Gość mevek Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Cześć. chciałbym się pochwalić strona z w miarę dobrymi Skorkami, które znajdziecie w linkach poniżej: http://www.ps3-themes.com/gaming/psx.html http://www.allps3themes.com/ A może macie jakieś swoje ulubione? zapraszam do dyskusji ;P pozdrawiam... Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Większość z tych themów to szmelc, jak np. ten wyżej przytoczony przez Ciebie. Sorry. Mnie się podoba np. Cell Project (czarny, bo biały nieczytelny). I skandalem jest, że dynamicznych nie można robić samemu... Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 (edytowane) Większość themów jest tu słabych...przynajmniej te co mnie interesowały. Wole oficjalne...świetny jest z Batmana Arkham Asylum gdzie w tle mamy Jokera ....polecam Edytowane 4 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Fajny ale jak się cofa to Joker drze ryja i trochę denerwuje mnie to. Ja mam dynamic z Heavy Rain. A oprócz tego te z BFBC2 mi się podobają. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Akurat ten jego śmiech jest kozak Z BF-a fajne themsy ....wkurza mnie tylko ta niebieska ramka powiadamiania (obecność znajomych online czy otrzymanie wiadomości) Cytuj
Gość mevek Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 kwestia uznania, chodź sam przyznam, ze jeszcze z żadnego nie skorzystałem. -fallout 3 BOS -Gaze, ver. 1.0 Von Chrono aktualnie użytkowane z Ps'Store. Czesc. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Ja mam temat z Flowera z PSS ale z własnym przyrodniczym tłem. Ma fajne ikonki, a do tego super dźwięki. Myśle o zakupie Flower Dynamic. A tak btw to popraw nazwe tematu. Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Akurat ten jego śmiech jest kozak Z BF-a fajne themsy ....wkurza mnie tylko ta niebieska ramka powiadamiania (obecność znajomych online czy otrzymanie wiadomości) Ja jemu prawie konsole zepsułem jak non-stop cofałem i do przodu przewijałem opcję, żeby zrobić 'łańcuszek śmiechu'. Ja mam ten z Fifą 10, ogólnie to themy są takie se, nie powinny zasługiwać na oddzielny temat. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 w dziale scena jest juz jeden podobny temat [zakopany] Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 I dodaj ktoś to nieszczęsne "e" na końcu, bo razi : E Żeby nie było ---> http://www.psu.com/ Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Aniom i kropka. ew theme vanille z FFXIII, bo tak. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Miałem jakiś czas Aniom'a, jak dla mnie bardzo dobry. Polecam też 'New PSN Theme'. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Możecie podawać linki do tych nieoficjalnych themsów ? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Aniom New PSN Poprzednio chodziło mi o 'PSN Theme', ale nie mogę go coś znaleźć. Nie wiem czy on nie jest z PSS. Edit: Burnout Sfere Sudi K2 SA Killzone 2 ten ma ciekawe ikonki. Nie pamiętam co tam mam jeszcze na konsoli, jak co to później wrzuce. Edytowane 5 maja 2010 przez Square Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Można znaleźć na prawdę ciekawe i ładne Theme na tej stronie .allps3themes Sporo jest fajnych them tylko trzeba je wyszukać,pośród tych nędznych i badziewnych czyli co trzeci them Potem wkleje tutaj najciekawsze themy które tam znalazłem,o różnej tematyce. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) Theme z Gran Turismo.Bardzo ciekawe ikony,widac,ze ktos myslal,a nie wpieprzyl obrazki z gry w miejsce ikon(czesty przypadek niestety.) Tutaj seria themow z Okami.Swietnie oddany klimat gry,ikony pasuja do tapety i tez sa klimatyczne. Theme mocno sredni-Metal Gear Solid .ale autor wlozyl mnostwo pracy w ikony(nie sciagnal ich od nikogo,mial pomysl,nie poszedl na latwizne) Tutaj natomiast mamy typowy theme-crap z Tomb Raidera.Nedza do potegi. Edytowane 6 maja 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Ten z GT też polecam, aktualnie przeze mnie używany. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Szkoda, że ten z GT to e404 ;] Niektóre themy są fajne, ale zabija je tapeta. Dobrze, że samemu można zmieniać i/lub edytować. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Te themy z Okami i "kolor" nieźle się prezentują na PS3. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 "(..)świetny jest z Batmana Arkham Asylum gdzie w tle mamy Jokera ....polecam " Cześć. całkowicie sie z tobą zgadzam, ponieważ: - posiada świetnie wyrazistą/dopasowaną kolorystykę, - nafaszerowana detalami tapetę, - efekty dźwiękowe - miodzio, - dostępny bezpłatnie - gdzie większość płatnych = wyzysk. P.S nie wszystko dobre, co odpłatne. takich "Theme'ow" własnie szukam, a ktoś tu pisał, ze temat jest zbyteczny. mnie się tak nie wydaje... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 - dostępny bezpłatnie - gdzie większość płatnych = wyzysk. a gdzie za darmo mozna tego jokera dorwac? akurat chwilowo uzywam z hevy raina, bo dodali go do gry Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) No na polskim PSS jest ten z batmanem/ jokerem. Na amerykańskim jest theme z Uncharted DF. Ikonki ma fajne nawet. Takie klimatyczne bardzo. Edytowane 8 maja 2010 przez schab0795 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 na deviantarcie tez jest sporo ciekawych themeow ;] http://tsaiwolf.deviantart.com/art/PS3-Theme-DaSkruff-112658359 - wilczek LittleBigPlanet PS3 Theme 6 - lbp Wooden PS3 - czysty ladny theme Star Wars PS3 Theme - dla fana starwarsow ;> jest tez kilka ciekawych themeow z serii hyperdesk ale one, o ile dobrze pamietam, sa platne wiec linkow nie podam ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi