Qjon 276 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 23.93 / 4br / 10sp Nie mam jutuba, może mi ktoś tekstowo zwizualizować gdzie robić 5 beczek? Cytuj
phaeton_pl 0 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 To idzie tak: 1. Na starcie z hopki za zakrętem. 2 i 3. Podwójna BR na zakręcie w prawo przed Magstripem. 4. Z turbo na Amphisenic Shortcut 5. Z półki na końcu. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Dzięki nie wpadłem na to żeby tam podwójny br sadzić. Tymczasem nowy czas: 23.89 / 4 / 10 Cytuj
Wreckedge 0 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Qjon - brawo. Za cholerę jasną nie ma pojęcia jak to lepiej polecieć. Jutro zamieszczę wam filmik jak to u mnie wygląda. Bo to masakra jest. Goteki 45 w ogóle nawet na zakrętach nie zwalnia. Masakryczna prędkość. A takie mam pytnie - Phi, Tri, Q, .Dariusz, Tide, GrześPL, Kundoks i Wreckedge..... Liga Avalon ? Czemu my jeszcze znimi nie gramy...? Ja wiem, że yeldar kosi akcję.... ale też nie zawsze. Co na youtube widać. Choć skrót glitch na sol2 wykorzystuje nawet w single race (??? Wtf), boli....ale reszta ? Phi, Tri wy chyba powinniście na to naciskać.... Cytuj
triboy 973 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) SLQ: Amphi r / Phantom / G-45 1. QjonPL 23.89 2. phaeton_pl 23.99 3. triboy 24.18 4. Tiduch 24.44 5. Wreckedge 24.55 Co do Avalonu, to nie tyle liga co wspólne latanie przez cały weekend. W wyznaczonym terminie spotyka się grupa z WZ i wziuuuu. Już bardziej interesujące może być to: http://wipeoutzone.c...read.php?t=7658 . Naciski naciski, wiem dlaczego Phi nie naciska , a ja jakoś średnio wierzę w udane wspólne latanie Pamiętacie jeszcze Event ?:ph34r: Edytowane 22 sierpnia 2010 przez triboy17@o2.pl Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Ja nigdy nie interesowałem się takimi eventami bo nigdy nie chciało mi się specjalnie ustawiać na latanie (oprócz eventów z wami :*), tylko randomowo włączam konsole i latam; w wakacje natomiast nie mam neta w konsoli itd ale jak będą nasi chętni to od października budziet frywał No i kręćcie czasy na Amphi bo nie mam motywacji by się poprawić, a wiem że da radę Co to glitch skrót na sol2? (Opis, nie link yt plis xD) Cytuj
triboy 973 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2010 Da radę, da, rzecz w tym, że chęci do śrubowania brak 24.18 / 4 br's / 10 sp / fury Skrót na sol2 to ten pod skrzydłem. Otwarta sekcja, ścinasz (z turbo) pierwszy zakręt w lewo tak, żeby przelecieć pod skrzydłem , robisz br, lądujesz i robisz drugiego br'a Cytuj
Wreckedge 0 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Phi i Tri - wam ten skrót w race'ach wychodzi? Bo mi w ogóle na SL rzadko wchodzi, a co dopiero w race'ach - podejrzewam widok z wewnątrz - któory w ogóle część ścin bierze za wypadek - na metropi rev skok nad przedostatnią prostą nad zacienieniami - uderzenie w ścianę na torze daje mi reset statku. Qjon, ja nie wiem jak 2xbr robić na zakręcie - nic przecież nie widzę jak BR robię 8) Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Da radę, da, rzecz w tym, że chęci do śrubowania brak ... Skrót na sol2 to ten pod skrzydłem. Otwarta sekcja, ścinasz (z turbo) pierwszy zakręt w lewo tak, żeby przelecieć pod skrzydłem , robisz br, lądujesz i robisz drugiego br'a Właśnie skrót to jest a nie glitch. W czasie wyścigu wątpie żeby Tri, Phi wykorzystywali ten skrót chodź kto tam wie Sam tego nie robiłem. Na sol2 jest inny glitch ponoć, ale pewnie tylko Phi - sol2Maniac - wie wiecej na ten temat. Edytowane 22 sierpnia 2010 przez pajacyk Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Phi i Tri - wam ten skrót w race'ach wychodzi? Bo mi w ogóle na SL rzadko wchodzi, a co dopiero w race'ach - podejrzewam widok z wewnątrz - któory w ogóle część ścin bierze za wypadek - na metropi rev skok nad przedostatnią prostą nad zacienieniami - uderzenie w ścianę na torze daje mi reset statku. Qjon, ja nie wiem jak 2xbr robić na zakręcie - nic przecież nie widzę jak BR robię 8) Bez urazy Wreck, ale czyja to jest wina że Ci nie wychodzi ? Ktoś ci kazał latać na takim settingu ? Skoro nie dajesz teraz rady to spróbuj komba: krzyżak (analog) + normalny widok. Taa wiem trzeba się nauczyć od nowa, ale co chwile piszesz: bo ten MS to nie pomocny do pobijania czasów, widok ograniczony itd. Nudne to już. Peace Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 A no to po skrzydłem znam, wychodzi mi raz na 10 :krejzi: Phi jak znasz inną alchemię na sol to zdradź Cytuj
triboy 973 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2010 Słusznie LEGO zauważyłeś, pod skrzydłem to skrót, glitch na sol2 wygląda inaczej. Nie, nie zastosowałem go nigdy, po co psuć tabelę Cytuj
Wreckedge 0 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Phi i Tri - wam ten skrót w race'ach wychodzi? Bo mi w ogóle na SL rzadko wchodzi, a co dopiero w race'ach - podejrzewam widok z wewnątrz - któory w ogóle część ścin bierze za wypadek - na metropi rev skok nad przedostatnią prostą nad zacienieniami - uderzenie w ścianę na torze daje mi reset statku. Qjon, ja nie wiem jak 2xbr robić na zakręcie - nic przecież nie widzę jak BR robię 8) Bez urazy Wreck, ale czyja to jest wina że Ci nie wychodzi ? Ktoś ci kazał latać na takim settingu ? Skoro nie dajesz teraz rady to spróbuj komba: krzyżak (analog) + normalny widok. Taa wiem trzeba się nauczyć od nowa, ale co chwile piszesz: bo ten MS to nie pomocny do pobijania czasów, widok ograniczony itd. Nudne to już. Peace Aaaa.... masz rację. Przepraszam. Już nie będę - poprostu zawsze mam nadzieję, że coś poprawią.... a tu nic. Dzięki, za uwagę. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Ej no, chopaki zdradźcie glicza:( Tymczasem nowy czas: 23.80 / 10sp / 3br!! :o //edytka 23.79 / 4br Edytowane 22 sierpnia 2010 przez Qjon Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Witam! Chciałbym pograć z wami w Wipeout'a powykręcać czasy itd ale niestety nie mam internetu od pewnego czasu (Jakiś czas temu grywałem z chłopakami po sieci klocki_lego i reszta ekipy). Mógłbym wrzucać zdjęcia swoich czasów lub po prostu pisać jaki wykręciłem. Oszukiwać nie mam zamiaru, co to za zabawa latać jak pierdoła, a robić z siebie kozaka:D Wytłumaczcie mi proszę jakie są zasady [statek pod konkretną trasę] Dzięki i pozdrawiam. A i jeszcze jedno jeśli podacie trasę to proszę o małą podpowiedź ile na tej trasie można wykręcić beczek, tylko tyle. Przedłuży mi to "żywotność" gry nie mam kasy na nic nowego, nie mam netu [brak kasy] a w Wipeout HD fury wyrwałem platynke. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Klasę prędkości, pojazd i trasę na dany tydzień zawsze podaje triboy; czasy kręcimy od do każdego wtorku. W tym tygodniu Amphi reverse, phantom, goteki 45, 5 skutecznych beczek/okrążenie. Powodzenia Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Ja się poddaje, te bry na amphi za bardzo mnie wkurzają, a szczególnie pierwszy <_< 24.22 / 3br / 9sp Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Mój czas to tylko 25.22 zrobiłem 4 beczki ale zaliczyłem tylko 3 speed pads. Taki sam czasu wykręciłem tj. 25.22 zaliczając 2 beczki i 10 speed pads. Masakra raz tylko zaliczyłem czysty przejazd ale beczki mi nie wchodziły. Myślę, że stać mnie na więcej na tej trasie:D Miałem problem z pierwszym łukiem w prawo, tam najwięcej czasu traciłem. Czekam na nową trasę. To już dzisiaj podajecie wskazówki tak??? Dzięki za zabawę. Teraz jestem w pracy i ledwo na oczy widzę, ale było warto. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) ...raz tylko zaliczyłem czysty przejazd ale beczki mi nie wchodziły. Myślę, że stać mnie na więcej na tej trasie:D Zadbaj o linie a czasy na pewno poprawisz, dopiero później zwróć większą uwagę na beczki. ...Teraz jestem w pracy i ledwo na oczy widzę, ale było warto. i'm lovin it. P.S. Możliwe jest że trasa na której bd kolejny SLQ została już wybrana wiecej na: http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?p=179013#post179013 Edytowane 24 sierpnia 2010 przez pajacyk Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Proszę podajcie trasę do godziny 15.55 bo kończę pracę a w domu nie będę miał jak sprawdzić [brak internetu]. Nie chcę tracić jednego dnia na śrubowanie swoich i doganianie waszych [taaaa jasne ] wyników. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Żeby zachęcić wszystkich do zmożonego wysiłku fundnę zwycięzcy [tego tygodnia] nagrodę! A co jak się bawić to się bawić Nagrodą będzie naklejka z waszym ulubionym teamem z Wipeout'a. Do wyboru do koloru. Wielkość do 30 cm długości + może jakiś bonus. Po tygodniu latania zwycięzca skontaktuje się ze mną na prv i poda swój adres, na który wyślę mu nagrodę. Co by potweirdzić, że nie jest to ściema wrzucam link do naklejki, którą kiedyś zrobiłem dla siebie [była kiedyś w Pchlim Targu do zgarnięcia] http://patrz.pl/zdjecia/naklejka-wipeout Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) Proszę podajcie trasę do godziny 15.55 bo kończę pracę a w domu nie będę miał jak sprawdzić [brak internetu]. Nie chcę tracić jednego dnia na śrubowanie swoich i doganianie waszych [taaaa jasne ] wyników. Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują na: SPEED LAP/ANULPHA PASS (REVERSE)/FLASH/ICARAS Mysle, że Tri tak wybierze Ale to jest nasz SLQ, więc nic nie stoi na przeszkodzie abyś sam zaproponował wytyczne na nowy tydzień. Peace. EDIT: Elegancka ta wlepa Edytowane 24 sierpnia 2010 przez pajacyk Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Ja już kiedyś proponowałem i nic Sebenco Climb, Rapier, Auricom Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Więc jaka ta trasa, bo się już pogubiłem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Ja tylko proponuje Zapewne będzie ta trasa co na WOZ, czyli Anulpha Pass Rev/Flash/Icaras Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi