Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Andrew Lincoln (Rick) wyjawił w wywiadzie, ile osób (nie szwendaczy) zginie w finale trzeciego sezonu "The Walking Dead". Prezentujemy też kilka nowych zdjęć.

Lincoln obiecuje szalony finał sezonu. Zginie łącznie 27 osób. Nie wiadomo, który z istotniejszych bohaterów polegnie. 

Emisja w USA już 31 marca. W Polsce odcinek obejrzymy 2 kwietnia.

źródło: http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/30637/Ile_osob_zginie_w_finale_The_Walking_Dead/

chyba się będzie działo :D

Może wybiją całą obsadę i zrobią restart. <trzyma kciuki>

Natknąłem się na mocny spoiler na temat tego kto zginie w finale tego sezonu.

Mocny spoiler, więc klikać na własną odpowiedzialność - 

the-walking-dead-darryl-death.jpg  

: (

To z: http://www.imdb.com/title/tt1188729/ chyba

Opublikowano

Póki co musimy się zadowolić ukradzionym trailerem do czwartego sezonu

( prequel do wydarzeń sprzed wybuchu epidemii )

Dobra, dobra, ale beka jest. 

• Plusik 5
Opublikowano

Niezły wyciek, ja obecnie ogarniam komiks i historia w nim przedstawiona jest zdecydowanie ciekawsza niż w serialu. Ale cieszy mnie, że twórcy postanowili kroczyć swoją ścieżką a nie kopiować wydarzeń z komiksu. Z niecierpliwością wyczekuje zakończenia sezonu.

Gość Orzeszek
Opublikowano

z tym spoilerem Masorza dobra akcja, zaraz powrzucam na tablice na facebooku znajomym co serial oglądają w formie prima aprilis, pamiętam jaki ból dupy mieli znajomi jak napisałem kto zginął w ostatnim odcinku, a teraz będzie trolling pierwsza klasa :D

Opublikowano (edytowane)

masorz chu.j zbolały się zemścił za wrzuta z merlem i całą noc nie mogłem spać bo płakałem za normanem :(. już jutro rzeź !

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Sezon 1 ≥ Sezon 3 cz.1 >> Sezon 3 cz.2 >>>>>Sezon 2

Gra oczywiscie daleko przed S1, komiks też, ale czytałem tylko do Governora wiec dalej nie wiem. Książki są ok jako zapychacze jezeli ktos ma ochote na wiecej z tego uniwersum ("Narodziny Gubernatora" o wiele lepsze od "Drogi do Woodbury").

Opublikowano

Zrobilem pierwszy sezon i nuda szczerze mowiac, kolejne sa lepsze czy to nie dla mnie serial? Do komiksu to w ogole startu ten pierwszy sezon nie mial.

Może jakieś argumenty, bo z komiksem pokrywa się pewni w 90%.

Opublikowano (edytowane)

w oczekiwaniu na ostatni odcinek na tapecie blackpool xD

dejwid w ogóle pnie się po szczeblack kariery, wylądował nawet na oficjalnym fanpejdżu piotra kaszubskiego:

2vuion7.jpg

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

no ciekawie to rozwiązali tak zaskakująco i przewrotnie.

nie dość, że pozwoli to zostać im drugi sezon na tym samym planie i poeksplorować trochę więcej wątków z komiksowego więzienia, który były do tej pory pominięte, a pewnie ich dorzucić trochę oryginalnych to jeszcze morrisey dalej w obsadzie - win/win!

bez fajerwerków, ale finał bardzo w porządku.

+ Dodał MODERATOR
Piotr Kaszubski nie mówił jak się używa spoilerów?
Edytowane przez django
  • Minusik 5
Opublikowano

Zyebali. Mając tak za(pipi)iaszczą podstawkę, którą jest komiks... zyebali...

Najpierw Dale, a teraz Andrea? LOL! Rozumiem, że jako badass teraz miejsce Andrei zajmie Daryl... gejowski związek z Rickiem pod koniec?

6CVtwfF.jpg

Gość Orzeszek
Opublikowano

okej no i sezon 3 zakończony i imo najlepszy bądź na równi z pierwszym, ale chyba lepszy, żadnego odcinka w sezonie 3 nie skipowałem. oby czwarty był tak samo za(pipi)isty jak trzeci sezon.

Gość _Milan_
Opublikowano

teka musiał pokazać jaki jest tru fan i napisał posta bez spoilerów  o 7 rano.

Serial skończył się ok.

Opublikowano

Gubernator - psychopata, Carl - niezły materiał na psychopatę, Andrea - DIA (wytłumaczona i odkupiona jak Merle), Tyreese w grupie, zamiast Woodburry przenosiny wszystkich do więzienia - tego akurat moja logika nie chce przyjąć do świadomości. 

Ogólnie najlepszy odcinek 2 części 3 sezonu TWD. Nie zgadzam się, że zyebali, poszli inną drogą. Ciekawe co w 4 sezonie?

Przedszkole? Dom starców z jedynki? Ciekawe czy Carl wszystkich powybija?

Póki co na radarze The Last Of Us, a na jesień czwarty sezon. Dżidżys krajst! Tyle czasu :(

Opublikowano

Finał spoko, ale nie urwało. Liczyłem na więcej. Ogólnie sezon oceniam bardzo dobrze.

Rick nie stuknie Andrei :( Szkoda bo w komiksie tworzą fajną parę. Bzyknie pewnie Miszą, albo którąś z randomek.

Zdziwiło mnie że wrócili do więzienia. Ja bym przejął miasteczko, zaczekał na psychola i zakończył sprawę. Mam nadzieję że gubernator nie wróci kiedyś jako Negan.

Opublikowano (edytowane)

Rozczarowanie tym finałem całym , to już poprzedni odcinek mnie bardziej przyciągnął  niż te popłuczyny w finale .

Mogli jakoś bardziej rozwinąć ten wjazd do więzienia przez govenora . Fajnie że w końcu  ubili Andree . A TA KOŃCÓWKA TO JUŻ W OGOLEEEE  TAK SIĘ WZRUSZYŁEM TYMI STARYMI LUDŹMI ,  DOBRZE ŻE TERAZ CARL PRZEJĄŁ ROLE MERLA PRAWDZIWY CZARNY CHARAKTER XDD.  , govenor odjechał fordem w siną dal , prawdziwy twist bo nie spodziewałem się tak hu,jowego motywu

idę misfitsów ogladać 

Edytowane przez Sig
  • Minusik 1
Opublikowano

ej serio ku.rwa? myślałem, że już dawno ustaliliśmy, że po emisji nie wchodzisz jak nie widziałeś zwłaszcza przy tak popularnym serialu jak twd. UWAGA KOMENTARZA ODNOSZĄCY SIĘ DO SPOJLERA W POSTACI FAKTU, ŻE GOVERNOR ŻYJE: ja myślę, że po prostu nadal będą utrzymywać format "raz governor <-> raz więzienie" (no może w ograniczonym stopniu) i będziemy śledzić losy filipa jak zbiera ekipę pochlastów z którą już na pełnej ku.rwie wpier.doli się więzienia zapewne w finale czwartego sezonu.

Opublikowano (edytowane)

Też mieliście zepsuty plik?

Myślałem, że mimo odstępstw od komiksu czwarty sezon nie będzie się rozgrywał w więzieniu tylko na drodze do waszyngtonu. Niektórzy narzekali, że Carl nie jest taki jak w komiksie ale on się zmienił dopiero po upadku więzienia, jako że w serialu fabuła jest inna to w zasadzie stało się to w tym samym czasie.

Edytowane przez mate5