jar3czek 489 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Czemu sprzedałem psp :< 4JKA-7HB9-7E5N Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 po ograniu demka... hmmm moze napisze w spoilerze ;] kolejny GoW w którym mam wrażenie, że Kratos jest jakby troche dopakowany... nowe ciosy, lepsza alternatywna bron [tarcza i dźida! jak u prawdziwego spartiaty]... przeciwnicy tez jakby po tuningu, w sensie częsciej łapia kratosa i maja kilka nowych ataków. Graficznie nie robi juz takiego wrażenia jak poprzedni gow na psp, ale musze przyznac, ze to juz prawie poziom gow1 na ps2 ;] muzyka nienaganna, brak loadingów, wielcy bossowie... czego chciec wiecej? premiery ;] demko starcza na 20-30min zabawy. do tego dochodzi jeszcze tryb areny ;] Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Coati, po co spoilery skoro demko to nic nowego i już dawno było tu omawiane. A teraz krótka relacja. Demo powala na kolana, obłędną oprawą jak na PSP. Coati jak masz Chains of Olympus to odpal sobie dla porównania, Ghost of Sparta wygląda jeszcze lepiej. Jedynie tearing trochę drażni, ale na szczęście nie występuje zbyt często. Walka z Scyllą jest rewelacyjna, a reżyserowane sekwencje (QTE) wyglądają znacznie lepiej i płynniej niż w takim Dante's Inferno. Co do włóczni to już widać, że jest silna, ale nie podoba mi się te rzucanie. No i nadal nie ma finisherów dla oddzielnych broni. Kratos jest mocny i ładnie niszczy przeciwników, np rzucając jednego na ziemię, potem okłada go kilka razy, jeszcze później podnosi i ciska w pozostałą grupę. Gameplay to w sumie stary dobry GoW i wielu zmian tu nie ma poza kilkoma animacjami, ale nadal sprawdza się to dobrze i nie nudzi. Muza momentami przypomina jeden kawałek z GoW 2 i jak zwykle jest bardzo dobra. No i ciekawi mnie co tam fabularnie się wydarzy, bo jak wiadomo to interquel między GoW 1 i GoW 2, a więc Kratos już jest Bogiem Wojny Grę biorę w dniu premiery, nie ma innej opcji, właśnie dla takich hitów warto mieć tego handhelda. Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Mail, o którym pisałem wczoraj okazał się spamem (uważajcie na niego bo jest tam link do logowania do psn po uzyciu, którego chyba wiecie co się stanie) ale po północy dostałem maila "prawdziwego" więc pełen radości patrzę jak demo się sciąga Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Też dostałem kod ale nie mam psp tak więc wrzucam: G44Q-4ABQ-L926 No chyba że to fake jest... dziala na koncie US ;] dzięki. Lamkers sprawdź tez. jesli bedzie zainteresowanie to moge upnąć demko na jakis serwer hostingowy. Ja jestem jak najbardziej zainteresowany Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Nie będę się rozpisywał na temat rozgrywki bo pewnie wszyscy już ją widzieli na youtubie, napiszę wiec krótko - pozycja obowiązkowa dla każdego fana Kratosa jestem w wniebowzięty pomysł aby w końcu dać Spartiacie włócznie trafiony w 10 idę grać dalej Cytuj
jar3czek 489 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Po północy dostałem drugi kod, tym razem od SCEE a nie SCEA, wieć sprawdźcie skrzynki. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 ja nic nie dostalem, szkoda ; / Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 @Zwyrodnialec: dałem wypowiedź do spoilera, bo moje zainteresowanie grą jest równe zeru i nie wiedziałem, czy wszystko to co zawiera sie w demie było wiadome ;] odnosnie grafiki, to oczywiście stoi na wysokim poziomie i gra pobiła poprzedniego gow'a na psp, ale nie jest to juz taki wielki skok jakościowy [jak poprzednio]. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 dema gow3 nie dostalem. Teraz na psp tez nie kurde.... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 dema gow3 nie dostalem. Teraz na psp tez nie kurde.... musisz miec zaznaczone w profilu na psn, ze przyjmujesz wiadomosci reklamowe itp. //////////EDIT EBOOT.PBP - 91.94MB Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 dema gow3 nie dostalem. Teraz na psp tez nie kurde.... Bo psioczyłeś na forum na Gow 1 wyłapało to Sony i ptakach Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Jaki soft trzeba miec zeby zagrac ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 dema gow3 nie dostalem. Teraz na psp tez nie kurde.... musisz miec zaznaczone w profilu na psn, ze przyjmujesz wiadomosci reklamowe itp. //////////EDIT EBOOT.PBP - 91.94MB mam zaznaczone ; ) regularnie dostaje spam od SCEE Cytuj
Pupcio 18 607 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 to twoje demko nie odpali bo nie ma licencji jak możesz to podaj. 1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 tak, problem juz został zgłoszony i zapomniałem usunać link nie posiadam teraz sprawnego psp z cfw wiec nie podesle wam plików licencyjnych. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Jak ktoś nie ma kodzika, a chciałby ściągnąć demo to mogę mu takowy udostępnić Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) Jak ktoś nie ma kodzika, a chciałby ściągnąć demo to mogę mu takowy udostępnić Z chęcią bym przygarnął kod jak jeszcze masz możesz podesłać na PW?, z góry dzięki! Edytowane 5 września 2010 przez sakiu Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Jak ktoś nie ma kodzika, a chciałby ściągnąć demo to mogę mu takowy udostępnić Z chęcią bym przygarnął kod jak jeszcze masz możesz podesłać na PW?, z góry dzięki! Niestety, już ktoś Cię ubiegł ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 gdyby ktos miał jeszcze kodzik to można by zrobic jakies osobne konto na psn [przy pobieraniu demek nie sa wazne sloty] i dac szerszy dostęp. i prosze prośby o kod składac w odpowiednim temacie w dziale ps3 ;] bo tutaj burdel sie robi [potem usunę posty] Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Dla posiadaczy abonamentu PS+ (amerykańskiego), jest już dostępne demo. Może za tydzień będzie dla wszystkich. Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Europejskie PS+ rowniez ma dostep do demka Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Ograłem demko i muszę przyznać, że graficznie Ghost of Sparta naprawdę robi wrażenie - jest jeszcze ładniejsza od Chain of Olympus i nie wiem czy nie przebija GOW2 z PS2 Szkoda, że nie wszyscy developerzy na psp nie są tacy zdolni Wracając do samej gry to dostaniemy raczej znów to samo tylko trochę inaczej podane co osobiście nie jest dla mnie wadą (stary dobry gow), ale już widać, że powoli temat już się wykorzystuje - lepiej żeby w następnych częściach zrobili jakieś szersze zmiany. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Bez przesady, wygląda to świetnie jak na PSP, ale mimo wszystko to nie jest nawet poziom jedynki. Widać szczególnie po otoczeniu mniej detali, inna sprawa, że to i tak najładniejsza gra na PSP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi