Opublikowano 11 lutego 201312 l Ona jest starsza ode mnie o 3 lata!!! A ja ją miałem za dziecko. Ale jak w ostatnim odcinku witała Ricka to nie wytrzymałem i musiałem sprawdzić jej BIOS.
Opublikowano 18 lutego 201312 l Good news guys! Nowy odcinek daje radę... w ostatnich 10 minutach. A scena na moście z zombie przejdzie do historii kinematografii jako najbardziej anemiczna walka ever. Król walki ogólnie pozostaje niepobity Edytowane 18 lutego 201312 l przez Texz
Opublikowano 18 lutego 201312 l Breaking news: Emily Kinney ma 27 lat!!!! Można z czystym sumieniem fapować! Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ta informacja poprawiła mi humor.
Opublikowano 18 lutego 201312 l Mialem nadzieje ze padnie rick bo mnie wkuriwa bo jest aktualnie pizda straszna.I strzelajac w ten sposob to oni bede musieli chyba ckm zamontowac aby trafic w stodole, ktora jest 20 metrow dalej. I jakim cudem nikt nie zauwazyl nikt ze jakas ciota wlazla do wiezienia przez plot a potem na wieze mimo, ze ktos zawsze siedzi i pilnuje wjazdu? ten odcinek byl tak (pipi)owy ze szkoda gadac.
Opublikowano 18 lutego 201312 l No i od.je.bali żula a liczyłem, że będzie z niego jakiś pedofil albo chociaż erotoman. Ogólnie odcinek anemiczny, Andrea mnie strasznie wkurza a Rick może być. Przez 2 sezony był takim nieskazitelnym pi.z.dusiem a teraz zabija bez namysłu i dostaje na głowę. Przyda mu się taka odmiana. Ostatnie 10 minut mi się strasznie podobało.
Opublikowano 18 lutego 201312 l kurfa żal mi wąsacza, spoko ziom był odcinek naciagany, koncowa walka jeszcze da sie znieść mimo że celność = zero, mimo że zombiakom nawet dziewczyny i dzieciak sadzą hedszoty z ogromną skutecznością ale dziwi mnie to ich gapienie sie na polane z zombiakami - wielkie przejęcie w stylu "laboga nasz domek jest zainfekowany zombiakami co teraz?!" mimo że spokojnie jedna osoba by je wybiła śrubokrętem (co już wcześniej zrobili) gubernator kutas
Opublikowano 18 lutego 201312 l No i od.je.bali żula a liczyłem, że będzie z niego jakiś pedofil albo chociaż erotoman. Ogólnie odcinek anemiczny, Andrea mnie strasznie wkurza a Rick może być. Przez 2 sezony był takim nieskazitelnym pi.z.dusiem a teraz zabija bez namysłu i dostaje na głowę. Przyda mu się taka odmiana. Ostatnie 10 minut mi się strasznie podobało. Czy w komiksie brodacz nie nadział na pal staruszke?
Opublikowano 18 lutego 201312 l Dobry spoko odcinek, nie spodziewałem się tego najazdu Governora na więzienie, piękna akcja na koniec i Merle wraca do grupy. Wąsacza wiadomo szkoda, bo był fajny kolos. Za tydzień będzie się działo też (pipi)a \m/
Opublikowano 18 lutego 201312 l No i od.je.bali żula a liczyłem, że będzie z niego jakiś pedofil albo chociaż erotoman. Ogólnie odcinek anemiczny, Andrea mnie strasznie wkurza a Rick może być. Przez 2 sezony był takim nieskazitelnym pi.z.dusiem a teraz zabija bez namysłu i dostaje na głowę. Przyda mu się taka odmiana. Ostatnie 10 minut mi się strasznie podobało. Czy w komiksie brodacz nie nadział na pal staruszke? Pamiętam że zabił i gwałcił/chciał gwałcić martwe dziecko ale chyba mi się coś pomieszało Odcinek spoko
Opublikowano 19 lutego 201312 l serial imo nie trzyma poziomu pod kątem zrównoważenia odcinków, ale cliffhangery ma dobre
Opublikowano 20 lutego 201312 l Obstawiam Wallmart (hamerykańska wersja Biedry). Edytowane 20 lutego 201312 l przez Masorz
Opublikowano 22 lutego 201312 l Z komiksów: osiedle ogrodzone A po drodze zapewne powrót starego znajomego i kanibale, w ogóle w komiksie tyle się działo, że osiedle może być nawet w 5 sezonie
Opublikowano 22 lutego 201312 l fajna końcówka. jak daryl z merlem wyskoczyli z za krzaka i uratowali ricka to pomyślałem fakje i zajarałem fajka. tylko ta drama na końcu, że odgrodzeni od reszty grupy wydaje się naciągana. wystarczy, że pokrzyczą troche, zombiaki zbiegną się pod siatkę i poprzebijają im oczodoły pogrzebaczem. w obecnym składzie mogli by już przejąć miasteczko.
Opublikowano 23 lutego 201312 l Tak nielogicznej i nafaszerowanej głupotami strzelanki to jeszcze nie było. Popsuty odcinek. Chociaż do jednej z najgłupszych scen w historii produkcji o zombiaczkach ( zjedzeniu w całości wiadomo kogo ) to jeszcze daleko ; d
Opublikowano 23 lutego 201312 l No w sumie można się przyyebać, że strzelali do siebie parę dobrych minut, a mało kto zginął wtedy, Wąsacz, ten snajper na wieżyczce i chyba tyle. Dopiero później sie rozkręciło.
Opublikowano 23 lutego 201312 l No w sumie można się przyyebać, że strzelali do siebie parę dobrych minut, a mało kto zginął wtedy, Wąsacz, ten snajper na wieżyczce i chyba tyle. Dopiero później sie rozkręciło. wasacz dostał pieknym snajperskim strzalem a potem to juz nie mowie. ta walka równie dobrze mogla wygladac tak : http://www.youtube.com/watch?v=sQw65XZ9Tm8&list=PL5EFADE5F1A6F7492&index=2