CezaQ 25 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 W nosie mam ten serial, ile można czekać na porządny odcinek, choćby taki jak pilot. Zabieram się za komiks. Ole! psyko: jakbyś był prawdziwym fanem to już dawno być przeczytał i ze zniecierpliwieniem oczekiwał na numer #91. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Serial super, w sumie od dawna czekałem na coś w miare realistycznego o zombie apokalipsie Z rzeczy które w(pipi)iają ( po obejrzeniu sezonu nr 1 ) : - żona szeryfa - zdzira najpierw puszcza sie z jego przyjacielem a jak szeryf wraca to nagle zabrania mu w ogóle sie odzywać do siebie i jeszcze pretensje ma że koleś nie jest w stanie sie odkochać w 3 sekundy - brakuje troche powodu dla którego armia i policja miałyby sobie nie poradzić z zombie . U Brooksa zombie mogły być zlikwidowane tylko strzałem w głowe i był to głowny czynnik tego ze były tak groźne . A tu zombie mozna rozwalic w sumie jednym strzałem z shotguna a mamy obraz apokalipsy totalnej z setkami martwych żołnierzy i porzuconym cieżkim sprzetem . - troche za mądre zombie jak na moj gust - wspinanie sie po ogrodzeniu, proby otwierania drzwi, wywalanie szyb kamieniem -___- Cytuj
django 549 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 widzial ktos gdzies 720p? Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Olewam - tego sie nie da juz ogladac. Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 widzial ktos gdzies 720p? No włacha, same śmieci po 150 mega ;/ Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 prosze, wersja HD i linki pod rapid, filesonic i multiup http://www.oneddl.com/tv-shows/the-walking-dead-s02e04-hdtv-xvid-asap/ wersja 350mb rowniez tam jest! !! Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 te serial jest tak "dobry", ze szkoda transferu na 720p Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 to był ten najohydniejszy odcinek ever? o rly? w tym tempie, to sezon skończy się zaledwie opuszczeniem farmy Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 kirkman pewnie miał na myśli lori sikającą na kucaka Cytuj
django 549 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 The Walking Dead czyli Jak Zrobić Najnudniejszy Serial Ever Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Mnie tam się podoba obecny sezon, momentami nudno ale nie wiem, może ten klimat na farmie mi odpowiada poprostu. PS. córcia farmera zayebista łupina, kochałbym bardzo! Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 odcinek całkiem całkiem, widzę światełko w tunelu Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 PS. córcia farmera zayebista łupina, kochałbym bardzo! W Supernatural już dawała radę i to bardzo. Zayebista jest. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 taka dziewczyna z sąsiedztwa. no wreszcie zacznie się coś dziać ze stodoła, ale bez kitu ile można ciągnąć wątek sophie? piąty odcinek jej szukają... Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Dokładnie tk___tk, ileż można. W sumie ciekawą postać wprowadzili jako Darylla, (czy ten postrzał nie przypominał Wam nieco postrzału Andrei z komiksu?) jest coraz ciekawiej. Stodoła! Tylko no... szybciej :x. W takim tempie to oni ledwo co "wyjadą" z farmy ... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) czy tylko ja mam takie przeczucie, że zamierzają z marle'a zrobić governora? tak sobie pomyślałem, że mogą to lekko sugerować sceną kiedy deryl odcina ucho zombiakowi, który w majakach przybrał postać jego brata. no i ma na pieńku z rickiem więc wszystko pasowałoby jak ulał. Edytowane 14 listopada 2011 przez tk___tk Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Ciekawa koncepcja i nie zdziwiłbym się, ale szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym co będzie w tym serialu, bo jak widzimy brnie swoją ścieżką (Danny Trejo powinien grać Governora ). Chociaż Governor w komiksie miał obie dłonie na początku. Hym... fajnie by było, podoba mi się ten pomysł. Zobaczymy. Z innej beczki, interesował się ktoś książką, która jest już w naszym języku? "Narodziny Gubernatora". Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 oko za oko, dłoń za dłoń Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 oko za oko, dłoń za dłoń Można i tak . I tak nie w tym sezonie Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 (edytowane) Co to mialo byc =o? Zombiaki na glodzie siedzace w stodole zobaczyly jedzonko i sie rozjuszyly? da fuq? Wiecej takich motywow z Darylem jak w tym odcinku i moze bedzie ok. Edytowane 15 listopada 2011 przez HeXa Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Co to mialo byc =o? A to, jak Daryll się siłował z zombiakiem, który wcześniej buta chciał mu zjeść? Da fuck...? Cytuj
django 549 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Nikt nie ma za zle Andrei co zrobila i kazdy ja pociesza. WHAT THE FUCK PEOPLE Akcja z Darylem troche naciagana, ogolnie nie podobalo mi sie, ze nagle w jednym odcinku okazuje sie, ze ma brother issues i odrazu je rozwiazuje... O wiele lepiej by bylo gdyby to jednak sie dzialo przez pare odcinkow. Chociaz, znajac juz zdolnosci scenarzystow TWD, moze jednak rzeczywiscie lepiej wyszlo... Najlepszy odcinek w tym sezonie jak narazie. Jak (pipi) ludzkie wsrod (pipi) psiego. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Za to co zrobila powinna miec wyjazd z plemienia ;/ Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 całkiem niezły strzał jak na pierwsze podejście, jeszcze trochę i zrobią z niej żyletę z karabinem snajperskim jak w komiksie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi