Skocz do zawartości

WipEout HD Event

triboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaa i jeszcze jedno, niech ktoś napisze jakie zasady (zakładając, ze ja mam hostować 2. grupę) czyli trasy, speed itp. ;]

Opublikowano

A wg mnie lepsze by były eliminacje, dwie grupy, z których po 4 awansuje do finału i np eliminacje odbywały by się w sobotę/niedzielę, a finał we wtorki.....

Opublikowano

Właśnie bloo też myśle ża na początku im więcej osób tym lepiej,a jak już będzie stała grupka narwańców to możemy zrobić eliminacje!

A co do zasad to Tri już gdzieś tu pisał coś na temat.

2x4 lap z bronią i 2x4 lap bez!

Prędkość do uzgodnienia (rapier/phantom)

godz.21.30 ;)

Opublikowano (edytowane)

no dobra, czyli wybór tras leży po stronie hostującego ? ;]

dobra luz, najwyżej się na czacie zgadamy co i jak. Więc jeśli nikt nie ma obiekcji, to będę hostował 2. grupę, możecie inwitki wysyłać id: wfank

Nie wiem jak poziom tej grupy, boje się, że osram się totalnie i będzie siara i w ogóle ;] - nie pamiętam kiedy regularnie grałem, miałem z pół roczną przerwę ;]]

ed; mam hedseta jak co

Edytowane przez bloo
Opublikowano

Jest 8 tras, 2x4 znaczy, że 4 trasy z tych 8 w jednym rzucie i kolejne 4 w drugim, a tak jest robione dlatego, że jak ktoś wyleci to nie wypadnie z 1x8, gdzie mógłby sobie iść do domu....

Opublikowano

Właśnie bloo też myśle ża na początku im więcej osób tym lepiej,a jak już będzie stała grupka narwańców to możemy zrobić eliminacje!

A co do zasad to Tri już gdzieś tu pisał coś na temat.

2x4 lap z bronią i 2x4 lap bez!

Prędkość do uzgodnienia (rapier/phantom)

godz.21.30 ;)

Ale czemu zmieniacie godzine eventu ? miało byc o 21.

• Plusik 1
Opublikowano

ok trójkąt - random ;]

o 21,30 dlatego, bo pracuje do 21. i wszyscy mnie kochają i potrafią mnie uszanować, no i też dlatego, że prawdziwi gracze to nocne marki i nie wypada zaczynać tak wcześnie ;]

Opublikowano

Przecież bloo jest w drugiej grupie wg rozpiski. Mi nie pasi poźniej bo juz jestem ugadany na inny szpil później.

Wipeout to priorytet ;]

No tak, jestem w grupie drugiej, i cały czas piszę w imieniu drugiej grupy ;]

Opublikowano

pracuje pracuje, tak moja praca właśnie wygląda ;]

a tak poważnie, to pospieszam pracowników, by dziś przycisnęli z zamknięcie, co bym wyrobił, dzowniłem też już do panny by podładowała baterię z aparatu, przerestartowała ruter i włączyła pleja, co by wszystko było przygotowane jak wbiję na chatę - to dopiero wzorowa organizacja pracy ;]

Opublikowano

hah Bloo :)

ja wiem tylko tyle, że z brońmi wygrałem oba 1x4, bez broni pierwszy 1x4 a z drugiego zrezygnowałem bo nie mogłem już wytrzymać tego zmieniania tras, wybierania złych ustawień i przestawiania od początku. Event, który powinien trwać godzinę z groszem przeciągnął się do 23:20 czy coś....Ja wiem, że można nie wiedzieć jak zakładać lobby itp, ale jak chce się wszem i wobec brać na siebie odpowiedzialność za hostowanie to trzeba zrobić parę ćwiczeń w zakładaniu i konfigurowaniu pokoi....

Opublikowano (edytowane)

Ja wiem tyle że zamykałem stawkę w 2giej grupie :P ale cały czas ćwiczę więc myslę że następnym razem będzie lepiej xD

A jeśli bd następny event to by dało radę zrobić trofeum Bling Brigade po evencie :P

Edytowane przez MaroS
Opublikowano

Ja też pamiętam tylko swoje: 2. miejsce w pierwszych trzech turniejach i 1. w ostatnim (tylko dlatego, że sakiu nie wystartował ;) )

ja wiem tylko tyle, że z brońmi wygrałem oba 1x4, bez broni pierwszy 1x4 a z drugiego zrezygnowałem bo nie mogłem już wytrzymać tego zmieniania tras, wybierania złych ustawień i przestawiania od początku. Event, który powinien trwać godzinę z groszem przeciągnął się do 23:20 czy coś....Ja wiem, że można nie wiedzieć jak zakładać lobby itp, ale jak chce się wszem i wobec brać na siebie odpowiedzialność za hostowanie to trzeba zrobić parę ćwiczeń w zakładaniu i konfigurowaniu pokoi....

IMHO wynikało to także z problemów z serwerem. Ja do trzeciego turnieju nie mogłem się w ogóle podłączyć, ciągle wywalało network error i dopiero po restarcie gry się udało.