Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Młot jest mocny, ale aż tak uniwersalną bronią nie był. Najlepiej sprawdzał się oczywiście na tych największych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Okładka z nowego GoW. http://psp-team.pl/newsy/prawdopodobna-ok%C5%82adka-god-war-ghost-sparta-10112 Jak widać promowany jest nowy oręż Kratosa. :] W odbiciu na kałuży krwi widać jakiegoś gnojka, pewnie to z flashbacków, gdzie łysy przypomni sobie swoją przeszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W piątek pokażą coś nowego o GoW. http://www.gametrailers.com/video/episode-318-gametrailers-tv/701871?type=flv Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Szkoda, że to wychodzi na PSP, a nie jako DLC/osobny produkt na PSN dla PS3. Przyjemniej by się grało przed TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 PSP i tak ostatnio nie dostaje dobrych gier, więc taki mocny tytuł przyda się tej konsolce. Kto wie, może kiedyś wyjdą obie części (Chains of Olympus i Ghost of Sparta) na podobnej zasadzie jak jedynka i dwójka z trofeami i wyższą rozdzielczością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Szkoda, że to wychodzi na PSP, a nie jako DLC/osobny produkt na PSN dla PS3. Przyjemniej by się grało przed TV. Podłącz psp do telewizora w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 W GT TV pokaz i wywiady z nowego God of War. http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/98?ch=2&sd=1 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/98?ch=1&sd=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Kratos bawi się z Midasem. http://www.gametrailers.com/video/exclusive-king-god-of-war/702048 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 PSP i tak ostatnio nie dostaje dobrych gier, więc taki mocny tytuł przyda się tej konsolce. Kto wie, może kiedyś wyjdą obie części (Chains of Olympus i Ghost of Sparta) na podobnej zasadzie jak jedynka i dwójka z trofeami i wyższą rozdzielczością. Taki numer by chyba nie przeszedł, przynajmniej nie na PS3 - za krótkie, za małe lokacje a co do grafiki to samo podbicie rozdziałki by nie wystarczyło (może jako dodatek do odświeżonej trójki za jakiś rok). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 SCEA is pleased to announce today the release date of one of the most anti(pipi)ated PSP title, God of War: Ghost of Sparta.Three months from now, the Spartan Army can once again assemble as God of War: Ghost of Sparta will be finally releasing on the PlayStation Portable on Tuesday, November 2nd. Starting today, fans who wants to pre-order the game at the parti(pipi)ating retail store can receive the ultimate DLC pack on the day the game comes out. Starting today, pre-order God of War: Ghost of Sparta at any of our parti(pipi)ating retailers and receive the ultimate DLC pack at launch. The God of War: Ghost of Sparta pre-order package includes ALL of the following: * Ghost of Sparta Original Soundtrack ? Be part of the legacy, and relive the emotional soundscape of defiance and rage through the original soundtrack. * PSP Theme ? Are you the ultimate God of War fan? Prove it with the God of War: Ghost of Sparta theme. * PS3 Dynamic Theme ? Fully animated in constant motion, personalize your PS3 system with the official God of War Dynamic Theme. * PlayStation Network Avatar ? Be one of the few to own the exclusive Kratos Avatar only available through this pre-order. * Legionnaire Skin ? Discover the origins of the Spartan warrior as you experience God of War: Ghost of Sparta as Legionnaire Kratos. * EXCLUSIVE Game Directors Documentary ? A full length featured video roundtable with all of the past and present Game Directors for theGod of War franchise in front of a live studio audience, including: David Jaffe, Cory Barlog, Stig Asmussen, Ru Weerasuiya and Dana Jan. No PSP Yet? SCEA will be releasing a Limited Edition PSP for $199.99 that includes the following: * Black and Red Two-Toned PSP-3000 * God of War: Ghost of Sparta UMD Game? After God of War concludes, Ghost of Sparta begins with the story of Kratos? ascension to power as the God of War. * God of War: Chains of Olympus PlayStation Network Downloadable Game Voucher ? Before the events of God of War, experience Kratos? journey during the 10-years of servitude to the Gods of Olympus in one of the most highly acclaimed action titles of all time! * Kick Ass ? UMD Movie * 2 GB Memory Stick Pro Duo Zawartość Edycji limitowanej Ghost of Sparta, no i okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Szkoda, że już zaczyna się wycinanie czegoś, co powinno być od razu w grze, np dodatkowy skin. Ale grę i tak biorę na premierę, bo to jak dla mnie najlepiej zapowiadająca się gra końcówki tego roku. Posejdon chyba w grze wystąpi, bo jest na okładce. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Okładka za(pipi)ista, designersko niezbyt wycudowana no i tło moglo by być lepsze ale Łysy prezętuje się zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja w tą datę premiery nadal uwierzyć nie mogę, wypuszczą dwie części GoW w ciągu 8 miesięcy? Bo w marcu była przecież trójka. Poza tym trochę ta data jest dziwna, bo w tym samym dniu wychodzi Gran Turismo 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jak już zagracie to dajcie znać czy są jakieś zmiany względem poprzednich części, bo jak znowu nowości będą ograniczać się do jednej nowej broni, to sobie po prostu odpalę kolejny raz część pierwszą. <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
fastloud 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak dla mnie absolutny hit. Nie ważne ile gra będzie trwała (tak a propos CoO za pierwszym razem przechodziłem w około 12 h, bo po prostu zacząłem od pomiomu GOW, czt. hard) i czy skok jakościowy będzie zauważalnie lepszy (a będzie, bo Ready'si nie spartolą takiego materiału), bo Kratos, największy badass w historii gier wart jest tego żeby kolejny raz go poprowadzić przeciwko zdradzieckim bogom Olimpu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Fajny bundle z konsolką się szykuje przy preorderach : - Ghost of Sparta na UMD - kod na Chains of Olympus z PS Store - fajnie stylizowane PSP 3000 - film "Kick Ass" na UMD - 2GB Memory Stick Gra wychodzi w USA 2 listopada. Ciekawe kiedy dotrze do Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zajebiście to wygląda. Gdybym nie miał PSP, to bym się pewnie na taki zestaw skusił. Co do premiery, to mam nadzieję, że Europa dostanie nowe przygody Kratosa szybko, tak jak GT5, gdzie jest tylko dzień różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mnie tylko dziwi, że Sony zrezygnowało z tradycji wypuszczania nowych odsłon serii w marcu. To na pewno będzie jedna z najlepszych gier na PSP. Nie mam tej konsolki ale pewnie u nas ten zestaw wycenią tak na 700 złotych. Na mniej chyba nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Właśnie dostałem kod z dostępem do Dema ale coś jest nie tak, otrzymuje info z informacja, że kod jest błędny lub przeterminowany jest może ktoś w podobnej sytuacji ? hmmm to chyba jednak jakis fake, no chyba, że ktoś może potwierdzić prawidłowość tych adresów od PlayStation Network <PlayStation_Network@playstation.sony.com> odpowiedz do 1395557-0863616515z@playstation.innovyx.net data 3 września 2010 21:02 temat You've been tapped for the all-new God of War demo wysłana przez b1a.innovyx.net podpisana przez innovyx.net Edytowane 3 Września 2010 przez Lamkers Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 sony wysyła maile z swoich serwerów, a to demko jest dla psn+ wiec pewnie jakis fake... ja ostatnio dostawałem niby kody na 50$... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 mam ps+ więc uznałem go za prawdziwy ale później zajrzałem w szczegóły @ i radość jakby ustała Cytuj Odnośnik do komentarza
zwolak6 4 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Też dostałem kod ale nie mam psp tak więc wrzucam: G44Q-4ABQ-L926 No chyba że to fake jest... Edytowane 3 Września 2010 przez zwolak6 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Też dostałem kod ale nie mam psp tak więc wrzucam: G44Q-4ABQ-L926 No chyba że to fake jest... dziala na koncie US ;] dzięki. Lamkers sprawdź tez. jesli bedzie zainteresowanie to moge upnąć demko na jakis serwer hostingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Z braku PSP wrzucam kodzik na demko: EG2G-PMBQ-JEE5 Dziękować nie trzeba. :potter: EDIT: Jak ktoś wykorzysta kod, to niech napisze. Edytowane 3 Września 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 wyczuwam wielka niesprawiedliwość... bo znowu nie dostalem kodu kiedy inni dostają :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi