_One_ 36 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Błagam, pomóżcie, już 2 godziny siedzę i się mecze i nie moge tego routera zainstalować Po podłączeniu wszystkich kabelków poprawnie, w instrukcji pisze co ma się na routerze świecić PWR ma świecić SYS mrygać WLAN mrygać WAN świecić Port kabelka Lan mrygać wszystko świeci poprawnie, poza światełkiem WAN które non stop mryga i nie mam bladego pojecia czemu Cytuj
Gość Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (pipi), ja (pipi)e co to jest za wyraz MRYGAĆ? ?? Skąd Wy go bierzecie? To jakaś azjatycka wersja do "mrugać"? Sprawdź sobie w instrukcji , co oznacza MRYGANIE diody WAN. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 @ _one_ Sprobuj uzyc innego kabla ethernetowego.Czy router na pewno obsluguje typ polaczenie neta jakie masz(adsl,kabel?)Nic innego nie przychodzi mi do glowy. @stona jeszcze bardziej od "mrygac" wnerwia mnie uzywanie jakiegos "kupywac" zamiast normalnego "kupowac". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi