Accoun 252 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Szczerze mówiąc, jakiś brzydki IMO. Ja korzystam z Gnome 0.9 i defaultowej dynamicznej tapetki (dopasowanej kolorystycznie). Pecetowy, więc jak dla mnie OK ... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 (edytowane) Korzystając z wolnego dnia pozwolę sobie odkopać temat - doszły nowe dynamiczne motywy - w sumie zrobione wg. jednego mechanizmu ale może ktoś znajdzie coś dla siebie (Matrix po paru minutach ryje banie) http://www.ps3-theme.../dynamic-themes Edytowane 2 maja 2011 przez Kyo Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 nom, testowałem je ostatnio. matrix imo "za szybki". ale ten z MGS: 3/PW całkiem przyjemny Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Posprawdzałem kilka tych "dynamicznych" tematów i po prostu brakło mi słów. One są jeszcze mniej dynamiczne niż niektóre oficjalne, no i niestety prawie wszystkie są robione na bazie tematu z PoP'a. Jedynie temat z MGS 3 daje radę, ale to za sprawą tapety, która i tak jest oszpecona przez "ruchomy" element. Ten z LBP2 też jest fajny, ale do oficjalnego z jedynki nie ma startu. Jak dla mnie nie warto ich ściągać a czas na to poświęcony lepiej przeznaczyć na poszukiwanie jakiegoś dobrego statyka. Może oczekiwałem za dużo. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 (edytowane) Nie oszukujmy się, 99,(9)% tych themów robią beztalencia tylko po to aby jakiś zrobić (na dodatek są najczęściej klonami - te same ikony, z jakimś gównianym filtrem, w innym kolorze z gołą babą w tle)... Moim ulubionym do dziś jest czarna wersja "CELL Experiment" m0dusa, a minęło hmm... 2 lata? :| Edytowane 4 maja 2011 przez Berion Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Nie wiem jak mozna wrzucac theme skladajacy z polaczenia ogolnie dostepnej tapety z domyslnymi ikonami. Czym takie cos moze sobie zjednac moja sympatie? Widze tez, ze niektorzy maja powazne problemy z doborem kolorow. Theme ma byc przejrzysty i czytelny, bez fajerwerkow i innych glupot. Od jakiegos czasu uzywam wiec themu PSN z amer. PSNu. Prosty, z jasna symbolika. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 (edytowane) Jak ktoś ma konto na USA/Kanada z Welcome Back i PS+ to polecam fajny dynamiczny "temat" z inFamous 2 - wczoraj się pojawił. BTW: Sporo dynamicznych tematów jest od startu WB na PS+ za oceanem. Edytowane 16 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Jak ktoś ma konto na USA z polecam nawet niezły dynamiczny theme Haunted Mansion - tak trochę mi się kojarzy z Castlevanią - szkoda tylko że nic nie wyskakuje... E: oczywiście za free. Edytowane 27 października 2011 przez Kyo Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Ja właśnie zakupiłem dynamiczny temacik z Renegade Ops, który jest bardzo przyjemny i przynajmniej coś się na nim dzieje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi