Opublikowano 20 sierpnia 201014 l 23.93 / 4br / 10sp Nie mam jutuba, może mi ktoś tekstowo zwizualizować gdzie robić 5 beczek?
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l To idzie tak: 1. Na starcie z hopki za zakrętem. 2 i 3. Podwójna BR na zakręcie w prawo przed Magstripem. 4. Z turbo na Amphisenic Shortcut 5. Z półki na końcu.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Dzięki nie wpadłem na to żeby tam podwójny br sadzić. Tymczasem nowy czas: 23.89 / 4 / 10
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Qjon - brawo. Za cholerę jasną nie ma pojęcia jak to lepiej polecieć. Jutro zamieszczę wam filmik jak to u mnie wygląda. Bo to masakra jest. Goteki 45 w ogóle nawet na zakrętach nie zwalnia. Masakryczna prędkość. A takie mam pytnie - Phi, Tri, Q, .Dariusz, Tide, GrześPL, Kundoks i Wreckedge..... Liga Avalon ? Czemu my jeszcze znimi nie gramy...? Ja wiem, że yeldar kosi akcję.... ale też nie zawsze. Co na youtube widać. Choć skrót glitch na sol2 wykorzystuje nawet w single race (??? Wtf), boli....ale reszta ? Phi, Tri wy chyba powinniście na to naciskać....
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Autor SLQ: Amphi r / Phantom / G-45 1. QjonPL 23.89 2. phaeton_pl 23.99 3. triboy 24.18 4. Tiduch 24.44 5. Wreckedge 24.55 Co do Avalonu, to nie tyle liga co wspólne latanie przez cały weekend. W wyznaczonym terminie spotyka się grupa z WZ i wziuuuu. Już bardziej interesujące może być to: http://wipeoutzone.c...read.php?t=7658 . Naciski naciski, wiem dlaczego Phi nie naciska , a ja jakoś średnio wierzę w udane wspólne latanie Pamiętacie jeszcze Event ?:ph34r: Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Ja nigdy nie interesowałem się takimi eventami bo nigdy nie chciało mi się specjalnie ustawiać na latanie (oprócz eventów z wami :*), tylko randomowo włączam konsole i latam; w wakacje natomiast nie mam neta w konsoli itd ale jak będą nasi chętni to od października budziet frywał No i kręćcie czasy na Amphi bo nie mam motywacji by się poprawić, a wiem że da radę Co to glitch skrót na sol2? (Opis, nie link yt plis xD)
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Autor Da radę, da, rzecz w tym, że chęci do śrubowania brak 24.18 / 4 br's / 10 sp / fury Skrót na sol2 to ten pod skrzydłem. Otwarta sekcja, ścinasz (z turbo) pierwszy zakręt w lewo tak, żeby przelecieć pod skrzydłem , robisz br, lądujesz i robisz drugiego br'a
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Phi i Tri - wam ten skrót w race'ach wychodzi? Bo mi w ogóle na SL rzadko wchodzi, a co dopiero w race'ach - podejrzewam widok z wewnątrz - któory w ogóle część ścin bierze za wypadek - na metropi rev skok nad przedostatnią prostą nad zacienieniami - uderzenie w ścianę na torze daje mi reset statku. Qjon, ja nie wiem jak 2xbr robić na zakręcie - nic przecież nie widzę jak BR robię 8)
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Da radę, da, rzecz w tym, że chęci do śrubowania brak ... Skrót na sol2 to ten pod skrzydłem. Otwarta sekcja, ścinasz (z turbo) pierwszy zakręt w lewo tak, żeby przelecieć pod skrzydłem , robisz br, lądujesz i robisz drugiego br'a Właśnie skrót to jest a nie glitch. W czasie wyścigu wątpie żeby Tri, Phi wykorzystywali ten skrót chodź kto tam wie Sam tego nie robiłem. Na sol2 jest inny glitch ponoć, ale pewnie tylko Phi - sol2Maniac - wie wiecej na ten temat. Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez pajacyk
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Phi i Tri - wam ten skrót w race'ach wychodzi? Bo mi w ogóle na SL rzadko wchodzi, a co dopiero w race'ach - podejrzewam widok z wewnątrz - któory w ogóle część ścin bierze za wypadek - na metropi rev skok nad przedostatnią prostą nad zacienieniami - uderzenie w ścianę na torze daje mi reset statku. Qjon, ja nie wiem jak 2xbr robić na zakręcie - nic przecież nie widzę jak BR robię 8) Bez urazy Wreck, ale czyja to jest wina że Ci nie wychodzi ? Ktoś ci kazał latać na takim settingu ? Skoro nie dajesz teraz rady to spróbuj komba: krzyżak (analog) + normalny widok. Taa wiem trzeba się nauczyć od nowa, ale co chwile piszesz: bo ten MS to nie pomocny do pobijania czasów, widok ograniczony itd. Nudne to już. Peace
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l A no to po skrzydłem znam, wychodzi mi raz na 10 :krejzi: Phi jak znasz inną alchemię na sol to zdradź
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Autor Słusznie LEGO zauważyłeś, pod skrzydłem to skrót, glitch na sol2 wygląda inaczej. Nie, nie zastosowałem go nigdy, po co psuć tabelę
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Phi i Tri - wam ten skrót w race'ach wychodzi? Bo mi w ogóle na SL rzadko wchodzi, a co dopiero w race'ach - podejrzewam widok z wewnątrz - któory w ogóle część ścin bierze za wypadek - na metropi rev skok nad przedostatnią prostą nad zacienieniami - uderzenie w ścianę na torze daje mi reset statku. Qjon, ja nie wiem jak 2xbr robić na zakręcie - nic przecież nie widzę jak BR robię 8) Bez urazy Wreck, ale czyja to jest wina że Ci nie wychodzi ? Ktoś ci kazał latać na takim settingu ? Skoro nie dajesz teraz rady to spróbuj komba: krzyżak (analog) + normalny widok. Taa wiem trzeba się nauczyć od nowa, ale co chwile piszesz: bo ten MS to nie pomocny do pobijania czasów, widok ograniczony itd. Nudne to już. Peace Aaaa.... masz rację. Przepraszam. Już nie będę - poprostu zawsze mam nadzieję, że coś poprawią.... a tu nic. Dzięki, za uwagę.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Ej no, chopaki zdradźcie glicza:( Tymczasem nowy czas: 23.80 / 10sp / 3br!! :o //edytka 23.79 / 4br Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez Qjon
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Witam! Chciałbym pograć z wami w Wipeout'a powykręcać czasy itd ale niestety nie mam internetu od pewnego czasu (Jakiś czas temu grywałem z chłopakami po sieci klocki_lego i reszta ekipy). Mógłbym wrzucać zdjęcia swoich czasów lub po prostu pisać jaki wykręciłem. Oszukiwać nie mam zamiaru, co to za zabawa latać jak pierdoła, a robić z siebie kozaka:D Wytłumaczcie mi proszę jakie są zasady [statek pod konkretną trasę] Dzięki i pozdrawiam. A i jeszcze jedno jeśli podacie trasę to proszę o małą podpowiedź ile na tej trasie można wykręcić beczek, tylko tyle. Przedłuży mi to "żywotność" gry nie mam kasy na nic nowego, nie mam netu [brak kasy] a w Wipeout HD fury wyrwałem platynke.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Klasę prędkości, pojazd i trasę na dany tydzień zawsze podaje triboy; czasy kręcimy od do każdego wtorku. W tym tygodniu Amphi reverse, phantom, goteki 45, 5 skutecznych beczek/okrążenie. Powodzenia
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Ja się poddaje, te bry na amphi za bardzo mnie wkurzają, a szczególnie pierwszy <_< 24.22 / 3br / 9sp
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Mój czas to tylko 25.22 zrobiłem 4 beczki ale zaliczyłem tylko 3 speed pads. Taki sam czasu wykręciłem tj. 25.22 zaliczając 2 beczki i 10 speed pads. Masakra raz tylko zaliczyłem czysty przejazd ale beczki mi nie wchodziły. Myślę, że stać mnie na więcej na tej trasie:D Miałem problem z pierwszym łukiem w prawo, tam najwięcej czasu traciłem. Czekam na nową trasę. To już dzisiaj podajecie wskazówki tak??? Dzięki za zabawę. Teraz jestem w pracy i ledwo na oczy widzę, ale było warto.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l ...raz tylko zaliczyłem czysty przejazd ale beczki mi nie wchodziły. Myślę, że stać mnie na więcej na tej trasie:D Zadbaj o linie a czasy na pewno poprawisz, dopiero później zwróć większą uwagę na beczki. ...Teraz jestem w pracy i ledwo na oczy widzę, ale było warto. i'm lovin it. P.S. Możliwe jest że trasa na której bd kolejny SLQ została już wybrana wiecej na: http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?p=179013#post179013 Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez pajacyk
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Proszę podajcie trasę do godziny 15.55 bo kończę pracę a w domu nie będę miał jak sprawdzić [brak internetu]. Nie chcę tracić jednego dnia na śrubowanie swoich i doganianie waszych [taaaa jasne ] wyników.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Żeby zachęcić wszystkich do zmożonego wysiłku fundnę zwycięzcy [tego tygodnia] nagrodę! A co jak się bawić to się bawić Nagrodą będzie naklejka z waszym ulubionym teamem z Wipeout'a. Do wyboru do koloru. Wielkość do 30 cm długości + może jakiś bonus. Po tygodniu latania zwycięzca skontaktuje się ze mną na prv i poda swój adres, na który wyślę mu nagrodę. Co by potweirdzić, że nie jest to ściema wrzucam link do naklejki, którą kiedyś zrobiłem dla siebie [była kiedyś w Pchlim Targu do zgarnięcia] http://patrz.pl/zdjecia/naklejka-wipeout
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Proszę podajcie trasę do godziny 15.55 bo kończę pracę a w domu nie będę miał jak sprawdzić [brak internetu]. Nie chcę tracić jednego dnia na śrubowanie swoich i doganianie waszych [taaaa jasne ] wyników. Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują na: SPEED LAP/ANULPHA PASS (REVERSE)/FLASH/ICARAS Mysle, że Tri tak wybierze Ale to jest nasz SLQ, więc nic nie stoi na przeszkodzie abyś sam zaproponował wytyczne na nowy tydzień. Peace. EDIT: Elegancka ta wlepa Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez pajacyk
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Ja tylko proponuje Zapewne będzie ta trasa co na WOZ, czyli Anulpha Pass Rev/Flash/Icaras