Opublikowano 3 listopada 201113 l W nosie mam ten serial, ile można czekać na porządny odcinek, choćby taki jak pilot. Zabieram się za komiks. Ole! psyko: jakbyś był prawdziwym fanem to już dawno być przeczytał i ze zniecierpliwieniem oczekiwał na numer #91.
Opublikowano 3 listopada 201113 l Serial super, w sumie od dawna czekałem na coś w miare realistycznego o zombie apokalipsie Z rzeczy które w(pipi)iają ( po obejrzeniu sezonu nr 1 ) : - żona szeryfa - zdzira najpierw puszcza sie z jego przyjacielem a jak szeryf wraca to nagle zabrania mu w ogóle sie odzywać do siebie i jeszcze pretensje ma że koleś nie jest w stanie sie odkochać w 3 sekundy - brakuje troche powodu dla którego armia i policja miałyby sobie nie poradzić z zombie . U Brooksa zombie mogły być zlikwidowane tylko strzałem w głowe i był to głowny czynnik tego ze były tak groźne . A tu zombie mozna rozwalic w sumie jednym strzałem z shotguna a mamy obraz apokalipsy totalnej z setkami martwych żołnierzy i porzuconym cieżkim sprzetem . - troche za mądre zombie jak na moj gust - wspinanie sie po ogrodzeniu, proby otwierania drzwi, wywalanie szyb kamieniem -___-
Opublikowano 7 listopada 201113 l prosze, wersja HD i linki pod rapid, filesonic i multiup http://www.oneddl.com/tv-shows/the-walking-dead-s02e04-hdtv-xvid-asap/ wersja 350mb rowniez tam jest! !!
Opublikowano 7 listopada 201113 l to był ten najohydniejszy odcinek ever? o rly? w tym tempie, to sezon skończy się zaledwie opuszczeniem farmy
Opublikowano 13 listopada 201113 l Mnie tam się podoba obecny sezon, momentami nudno ale nie wiem, może ten klimat na farmie mi odpowiada poprostu. PS. córcia farmera zayebista łupina, kochałbym bardzo!
Opublikowano 14 listopada 201113 l PS. córcia farmera zayebista łupina, kochałbym bardzo! W Supernatural już dawała radę i to bardzo. Zayebista jest.
Opublikowano 14 listopada 201113 l taka dziewczyna z sąsiedztwa. no wreszcie zacznie się coś dziać ze stodoła, ale bez kitu ile można ciągnąć wątek sophie? piąty odcinek jej szukają...
Opublikowano 14 listopada 201113 l Dokładnie tk___tk, ileż można. W sumie ciekawą postać wprowadzili jako Darylla, (czy ten postrzał nie przypominał Wam nieco postrzału Andrei z komiksu?) jest coraz ciekawiej. Stodoła! Tylko no... szybciej :x. W takim tempie to oni ledwo co "wyjadą" z farmy ...
Opublikowano 14 listopada 201113 l czy tylko ja mam takie przeczucie, że zamierzają z marle'a zrobić governora? tak sobie pomyślałem, że mogą to lekko sugerować sceną kiedy deryl odcina ucho zombiakowi, który w majakach przybrał postać jego brata. no i ma na pieńku z rickiem więc wszystko pasowałoby jak ulał. Edytowane 14 listopada 201113 l przez tk___tk
Opublikowano 14 listopada 201113 l Ciekawa koncepcja i nie zdziwiłbym się, ale szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym co będzie w tym serialu, bo jak widzimy brnie swoją ścieżką (Danny Trejo powinien grać Governora ). Chociaż Governor w komiksie miał obie dłonie na początku. Hym... fajnie by było, podoba mi się ten pomysł. Zobaczymy. Z innej beczki, interesował się ktoś książką, która jest już w naszym języku? "Narodziny Gubernatora".
Opublikowano 15 listopada 201113 l Co to mialo byc =o? Zombiaki na glodzie siedzace w stodole zobaczyly jedzonko i sie rozjuszyly? da fuq? Wiecej takich motywow z Darylem jak w tym odcinku i moze bedzie ok. Edytowane 15 listopada 201113 l przez HeXa
Opublikowano 15 listopada 201113 l Co to mialo byc =o? A to, jak Daryll się siłował z zombiakiem, który wcześniej buta chciał mu zjeść? Da fuck...?
Opublikowano 15 listopada 201113 l Nikt nie ma za zle Andrei co zrobila i kazdy ja pociesza. WHAT THE FUCK PEOPLE Akcja z Darylem troche naciagana, ogolnie nie podobalo mi sie, ze nagle w jednym odcinku okazuje sie, ze ma brother issues i odrazu je rozwiazuje... O wiele lepiej by bylo gdyby to jednak sie dzialo przez pare odcinkow. Chociaz, znajac juz zdolnosci scenarzystow TWD, moze jednak rzeczywiscie lepiej wyszlo... Najlepszy odcinek w tym sezonie jak narazie. Jak (pipi) ludzkie wsrod (pipi) psiego.
Opublikowano 17 listopada 201113 l całkiem niezły strzał jak na pierwsze podejście, jeszcze trochę i zrobią z niej żyletę z karabinem snajperskim jak w komiksie