Yano 3 697 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 ja za pierwszym 4h, za drugim 3h, moze wolno grałeś Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Ja miałem coś ponad 6h. Widocznie też "wolno" grałem. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 U mnie to samo, z 6h mi zeszlo, ale nigdzie mi sie nie spieszylo. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Mnie to też zajeło około 5/6h,może dlatego że zaglądałem do każdego kąta a nie prułem przed siebie:) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 to nie temat o gow:coo... i co ma wspolnego czas przechodzenia z TĄ grą? ogarnijcie sie, albo dyskutujcie w stosownym temacie Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Ponoć ma być zpolonizowana,jeśli polonizacja obejmie również głosy postaci to jestem ciekawy czy będzie można wybrać język dialogów i napisów tak jak było w GOW3. Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Kiedy dadzą? Tak mało dobrych gier już zostalo... Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 http://konsolowisko.pl/?t=news&id=6520 Nowy zwiastun. Na pokazie gier z PSP były przez chwilę widoczne urywki gameplay'u. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 inne urywki z gameplayu, nowa broń i przeciwnicy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Wygląda to conajmniej zaje,biście. Jak tylko będzie więcej niż 8h (12h byłoby idealnie) gry to będzie kolejna gra na 11/10 na PSP. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 (edytowane) Wygląda jak Gow coo.Na 12h gameplayu bym nie liczył(może 8h).Gra może się okazać odtwórcza biorąc pod uwagę świetną sprzedaż Gowa 3 i fakt że wielu takich gier na PSP już nie zobaczymy - i tak się super sprzeda.Ja czekam. Edytowane 16 czerwca 2010 przez Kazub Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Ogólnie cała ta lokacja początkowa kojarzy się z początkiem God Of War, gdzie walczymy z Hydrą. Nowa broń w sumie podobna do włóczni z dwójki, ale bonusowo mamy tarczę. Szkoda, że znowu nie ma finisherów dla poszczególnych broni. To będzie hit, gdyby wczoraj pokazali ten gameplay na konfie Sony, to i Killzone 3 mógłby się schować. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 (edytowane) ja nie licze nawet na 8h ;p ale i tak bedzie świetnie, naprawne niezle to wygląda nowa broń - dzida + tarcza raczej nie zachwyca w tym fragmencie ale moze nie bedzie tak zle (moja ulubiona zapasowa broń to rękawica z COO) wyglada naprawde swietnie, widac ze dodają coraz to wiecej efektów żeby nie wyglądało tak samo jak porpzednio (spływający po scianach deszcz) aż szkoda że w gow3 nie było jakiegos poziomu na płynącym okręcie podczas sztormu, bo nawet na psp to fajnie wygląda,a w gow3 to byłby dopiero mocarny kosmos ! ej deszcz spływa nawet po kratosie bardzo ladnie! O_O w 0:25 ładnie widac deszczyk i rozbylski swiatła na mokrej klacie (porpzednio na psp wydawal sie bardzo "suchy" , tzny textury na ciele byly takakie jakieś szare i mdłe) Edytowane 16 czerwca 2010 przez Yano Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Dobry jest motyw, jak Kratos powala przeciwnika, a potem leżącemu wali oburącz po łbie. xD Przy okazji zauważalny jest problem z tearingiem na początku, gdy mamy zbliżenie na Kratosa. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Mnie się nowa broń bardzo podoba. Wreszcie coś w miarę greckiego. Kratos jako jednoosobowa spartańska armia. Na różnych portalach mowa o tym, że pierwszym bossem będzie Scylla . Kratos odwiedzi też słynną wyspę, która miała być już w dwójce, ale ją wycięli. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Mnie się nowa broń bardzo podoba. Wreszcie coś w miarę greckiego. Kratos jako jednoosobowa spartańska armia. Na różnych portalach mowa o tym, że pierwszym bossem będzie Scylla . Kratos odwiedzi też słynną wyspę, która miała być już w dwójce, ale ją wycięli. Podczas trwającego live stage wspomnieli coś przed chwilą że pojawić się ma Atlantyda, oraz że w grze będziemy mieli zastosowanym motyw z GoW 3 czyli że krew po walce zostaje na Kratosie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 (edytowane) Właśnie pokazali na E3 Live Show (gamespot) obszerny gameplay z nowego GoW. Włócznia z tarczą to mocne bronie, szybciej niż łańcuchy masakrują przeciwników. Pokazali jakiegoś ogromnego bossa z mackami, którzy wynurza się z wody. Również był jeden czar (Eye Of Atlantis) gdzie wali w przeciwnika jakąś wiązką energii. Ogólnie lokacje wyglądały bardzo podobnie GoW 1. Edytowane 16 czerwca 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 http://e3.gamespot.com/video/6266185/?tag=top_stories%3Bplay_btn%3B6 gameplay (16 minut z dema - nowy boss, przeciwnicy, bronie) Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Sony powinno chociaż fragment tego pokazać wczoraj na konfie, od razu wypadliby lepiej. Widać, że poziomy trudności będą się tak samo nazywać jak w jedynce, czyli znowu najtrudniejszym będzie God. :] Ogólnie wygląda to jeszcze lepiej niż CoO. Cieszą takie pierdoły, że nie zapomnieli choćby o usunięciu blizny z brzucha Kratosa, jak wiadomo tej nabawił się dopiero w dwójce. Najlepsza gra na PSP dopiero nadejdzie. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Po prezentacji kawałka gameplay'u na E3 powiedziałem sobie tylko "O, nowy GoW", po czym soczyście ziewnąłem.10 minut później już nie pamiętałem jaką grę miałem przed chwilą przed oczami. Czy tylko ja wyczuwam zmęczenie materiału? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 A czego nowego się spodziewałeś? Ja jedynie liczę na finishery do każdej broni oddzielne, bo akurat coś takiego developer powinien już dawno dodać. Dobra jest scena na gameplayu gdzie Kratos poharatał mordę kotwicą temu potworowi morskiemu, a to jeszcze nie koniec. Ta walka już na ten moment przebija starcie z bazyliszkiem z Chains of Olympus. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 A czego nowego się spodziewałeś? Czegokolwiek. Ale spoko, w końcu to dopiero 5 odsłona serii, która istnieje na rynku 5 lat. Za jakimikolwiek zmianami możemy jeszcze trochę poczekać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Mechaniki raczej nie zmienią to nadal gra, gdzie latamy kolesiem z bronią na łańcuchach i tłuczemy coraz większe chmary przeciwników, przeplata się to walkami z bossami, gdzie panuje niezmienna zasada "duży więcej wycierpi zanim zginie". Mnie np wykańczanie za pomocą QTE dalej bawi i w sumie większych zmian nie oczekuję, może poza oddzielnymi wykończeniami dla każdej broni i w końcu lepszym arsenałem, bo nadal w serii nie pojawiło się nic co byłoby lepsze od Blades Of Chaos/Athena/Exile. W takim DMC było to lepiej zbalansowane i miecz Rebellion nie był niezastąpiony. Jaffe chciał podobno zrobić z God Of War coś na miarę Zeldy, gdzie mielibyśmy otwarty świat i questy do rozwiązania, ale wątpię by taki pomysł się sprawdził. Cytuj
cycu.ssj 0 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 zastanawia mnie tylko czy w grze wykorzystają wątki komiksu (ratowanie curki, poszukiwanie ambrozji, walka z innymi wybrańcami bogów, dzieciństwo Kratosa) chronologicznie komiks toczy się pomiędzy GoW 1 i 2 ale często dochodzi do retrospekcji z młodości Kratosa, podobno właśnie tak ma być również w tej grze! Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Mechaniki raczej nie zmienią to nadal gra, gdzie latamy kolesiem z bronią na łańcuchach i tłuczemy coraz większe chmary przeciwników, przeplata się to walkami z bossami, gdzie panuje niezmienna zasada "duży więcej wycierpi zanim zginie". Mnie np wykańczanie za pomocą QTE dalej bawi i w sumie większych zmian nie oczekuję, może poza oddzielnymi wykończeniami dla każdej broni i w końcu lepszym arsenałem, bo nadal w serii nie pojawiło się nic co byłoby lepsze od Blades Of Chaos/Athena/Exile. W takim DMC było to lepiej zbalansowane i miecz Rebellion nie był niezastąpiony. Jaffe chciał podobno zrobić z God Of War coś na miarę Zeldy, gdzie mielibyśmy otwarty świat i questy do rozwiązania, ale wątpię by taki pomysł się sprawdził. Nieprawda. Barbarian Hammer był/jest o wiele częściej używaną bronią niż BoA. Uważam, że mechanika będzie nietknięta, ale jakieś usprawnienia/zmiany były by jak najbardziej na miejscu. W końcu ile można wykańczać przeciwników jedną bronią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi