Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Ech, nigdy nie zrobie tych 6 beczek przynajmniej czas mam #4 global 26.40 / 14sp / 5br A co do TT, to wykręciłem: 1:53:62 / 54sp / 14beczek(?) Też #4 global :pro:
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Ja z 6 BR i 14 SP mam 26,67 - 8 Global Gratulacje Q. Nie wiem jak to robisz . Heh, widocznie miałeś racje - linia najważniejsza. PS: Wie ktoś jak rozkminić Ubermall FWD ? Venom i Flash ? Bo mi jakoś to nie idzie..
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Widzisz Wreck, przyzwyczaiłem się do tego, że braki manualne muszę inaczej nadrabiać- dlatego piłuję linie I tak jeśli nawet zrobiłbym 6 beczek to zyskałbym ok 0.20 sek, więc nie wiem jak te czubki z top2 uzyskały swoje czasy A ubermalla chętnie bym sam polatał w ramach Slq, lubię tą trasę.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Ja jeszcze dzisiaj coś polatam. Jutro do której godziny latamy. Może coś jeszcze wykręcę
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Texasalex napisał mi że robi na Anulphie rev 7 beczek. Ostatnia beczka jest beczką z wewnętrznej ściany ostatniego zakrętu Osobiście nawet nie spróbowałem - g**no widzę jak BR robię a tu jeszcze wskocz na ścianę, przynieś kapcie, pozamiataj.... jasne . Napiszcie mi gdzie turbo na Ubermall. na razie mam chyba z 50 global (bo się nie odbijam w S'ce po turbo tylko lecę przez nad nią całą). Jeżeli ma być i tak ze wzgórza no to oki. Co weselsze jak zrobię 6 BR i turbo na ostatniej prostej to mi gorszy czas niż przy 4 BR wychodzi . Q i Phi - proszę już więcej nie podłanczać się do sieci, bo mi ładnie 8 global wygląda ^_^
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l @ Wreck Na Ubermall robię boosta przed splitem. Widać to na filmie w 1:47 W swoim czasie zdobyłem tak #1 na Venom i wiem że obecnie #1 jest też zrobiony tą metodą.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Hmmm... właśnie wlazłem na twój kanał na YT... taaa.... ja już chyba z wami grać nie będę.... grasz na krzyżaku???
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l 26.41 14SP 5BR Raz zrobiłem te 6 beczek ale zepsułem końcówkę... Ta dodatkowa beczka DUŻO daje @gigant Gram na krzyżaku i z motion pitch (właściwie to grałem bo teraz to już rzadko włączam PS3) Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez phaeton_pl
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l ...(właściwie to grałem bo teraz to już rzadko włączam PS3) Wariaty LEGO też na emeryturze co to były za czasy Pozdrówka Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez pajacyk
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Oj, tam, oj tam, ja też swego czasu (po zakupie Tekken 6 ) miałem spooorą przerwę (od listopada do, hm... maja? ;d), i co? I jednak wróciłem, bo od WHD nie można ot tak odejść Tak więc, wracam w październiku na onlajny i liczę też na wasz powrót do gry, dziadki ;p
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l No to szkoda. Bo ja mam się jeszcze duużo do nauczenia. Phi : Dzięki za filmik, skorzystam. Oj, tam, oj tam, ja też swego czasu (po zakupie Tekken 6 ) miałem spooorą przerwę (od listopada do, hm... maja? ;d), i co? I jednak wróciłem, bo od WHD nie można ot tak odejść Tak więc, wracam w październiku na onlajny i liczę też na wasz powrót do gry, dziadki ;p HA! Cały wrzesień bedę 8 , i mam cza się poprawić.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Co to znaczy "Gram na krzyżaku i z motion pitch" tzn jak???? Krzyżak kumam ale dalej nie bardzo.... jak macie ustawioną "czułość"
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Zapytam tutaj, bo pewnie tu szybciej ktoś mi odpowie. Idzie ustawić jakoś Slide Shifty tak żeby nie trzeba było tapować hamulca tylko zeby SS był zamiast hamulca? Pamiętam w wipeout na psp była taka opcja tu nie mogę jej znaleźć.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l @Krzyś Nie da się @Gigant moje ustawienia to: Motion sensor: Pitch Only (czyli góra - dół sterujesz wychylając pada a na boki strzałkami) Acceleration Sensitivity: 10% KONIECZNIE!!! Airbrakes: 70%
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Kurrrra, pierwszy raz w życiu udało mi sie zrobić 2xbr, to z(pipi)ałem końcówkę Umiem za to wykonać tą siódmą beczkę ze ściany, tyle że jak się okazało (gdy zrobiłem przejazd na 6 beczek) nie dała mi ona żadnego zysku albo źle obieram linię (w co wątpię) albo z definicji ta druga beczka pod rząd daje tak niewielkiego boosta porównywalnego z jednym sp (robiąc beczkę ze ściany omijamy 1). A że jest dość ryzykowna, lepiej imo nie kombinować (chyba że czegoś nie wiem :?)
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l W końcu udało się: 26.11 14sp 6br Ikar gt Zaraz dorzuce skrina. A, specjalnie dla ciebie Wreck pożycze wifi, podłącze konsole do psn i zuploaduję wyniki :*
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l W końcu udało się: 26.11 14sp 6br Ikar gt Zaraz dorzuce skrina. A, specjalnie dla ciebie Wreck pożycze wifi, podłącze konsole do psn i zuploaduję wyniki :* Qjon : Małpo wstrętna, świnio, du*o - jak mawia mój tatuś.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Gratulacje Qjon, świetny czas! SLQ na najbliższy tydzień taki jak na WipeoutZone: SPEED LAP / METROPIA FORWARD / VENOM / AURICOM No i gdzie jest Tri??
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Tri pewnie śpi. Od razu pytanie do naszego lokalnego mistrza, Phi: gdzie użyć boosta i gdzie robić beczki? wiem, że boost br start jest auricomem możliwy.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Nie spieszcie sie tak z tym nowym SLQ, dopiero jest poniedzialek 27.37 / 4BR / 13SP
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Cześć! Katowałem wczoraj tą trasę do bólu i.... nic. No nie do końca nic, ale o tym za chwilę. Obrałem inną linię, było dobrze, ale końcówkę spartoliłem. Opuściłem jeden SP [przedostatni! wstyd]. No ale zacząłem latać na sensorach góra/dół na początku było ciężko. Statek mi się majtał jak Tatarskie siodło. Po ok godzinie zaczęło się robić ciekawie i... udało mi się w końcu zrobić tą beczkę zaraz po starcie. Tak się podjarałem, że resztę spierniczyłem:D Wyszło później jeszcze parę razy z czego jestem dumny jak cholera. Czas niestety bez zmian, choć brakowało tyci tyci. Ok co do nowej trasy to ile beczek można tam wykręcić?? Jakiś filmik może dla najwolniejszego w ekipie. No i czy ten starboostbarrelhiperduper można zrobić każdym pojazdem?? Jaki czas był najlepszy w tym tygodniu na WipeoutZone na tej trasie co lataliśmy. Qjon wygrałeś w tym tygodniu? Jesteś z Wrocka więc nagrodę musisz odebrać osobiście [jeśli nikt cię nie pobije]
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l @Gigant Gratulacje - trening czyni mistrza Jeśli chodzi o Metropię Venom to poniżej jest link do filmu (nie mojego) Tak, Qjon wygrał na WipeoutZone. Tak, BoostBR na starcie jest możliwy każdym statkiem.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Sorka Grześ za pośpiech- zapomniałem, że względem WZ mamy nasz Slq 1 dzień dłuższy. Sam najwyżej dziś dowalę #1 global jak się uda @gigant- zgłoszę się osobiście po wakacjach