Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Good news guys! Nowy odcinek daje radę...

w ostatnich 10 minutach. A scena na moście z zombie przejdzie do historii kinematografii jako najbardziej anemiczna walka ever.

Król walki ogólnie pozostaje niepobity

Edytowane przez Texz
Opublikowano

Mialem nadzieje ze padnie rick bo mnie wkuriwa bo jest aktualnie pizda straszna.
I strzelajac w ten sposob to oni bede musieli chyba ckm zamontowac aby trafic w stodole, ktora jest 20 metrow dalej.

I jakim cudem nikt nie zauwazyl nikt ze jakas ciota wlazla do wiezienia przez plot a potem na wieze mimo, ze ktos zawsze siedzi i pilnuje wjazdu?

ten odcinek byl tak (pipi)owy ze szkoda gadac.

Opublikowano

No i od.je.bali żula :/ a liczyłem, że będzie z niego jakiś pedofil albo chociaż erotoman. Ogólnie odcinek anemiczny, Andrea mnie strasznie wkurza a Rick może być. Przez 2 sezony był takim nieskazitelnym pi.z.dusiem a teraz zabija bez namysłu i dostaje na głowę. Przyda mu się taka odmiana. Ostatnie 10 minut mi się strasznie podobało.

Opublikowano

kurfa żal mi wąsacza, spoko ziom był :/

odcinek naciagany, koncowa walka jeszcze da sie znieść mimo że celność = zero, mimo że zombiakom nawet dziewczyny i dzieciak sadzą hedszoty z ogromną skutecznością

ale dziwi mnie to ich gapienie sie na polane z zombiakami - wielkie przejęcie w stylu "laboga nasz domek jest zainfekowany zombiakami co teraz?!" mimo że spokojnie jedna osoba by je wybiła śrubokrętem (co już wcześniej zrobili)

gubernator kutas

• Plusik 1
Opublikowano

No i od.je.bali żula :/ a liczyłem, że będzie z niego jakiś pedofil albo chociaż erotoman. Ogólnie odcinek anemiczny, Andrea mnie strasznie wkurza a Rick może być. Przez 2 sezony był takim nieskazitelnym pi.z.dusiem a teraz zabija bez namysłu i dostaje na głowę. Przyda mu się taka odmiana. Ostatnie 10 minut mi się strasznie podobało.

Czy w komiksie brodacz nie nadział na pal staruszke?

Opublikowano

Dobry spoko odcinek, nie spodziewałem się

tego najazdu Governora na więzienie, piękna akcja na koniec i Merle wraca do grupy. Wąsacza wiadomo szkoda, bo był fajny kolos.

Za tydzień będzie się działo też (pipi)a \m/

Gość mate5
Opublikowano

Czy w komiksie brodacz nie nadział na pal staruszke?

Pamiętam że zabił i gwałcił/chciał gwałcić martwe dziecko ale chyba mi się coś pomieszało

Odcinek spoko

Opublikowano

Z komiksów:

osiedle ogrodzone

A po drodze zapewne

powrót starego znajomego i kanibale, w ogóle w komiksie tyle się działo, że osiedle może być nawet w 5 sezonie

Opublikowano

fajna końcówka. jak daryl z merlem wyskoczyli z za krzaka i uratowali ricka to pomyślałem fakje i zajarałem fajka. tylko ta drama na końcu, że odgrodzeni od reszty grupy wydaje się naciągana. wystarczy, że pokrzyczą troche, zombiaki zbiegną się pod siatkę i poprzebijają im oczodoły pogrzebaczem. w obecnym składzie mogli by już przejąć miasteczko. 

Opublikowano

Tak nielogicznej i nafaszerowanej głupotami strzelanki to jeszcze nie było. Popsuty odcinek. Chociaż do jednej z najgłupszych scen w historii produkcji o zombiaczkach ( zjedzeniu w całości wiadomo kogo ) to jeszcze daleko ; d

Opublikowano

No w sumie można się przyyebać, że strzelali do siebie parę dobrych minut, a mało kto zginął wtedy, Wąsacz, ten snajper na wieżyczce i chyba tyle. Dopiero później sie rozkręciło.

Opublikowano

No w sumie można się przyyebać, że strzelali do siebie parę dobrych minut, a mało kto zginął wtedy, Wąsacz, ten snajper na wieżyczce i chyba tyle. Dopiero później sie rozkręciło.

wasacz dostał pieknym snajperskim strzalem a potem to juz nie mowie. 

ta walka równie dobrze mogla wygladac tak :

http://www.youtube.com/watch?v=sQw65XZ9Tm8&list=PL5EFADE5F1A6F7492&index=2