostatni kontakt z serią na poważnie był przy PES5, więc wieki temu. Postanowiłem dać szansę PESowi i wszystko było ok, do momentu karnych. Nie trafiłem żadnego, wszystko leci obok bramki. Jak strzelam w środek, piłka leci nad bramą. Co to kurwa ma być? Niech ktoś kumaty wytłumaczy mi na czym ten system polega. :thumbsup:

Opublikowano

z kamery wide strzelalem tak...naciskam na dol nastepnie naciskam [] po czym przytrzymuje oba guziki do sekundy..puszczam rownoczesnie i pilka laduje przy slupku po ziemi :) jak sie nauczylem strzelac to pakowalem wszystkie na sieci bo przeciwnik zawsze stoi w srodku :P

Opublikowano (edytowane)

Mój ostatni kontakt z serią na poważnie był przy PES5, więc wieki temu. Postanowiłem dać szansę PESowi i wszystko było ok, do momentu karnych. Nie trafiłem żadnego, wszystko leci obok bramki. Jak strzelam w środek, piłka leci nad bramą. Co to kurwa ma być? Niech ktoś kumaty wytłumaczy mi na czym ten system polega. :thumbsup:

Zobacz Edytowane przez hellofriend
Opublikowano

ktoś ma dość pesa? Chętnie odkupię lub wymienię na Fife :)

Tydzień wcześniej pewnie bym się wymienił, ale teraz już nie. :) Online działa już lepiej, czy tylko ja to odczułem?

Samo logowanie do online, czy to community czy quick match trwa u mnie dłużej niż na początku, ale mecze chodzą tak samo dobrze. Zresztą co chwila grzebią przy serwerach, co chwila widzę komunikaty o zakończonych maintenencach.