Opublikowano 18 maja 201014 l aaa i jeszcze jedno, niech ktoś napisze jakie zasady (zakładając, ze ja mam hostować 2. grupę) czyli trasy, speed itp. ;]
Opublikowano 18 maja 201014 l A wg mnie lepsze by były eliminacje, dwie grupy, z których po 4 awansuje do finału i np eliminacje odbywały by się w sobotę/niedzielę, a finał we wtorki.....
Opublikowano 18 maja 201014 l Właśnie bloo też myśle ża na początku im więcej osób tym lepiej,a jak już będzie stała grupka narwańców to możemy zrobić eliminacje! A co do zasad to Tri już gdzieś tu pisał coś na temat. 2x4 lap z bronią i 2x4 lap bez! Prędkość do uzgodnienia (rapier/phantom) godz.21.30
Opublikowano 18 maja 201014 l no dobra, czyli wybór tras leży po stronie hostującego ? ;] dobra luz, najwyżej się na czacie zgadamy co i jak. Więc jeśli nikt nie ma obiekcji, to będę hostował 2. grupę, możecie inwitki wysyłać id: wfank Nie wiem jak poziom tej grupy, boje się, że osram się totalnie i będzie siara i w ogóle ;] - nie pamiętam kiedy regularnie grałem, miałem z pół roczną przerwę ;]] ed; mam hedseta jak co Edytowane 18 maja 201014 l przez bloo
Opublikowano 18 maja 201014 l Jest 8 tras, 2x4 znaczy, że 4 trasy z tych 8 w jednym rzucie i kolejne 4 w drugim, a tak jest robione dlatego, że jak ktoś wyleci to nie wypadnie z 1x8, gdzie mógłby sobie iść do domu....
Opublikowano 18 maja 201014 l Właśnie bloo też myśle ża na początku im więcej osób tym lepiej,a jak już będzie stała grupka narwańców to możemy zrobić eliminacje! A co do zasad to Tri już gdzieś tu pisał coś na temat. 2x4 lap z bronią i 2x4 lap bez! Prędkość do uzgodnienia (rapier/phantom) godz.21.30 Ale czemu zmieniacie godzine eventu ? miało byc o 21.
Opublikowano 18 maja 201014 l Będzie dobrze najważniejsze to się nie zrażać i walić czym się da! bo nie ma litości Acha i trasy nie wybierasz sam tylko random (domyślnie trójkątem ) Grześ bo bloo prosił że sie nie wyrobi na 21.
Opublikowano 18 maja 201014 l ok trójkąt - random ;] o 21,30 dlatego, bo pracuje do 21. i wszyscy mnie kochają i potrafią mnie uszanować, no i też dlatego, że prawdziwi gracze to nocne marki i nie wypada zaczynać tak wcześnie ;]
Opublikowano 18 maja 201014 l Przecież bloo jest w drugiej grupie wg rozpiski. Mi nie pasi poźniej bo juz jestem ugadany na inny szpil później.
Opublikowano 18 maja 201014 l Przecież bloo jest w drugiej grupie wg rozpiski. Mi nie pasi poźniej bo juz jestem ugadany na inny szpil później. Wipeout to priorytet ;] No tak, jestem w grupie drugiej, i cały czas piszę w imieniu drugiej grupy ;]
Opublikowano 18 maja 201014 l bloo to pracuj a nie na forum siedzisz Edytowane 18 maja 201014 l przez dariusz1230
Opublikowano 18 maja 201014 l pracuje pracuje, tak moja praca właśnie wygląda ;] a tak poważnie, to pospieszam pracowników, by dziś przycisnęli z zamknięcie, co bym wyrobił, dzowniłem też już do panny by podładowała baterię z aparatu, przerestartowała ruter i włączyła pleja, co by wszystko było przygotowane jak wbiję na chatę - to dopiero wzorowa organizacja pracy ;]
Opublikowano 18 maja 201014 l Wcześniej odnosiłem się do wypowiedzi Darka, bo jest w mojej grupie. Dla mnie 30 min nie robi różnicy,w sumie wcześniej lepiej bo lubię pospać
Opublikowano 18 maja 201014 l Czyli MY lecimy o 21 Poza tym nie widziałem aby Wreckedge potwierdził swoja obecność, więc chyba jakieś przetasowanie się szykuje.
Opublikowano 18 maja 201014 l No nie pisał nic! i nie ma go na PSN już długo. to pewnie się pozmienia cuś
Opublikowano 19 maja 201014 l Panowie dawać wyniki bo liste trzeba zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!! To jak Rozumiem to w next event lece w drugiej grupie????
Opublikowano 19 maja 201014 l No i uj, powódź i ulewy spowodowały u mnie brak internetq wczoraj, więc przepraszam za nieobecność Edytowane 19 maja 201014 l przez Qjon
Opublikowano 19 maja 201014 l Wyniki z I grupy znajdziecie pod tym adresem http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AgwEnmGnXb0XdGMzWW54a1FsVmVmZGRsQ1R5Q0dDX3c&hl=pl Skuteczność oznacza szanse w procentach, na zajęcie piewszego miejsca na danej trasie. Edytowane 19 maja 201014 l przez pajacyk
Opublikowano 20 maja 201014 l Wiem ze bez broni było jakoś tak dan ja wfank (chyba) ? ? Kto miał to notowac?
Opublikowano 20 maja 201014 l hah Bloo ja wiem tylko tyle, że z brońmi wygrałem oba 1x4, bez broni pierwszy 1x4 a z drugiego zrezygnowałem bo nie mogłem już wytrzymać tego zmieniania tras, wybierania złych ustawień i przestawiania od początku. Event, który powinien trwać godzinę z groszem przeciągnął się do 23:20 czy coś....Ja wiem, że można nie wiedzieć jak zakładać lobby itp, ale jak chce się wszem i wobec brać na siebie odpowiedzialność za hostowanie to trzeba zrobić parę ćwiczeń w zakładaniu i konfigurowaniu pokoi....
Opublikowano 20 maja 201014 l Ja wiem tyle że zamykałem stawkę w 2giej grupie ale cały czas ćwiczę więc myslę że następnym razem będzie lepiej xD A jeśli bd następny event to by dało radę zrobić trofeum Bling Brigade po evencie Edytowane 20 maja 201014 l przez MaroS
Opublikowano 20 maja 201014 l Ja też pamiętam tylko swoje: 2. miejsce w pierwszych trzech turniejach i 1. w ostatnim (tylko dlatego, że sakiu nie wystartował ) ja wiem tylko tyle, że z brońmi wygrałem oba 1x4, bez broni pierwszy 1x4 a z drugiego zrezygnowałem bo nie mogłem już wytrzymać tego zmieniania tras, wybierania złych ustawień i przestawiania od początku. Event, który powinien trwać godzinę z groszem przeciągnął się do 23:20 czy coś....Ja wiem, że można nie wiedzieć jak zakładać lobby itp, ale jak chce się wszem i wobec brać na siebie odpowiedzialność za hostowanie to trzeba zrobić parę ćwiczeń w zakładaniu i konfigurowaniu pokoi.... IMHO wynikało to także z problemów z serwerem. Ja do trzeciego turnieju nie mogłem się w ogóle podłączyć, ciągle wywalało network error i dopiero po restarcie gry się udało.