Yano 3 697 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) mimo że sie tego spodziewałem to jednak wkurza mnie że gov poradził sobie w magazynie i jeszcze ją dogonił.. ciekawe czy ostatnie odcinki sezonu będą wystarczająco fajne jak na finał sezonu pamiętacie jaki był zachwyt nad kliamtem i akcjami początku tego sezonu? potem niestety sie to mocno rozmydliło i zrobiła sie podobna telenowela jak ta na farmie Edytowane 19 marca 2013 przez Yano Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) Dwa ostatnie odcinki nie dość, że były ekstremalnie nudne to były ekstremalnie głupie i nielogiczne. Edytowane 19 marca 2013 przez Szejdj 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) wg. mnie pierwsza część odcinka nuda w chu.j - potem poziom trochę podskoczył. scena w rzeźni czy łotewer fajnie trzymała w napięciu dość zwłaszcza przez muzykę. no i dobry ma ten swój murder whistle. rzucacie się do przesadnego kozactwa governora czy zombiaków pojawiających się z nikąd. no niestety to są jednak już typowo komiksowe motywy, który jak podejrzewam będzie z kolejnymi sezonami coraz więcej. przerysowanych postaci takich jak teraz phillip, michonne czy merle też trochę się jeszcze pojawi zapewne. co jeszcze było spoko, choć nie do końca, to poświęcenie trochę czasu ekipie tyreesa. wiadomo, że ten redneck z młodym polecą, ale rodzeństwo na pewno stanowić będzie ciekawy wkład w grupę no i tyreese pokazał pazur więc rick strzeż się! Edytowane 19 marca 2013 przez tk___tk Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Dobry odcinek. Gubernator się rozkręcił. Nie przeszkadzają mi nielogiczności, ograne chwyty czy wyskakujące znienacka zombie. W końcu to horror i można przymknąć oko na pewne rzeczy. Świetna była końcówka, myślałem że ta postać jednak dotrze do celu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 do tego nie wiem - nie lubicie dobrego gore? przecież w tym odcinku są jedne z lepiej zrealizowanych zombie killi z całego serialu. akcja z łopatą albo spalone umarlaki to realizacja pierwsza klasa. no i kill count konkretny. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 No też się zachwycałem grillowanymi zombiorami Kolega się czepia, że (podobnie jak w scenie z łopatą) widać, że to gumowe głowy, ale ja to tłumaczę tak, że zombiory są mocno przegnite, więc degradacja tkanek powoduje ich gumowatość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) ciekawostka: tam leży trzech statystów tylko w specjalnych silikonowych kombinezonach, które sprawiają wrażenie, że ciał jest więcej. jak ktoś jest zainteresowany takimi rzeczami to już chyba któryś raz polecam "talking dead". zwłaszcza po następnym odcinku bo do studia znowu wpada nicotero, a dodatkowo pierwszą wizytę zapowiedział sam GOVERNOR. w tym tygodniu kanapę nawiedziła legenda komiksu - todd mcfarlane i pokazywał m.in proces tworzenia figurki marle'a. była też laurie holden czyli serialowa andrea. dwa tygodnie temu beth. po przerwie świątecznej program przedłużyli do 40 minut i oprócz ekskluzywnych informacji z planu, wywiadów z twórcami/obsadą zawsze obecna jest też beka na poziomie bo komicy wpadają, a program prowadzi znany każdemu nerdowi chris hardwick czyli nie nikt inny jak twórca podcastu (i talk-show) "the nerdist". panele "walking dead" na comic-conie też zawsze on moderuje. ku.rwa jak wbili na plan i typ od rekwizytów pokazywał wszystkie narzędzia tortur z "pracowni" governora śliniąc się przy tym jak dzieciak na widok nowego zestawu klocków lego to nie wyrabiałem. dobry jest też segment "in memoriam" gdzie przy akompaniamencie melancholijnej muzyki żegnają wszystkie zombiaki, które padły w danym odcinku . Edytowane 21 marca 2013 przez tk___tk Cytuj
tetsuuo 2 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Widzieli spoiler na filmwebie kto w finale zostanie ugryzion/zmieniony w zombie? ;//////// Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 dawaj. pewnie na 4chanie już lata od dawna, ale nie wchodzę od miesięcy na /tv/ i mnie takie rzeczy omijają . Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Taki i według mnie to było pewne. Walczcie z pokusą: A ostatni odcinek był dla mnie jednym z najnudniejszych w całym serialu, a na pewno najnudniejszym w tym sezonie. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) : ( Edytowane 19 marca 2013 przez tk___tk Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 oż fak, serio nie zaglądać mocny spoiler. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 i bardzo dobrze, przydałoby się większe wietrzenie w obsadzie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 dobra chu.j że temat o serialu: czytał ktoś już 108 numer komiksu? ja je.be. ezekiel od razu jest moim idolem. jak jezus w kolejnych numerach będzie powoli odkrywał przed rickiem kolejne takie ciekawe rzeczy to uniwersum jawi się jako bardzo barwne . Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Ja już skończyłem 3 numery komiksu <cool. 1 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Ja na 102 skończyłem. W takim razie dzisiaj nadrabiam. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 No dzięki za spoiler Teka, teraz już wiem ze Rick nie ginie do 108 numeru. 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Końcówka odcinka jak dla mnie może sugerować, że gubernator został ugryziony podczas tej akcji w magazynie. Czekam na nowy epizod. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Końcówka odcinka jak dla mnie może sugerować, że gubernator został ugryziony podczas tej akcji w magazynie. Czekam na nowy epizod. ale na fotce jest zupelnie inna osoba :blum1: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 ale na fotce jest zupelnie inna osoba tak, ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie by ukatrupić kilka osób na koniec sezonu Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 (edytowane) ale Rick - on jest glowa rodziny, poza tym ma na wychowaniu 2 dzieci. no dobra, corke, bo maly daje sobie rade, chodz dosc latwo wpada w klopoty. dla mnie Andrea moze odpasc w pokoju T. oraz gubernator z cala ekipa, wystrzelony przez Chucka Norrisa Edytowane 22 marca 2013 przez MEVEK Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Czytam dalej komiks, jestem na 8ym zeszycie i jest bardzo dobrze, chociaż są spore różnice już teraz - gdzie bracia Dixon? w serialu nie ma Donny i jej bliźniaków oraz męża, a także Tyreese i jego ekipa (córka zamiast żony) już dołączyli do obsady. No i jest zima. Do tego zmienił się rysownik, który jest poprostu gorszy od Moore'a. Na końcu każdego zeszytu są wywiady oraz listy i tam w jednym Kirkman pisze, że '..będę pisał ten komiks do swojej śmierci. jak już zrobi się chuyowy, zapewne po numerze 75 albo mi się skończą pomysły to dodam kosmitów i inne takie rzeczy". Dobry żartowniś z niego Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 A ja sądziłem, że dwa wcześniejsze obrazki to był jakiś photoshop... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi