Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

W nosie mam ten serial, ile można czekać na porządny odcinek, choćby taki jak pilot.

Zabieram się za komiks.

Ole!

psyko: jakbyś był prawdziwym fanem to już dawno być przeczytał i ze zniecierpliwieniem oczekiwał na numer #91.

:sorcerer::i_am_so_happy:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 238,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Serial super, w sumie od dawna czekałem na coś w miare realistycznego o zombie apokalipsie ;)

Z rzeczy które w(pipi)iają ( po obejrzeniu sezonu nr 1 ) :

- żona szeryfa -

zdzira najpierw puszcza sie z jego przyjacielem a jak szeryf wraca to nagle zabrania mu w ogóle sie odzywać do siebie i jeszcze pretensje ma że koleś nie jest w stanie sie odkochać w 3 sekundy

- brakuje troche powodu dla którego armia i policja miałyby sobie nie poradzić z zombie . U Brooksa zombie mogły być zlikwidowane tylko strzałem w głowe i był to głowny czynnik tego ze były tak groźne . A tu zombie mozna rozwalic w sumie jednym strzałem z shotguna a mamy obraz apokalipsy totalnej z setkami martwych żołnierzy i porzuconym cieżkim sprzetem .

- troche za mądre zombie jak na moj gust - wspinanie sie po ogrodzeniu, proby otwierania drzwi, wywalanie szyb kamieniem -___-

Opublikowano

widzial ktos gdzies 720p?

Opublikowano

Olewam - tego sie nie da juz ogladac.

Opublikowano

widzial ktos gdzies 720p?

No włacha, same śmieci po 150 mega ;/

Opublikowano

te serial jest tak "dobry", ze szkoda transferu na 720p

Opublikowano

to był ten najohydniejszy odcinek ever? o rly?

w tym tempie, to sezon skończy się zaledwie opuszczeniem farmy

Opublikowano

kirkman pewnie miał na myśli lori sikającą na kucaka

Opublikowano

The Walking Dead czyli Jak Zrobić Najnudniejszy Serial Ever

Opublikowano

Mnie tam się podoba obecny sezon, momentami nudno ale nie wiem, może ten klimat na farmie mi odpowiada poprostu.

PS. córcia farmera zayebista łupina, kochałbym bardzo!

lc_general_2.jpg

Opublikowano

odcinek całkiem całkiem, widzę światełko w tunelu

Opublikowano

PS. córcia farmera zayebista łupina, kochałbym bardzo!

lc_general_2.jpg

W Supernatural już dawała radę i to bardzo. Zayebista jest.

Opublikowano

taka dziewczyna z sąsiedztwa. no wreszcie zacznie się coś dziać ze stodoła, ale bez kitu ile można ciągnąć wątek sophie? piąty odcinek jej szukają...

Opublikowano

Dokładnie tk___tk, ileż można. W sumie ciekawą postać wprowadzili jako Darylla,

(czy ten postrzał nie przypominał Wam nieco postrzału Andrei z komiksu?)

jest coraz ciekawiej. Stodoła! Tylko no... szybciej :x. W takim tempie to oni ledwo co

"wyjadą" z farmy

...

Opublikowano

czy tylko ja mam takie przeczucie, że zamierzają z marle'a zrobić governora? tak sobie pomyślałem, że mogą to lekko sugerować sceną kiedy deryl odcina ucho zombiakowi, który w majakach przybrał postać jego brata. no i ma na pieńku z rickiem więc wszystko pasowałoby jak ulał.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ciekawa koncepcja i nie zdziwiłbym się, ale szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym co będzie w tym serialu, bo jak widzimy brnie swoją ścieżką (Danny Trejo powinien grać Governora :D). Chociaż Governor w komiksie miał obie dłonie na początku. Hym... fajnie by było, podoba mi się ten pomysł. Zobaczymy.

Z innej beczki, interesował się ktoś książką, która jest już w naszym języku? "Narodziny Gubernatora".

Opublikowano

oko za oko, dłoń za dłoń :P

Opublikowano

oko za oko, dłoń za dłoń :P

Można i tak :sorcerer: . I tak nie w tym sezonie ^^

Opublikowano

Co to mialo byc =o?

Zombiaki na glodzie siedzace w stodole zobaczyly jedzonko i sie rozjuszyly? da fuq?

Wiecej takich motywow z Darylem jak w tym odcinku i moze bedzie ok.

Edytowane przez HeXa

Opublikowano

Co to mialo byc =o?

A to, jak Daryll się siłował z zombiakiem, który wcześniej buta chciał mu zjeść? Da fuck...?

Opublikowano

Nikt nie ma za zle Andrei co zrobila i kazdy ja pociesza.

WHAT THE FUCK PEOPLE

Akcja z Darylem troche naciagana, ogolnie nie podobalo mi sie, ze nagle w jednym odcinku okazuje sie, ze ma brother issues i odrazu je rozwiazuje... O wiele lepiej by bylo gdyby to jednak sie dzialo przez pare odcinkow.

Chociaz, znajac juz zdolnosci scenarzystow TWD, moze jednak rzeczywiscie lepiej wyszlo...

Najlepszy odcinek w tym sezonie jak narazie. Jak (pipi) ludzkie wsrod (pipi) psiego.

Opublikowano

całkiem niezły strzał jak na pierwsze podejście, jeszcze trochę i zrobią z niej żyletę z karabinem snajperskim jak w komiksie