sprite 1 788 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 To za tydzien jest odcinek czy przerwa? Jesli przerwa to ile tak +/- ? Przerwa do 10 lutego. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 No niestety w takim momencie, przerwa jak zginie Daryl to nie oglądam mam pytanie ? do tych od komiksów Ta ekipa co dostała się na teren więzienia w ostatnim odcinku to od gubernatora czy może kolejne przybłędy które zasilą naszą gromadkę ? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 przybłędy, w komiksie pojawili przed więzieniem Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 skłamał, że zabił michonne Kurde. Rozwiązałeś zagadkę, która mi chodziła po głowie od momentu obejrzenia tego odcinka. Dzięki! Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Co to za głupia mania w tym WD, że w każdym sezonie taka długa przerwa. Jak żyć panie premierze ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 wiele seriali ma przerwe na święta ale nie kumam czemu robią 2 miesiace przerwy skoro swieta trwają tydzień Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Yano ale tak jak wspomniałeś wiele seriali ma takie przerwy, dlatego nigdy w tym okresie nie przedłużam usługi oglądania online . A wytrzymać się da właśnie Fox zaczyna puszczać 5 serie Breaking Bad więc nudzić się nie będę Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) sezon nie jest jeszcze do końca nakręcony, a podejrzewam, że aktorzy i ekipa chciałaby mieć święta zwłaszcza, że połowa to ludzie z wysp. do tego istnieje jeszcze czysto biznesowy aspekt - amc do tej pory nie miało serialu który mógłby na siebie zarabiać przez tak długi okres czasu (16 odcinków to blisko standardu stacji dostępnych powszechnie gdzie seriale czasami lecą od jesieni nawet do późnego maja). teraz mają w okresie świątecznym pier.dolnąć maratony z "wd" a potem będą stwarzać konkurencje dla seriali kablówek które wchodzą na początku roku i startów nowości wchodzących w tzw. "mid-seasonie". Edytowane 6 grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 (pipi)a, cieszę się, że jednak mnie laska namówiła na dokończenie drugiego sezonu i oglądanie dalej. Trzeci sezon kocur. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Sezon 2 za mna. To mowicie ze 3 jest tak jak BB tylko do polowy, 8 odcinka? (pipi)a, Walking Dead wymiata. Breaking Bad i Dexter to genialne seriale za cliffhangery, zwroty akcji, fabule itd. Ale The Walking Dead jest najglebszym serialem z aktualnie emitowanych. I pomyslec, ze olalem go wczesniej bo zaszufladkowalem go jako serial o rzezi zombie. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 TWD może i jest jednym z najlepszych obecnie emitowanych seriali, ale czy najgłębszym? Z tych co ja oglądam to Boardwalk Empire albo Gra o Srom są 10 razy głębsze. Dexter raczej nie. TWD to taka trochę opera mydlana w klimatach zombie apocalipse. Dialogi nie są jakieś głębokie ( a jeśli już chcą być głębokie to wychodzą im rozkminy moralne Shane'a albo irytujące narzekania Lori), charaktery też są jakieś takie miałkie. Ten serial opiera się głównie na zwrotach akcji i masakrze mięsa armatniego w postaci zombie i murzynów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 TWD może i jest jednym z najlepszych obecnie emitowanych seriali, ale czy najgłębszym? Z tych co ja oglądam to Boardwalk Empire albo Gra o Srom są 10 razy głębsze. Dexter raczej nie. TWD to taka trochę opera mydlana w klimatach zombie apocalipse. Dialogi nie są jakieś głębokie ( a jeśli już chcą być głębokie to wychodzą im rozkminy moralne Shane'a albo irytujące narzekania Lori), charaktery też są jakieś takie miałkie. Ten serial opiera się głównie na zwrotach akcji i masakrze mięsa armatniego w postaci zombie i murzynów. Przeciez ten serial w 80% to relacje miedzy bohaterami. Sam sadzilem ze to bedzie rzez zombie i dopiero teraz wize jak bylem w bledzie. C'mon man. Ogladam Gre o Tron i to mimo iz go bardzo lubie, to on wlasnie gleboki nie jest. Sredniowieczne klimaty, potyczki rodzin o wladze, bez wiekszej glebi. Ten serial nadrabia czym innym. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Jak dla mnie BE i GoT są bardziej skomplikowane niż TWD. Te dwa pierwsze optymalnie jest obejrzeć dwa razy żeby wyłapać wszystkie wątki. W zombiakach jakichś większych zawiłości nie widzę. Chociaż teraz motyw braci Dixon może sporo namieszać Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Jak dla mnie BE i GoT są bardziej skomplikowane niż TWD. Te dwa pierwsze optymalnie jest obejrzeć dwa razy żeby wyłapać wszystkie wątki. W zombiakach jakichś większych zawiłości nie widzę. Chociaż teraz motyw braci Dixon może sporo namieszać W porzadku. Gra o Tron ma wiecej zawilosci fabularnych bo to serial mozna powiedziec polityczny. Ale ja mowie o relacjach miedzyludzkich i o przetrwaniu. To jest w TWD zaje.biste, naprawde glebokie jak na dzisiejsze standardy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 amc puści dwa pierwsze sezony w czerni i bieli tak jak komiks! nie żebym był jakoś specjalnie zainteresowany oglądaniem tego drugi raz, ale parę odcinków łyknę jak będzie rip. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 No ja na bank łyknę w ten sposób pilota, finał pierwszego sezonu oraz finał drugiego. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Final polowy 3 sezonu - mooooooooooooozg rozje.bany. Cos pieknego. Dawac mi tutaj luty! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 BĘDZIE CZWARTY SEZON ! ! ! kto by pomyślał? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Niestety ale z serialem będzie coraz gorzej chyba że kogoś cieszy pewnie z 10 sezonów mielenia jednego i tego samego. Bo chyba tak to się skończy, i serial będzie na silę przedłużany. Stacja AMC dopełniła formalności i zamówiła czwarty sezon "The Walking Dead". Istotna zmiana nastapi w szeregach producentów. Z hitowego serialu AMC odchodzi bowiem prowadzący produkcję Glen Mazzara. We wspólnym oświadczeniu prasowym władze AMC i Mazzara napisali: - Obie strony w inny sposób postrzegały przyszłość "The Walking Dead", dlatego postanowiono, że najlepszą decyzją będzie zakończenie współpracy. Glen odejdzie z serialu po zakończeniu produkcji trzeciego sezonu. - Decyzja ta jest polubowna, Glen nadal będzie prowadził produkcję drugiej części trzeciego sezonu "The Walking Dead". AMC jest wdzięczna za jego ciężką pracę i dumna, że wspólnie możemy dzielić sukces serialu. Będzie to kolejna zmiana najważniejszej osoby pracującej przy produkcji "The Walking Dead". Na początku drugiej serii z serialu odszedł twórca - Frank Darabont, a jego miejsce na fotelu prowadzącego produkcję zajął Glen Mazzara. Przy "TWD" pracować będzie łącznie dwa lata (drugi i trzeci sezon). Producentami wykonawczymi "The Walking Dead" pozostają nadal Robert Kirkman i Gale Anne Hurd. Na tą chwilę nie wiadomo, kto w przyszłym roku zajmie miejsce Mazarry na fotelu prowadzącego produkcję. Czwarta seria "The Walking Dead" wyemitowana zostanie jesienią 2013 roku. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Jaką to wizję miał Glen Mazzara, a jaką ma studio AMC, że obie te wizje są od siebie na tyle różne, że jedna ze stron musiała odejść? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi