django 549 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 jak jeszcze farmy nie było nawet Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Napiszę krótko: serial - może być, pod warunkiem, że nie czytałeś/czytałaś komiksu, który jest jednym z ciekawszych z jakimi dane mi było się spotkać (a przeczytałem tego mnóstwo, pomijając liczne historie o superhirołach...). Także <pirate mode on> ściągać komiks w oryginale ! </pirate mode off> Nie czytałem komiksu i uważam, że serial jest przech.ujowiony na maksa. Jakieś wytłumaczenie ? Żadne. De gustibus non est disputandum. @scuff: ani pedofila, ani murzynki (tej, o której wspomniałeś) w serialu nie uświadczysz, cenzura wielu scen by nie przepuściła niestety... A tak na marginesie: zombie w komiksie stanowią tylko tło, to co się tak naprawdę liczy to dramaty ludzkie i (nie)moralne wybory w obliczu - na dobrą sprawę - końca w miarę normalnego świata. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Serial nie jest zły, ale oficialnie przestaje oglądać Ja(pipi)e. Widzieliście ten wybuch na koncu? To już łódź podwodna w lost była lepsza No dobra, nie była lepsza, ale i tak było kiepsko Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 po co był ten wątek z centrum chorób zakaźnych? keine ahnung i co powiedział rickowi na ucho doktór? no nic, szkoda, że tak to wyszło z tym serialem, zmarnowany potencjał Cytuj
Ore 188 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 i co powiedział rickowi na ucho doktór? Że Szejn się dobierał do jego żony Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 po co był ten wątek z centrum chorób zakaźnych? keine ahnung i co powiedział rickowi na ucho doktór? Że wszyscy żywi są zainfekowani, przecież pobrał próbki krwi i jedyne o czym wspomniał to lakoniczne: "wszystko jest w porządku". Nawet zgadywać nie było trzeba... Po to też wątek o Centrum, żeby w szybki sposób przekazać właśnie tę informację. I wcale nie muszę się zakładać, że tak jest, bo i tak wyjdzie na moje w 50 sezonie Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Wybuch na koncu... LOL Edytowane 8 grudnia 2010 przez Orzeszek87 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 szybko edytujesz posty o rzesz ty Orzeszku Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 szybko edytujesz posty o rzesz ty Orzeszku Musiałem ratować się by nie wyjść na e-idiotę Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Że wszyscy żywi są zainfekowani, przecież pobrał próbki krwi i jedyne o czym wspomniał to lakoniczne: "wszystko jest w porządku". Nawet zgadywać nie było trzeba... Po to też wątek o Centrum, żeby w szybki sposób przekazać właśnie tę informację. I wcale nie muszę się zakładać, że tak jest, bo i tak wyjdzie na moje w 50 sezonie no fakt, też czytałem komiks i tam w końcu sami doszli do tego, tutaj natomiast zrobiono z tego wielką tajemnicę, którą ujawnią w następnym sezonie Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Po tych 6 odcinkach jestem strasznie podjarany na 2 sezon Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 (edytowane) Narzekacie na ten serial jak cholera - a jak dla mnie jest nawet dobry. Chociaz to w sumie pewnie dlatego, ze lubie klimaty post apo, a malo takich rzeczy wychodzi. Najlepiej by bylo, jakby serial utrzymal klimat pierwszego odcinka, jesli tak bedzie wygladac drugi sezon to bedzie wypas. Takie watki jak z tym CDC, oraz jakies inne przestojowe shity jak dla mnie mogliby sobie darowac, ale i tak jest ok. Najza(pipi)isciej by bylo, jakby caly 2gi sezon to byla podroz i po drodze jakies rozne fajne akcje. Najwazniejsze jednak zeby byl klimat, ktory jak dla mnie jest wazniejszy od gestej akcji. Swoja droga roz(pipi)ał mnie motyw z gangiem meksykancow opiekujacych sie staruszkami - hahahah, no to bylo przegiecie. Wczesniej podjezdzaja bangerzy, full gangsta a potem sie okazuje, ze prowadza dom starcow, nosz (pipi)a XD Ogolnie ten watek byl na maksa nie przemyslany. Przyjechali, zaczeli napieprzac brata naziola, porwali azjate a potem w rozmowach obie strony wypowiadaja sie tak, jakby do tego wszystkiego nie doszlo tylko to oni sie rzucili na bangerow. Edytowane 6 kwietnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Jeżeli drugi sezon też ma być o zbieraniu grzybów i łowieniu żab, to IMO równie dobrze może go nie być wcale. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Mwehehe, dojebaly http://insidetv.ew.com/2011/04/13/walking-dead-billboard-photo/ Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Stephen King napisze scenariusz do 1 odcinka. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Tez zaczelem czytac komiks - aktualnie jestem jakos na poziomie 15 komiksu i poki co faktycznie jest duzo lepiej niz w serialu. Czekalem na nowy sezon i juz nie czekam - w sumie na co mi on skoro jest komiks, ktory jest duzo lepszy? Jak wyjdzie nowy sezon to pewnie obejze, ale juz go nie wyczekuje. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Tez zaczelem czytac komiks - aktualnie jestem jakos na poziomie 15 komiksu i poki co faktycznie jest duzo lepiej niz w serialu. Czekalem na nowy sezon i juz nie czekam - w sumie na co mi on skoro jest komiks, ktory jest duzo lepszy? Jak wyjdzie nowy sezon to pewnie obejze, ale juz go nie wyczekuje. Gdzie mozna dorwac/przeczytac komiks? Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 w empikach i ksiegarniach, polski tytul "Żywe trupy" Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Oficjalny filmik z 2 sezonu http://www.youtube.com/watch?v=HNmwf_cI8q0&feature=player_embedded Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 No i po co to pokazuja. Tylko sie w^rwiam ile jeszcze musze czekac :<! Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 niech mnie w dupe pocaluja..wyjdze taka padaka jak pierwszy sezon Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 (edytowane) Plakat i fotki z 2 sezonu: http://hatak.pl/aktu...e_Walking_Dead/ EDIT: Oficjalny trailer 2 sezonu http://www.youtube.com/watch?v=ipuXgEQarPI Edytowane 22 lipca 2011 przez sprite Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 bardziej czekam na komiksowy odcinek #88 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi