django 549 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 > Andrew Lincoln (Rick) wyjawił w wywiadzie, ile osób (nie szwendaczy) zginie w finale trzeciego sezonu "The Walking Dead". Prezentujemy też kilka nowych zdjęć. Lincoln obiecuje szalony finał sezonu. Zginie łącznie 27 osób. Nie wiadomo, który z istotniejszych bohaterów polegnie. Emisja w USA już 31 marca. W Polsce odcinek obejrzymy 2 kwietnia. źródło: http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/30637/Ile_osob_zginie_w_finale_The_Walking_Dead/ chyba się będzie działo Może wybiją całą obsadę i zrobią restart. <trzyma kciuki> Natknąłem się na mocny spoiler na temat tego kto zginie w finale tego sezonu. Mocny spoiler, więc klikać na własną odpowiedzialność - : ( To z: http://www.imdb.com/title/tt1188729/ chyba Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Póki co musimy się zadowolić ukradzionym trailerem do czwartego sezonu ( prequel do wydarzeń sprzed wybuchu epidemii ) Dobra, dobra, ale beka jest. 5 Cytuj
Dud.ek 2 052 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Niezły wyciek, ja obecnie ogarniam komiks i historia w nim przedstawiona jest zdecydowanie ciekawsza niż w serialu. Ale cieszy mnie, że twórcy postanowili kroczyć swoją ścieżką a nie kopiować wydarzeń z komiksu. Z niecierpliwością wyczekuje zakończenia sezonu. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Screen z Derylem pochodzi z innego filmu lol. Rownie dobrze mogles wkleic kadr z Blade, gdy Deryl byl przydupasem Blade'a i tez zginal 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 z tym spoilerem Masorza dobra akcja, zaraz powrzucam na tablice na facebooku znajomym co serial oglądają w formie prima aprilis, pamiętam jaki ból dupy mieli znajomi jak napisałem kto zginął w ostatnim odcinku, a teraz będzie trolling pierwsza klasa Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 No z Pandorum screen, ale Teka i paru innych się nabrało Z jakiego Blejda, tutaj ma prawie identyczne ubranie i zarost jak w TWD, tamto by nie przeszło. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 (edytowane) masorz chu.j zbolały się zemścił za wrzuta z merlem i całą noc nie mogłem spać bo płakałem za normanem . już jutro rzeź ! Edytowane 31 marca 2013 przez tk___tk Cytuj
django 549 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Sezon 1 ≥ Sezon 3 cz.1 >> Sezon 3 cz.2 >>>>>Sezon 2 Gra oczywiscie daleko przed S1, komiks też, ale czytałem tylko do Governora wiec dalej nie wiem. Książki są ok jako zapychacze jezeli ktos ma ochote na wiecej z tego uniwersum ("Narodziny Gubernatora" o wiele lepsze od "Drogi do Woodbury"). Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Zrobilem pierwszy sezon i nuda szczerze mowiac, kolejne sa lepsze czy to nie dla mnie serial? Do komiksu to w ogole startu ten pierwszy sezon nie mial. Może jakieś argumenty, bo z komiksem pokrywa się pewni w 90%. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 No i co jakiś czas trafi się jakaś naprawdę mocna, dosadna scena. Moim zdaniem jeden z większych plusów tego serialu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) w oczekiwaniu na ostatni odcinek na tapecie blackpool xD dejwid w ogóle pnie się po szczeblack kariery, wylądował nawet na oficjalnym fanpejdżu piotra kaszubskiego: Edytowane 1 kwietnia 2013 przez tk___tk 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Forumku, co to jest Piotr Kaszubski? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) no ciekawie to rozwiązali tak zaskakująco i przewrotnie. nie dość, że pozwoli to zostać im drugi sezon na tym samym planie i poeksplorować trochę więcej wątków z komiksowego więzienia, który były do tej pory pominięte, a pewnie ich dorzucić trochę oryginalnych to jeszcze morrisey dalej w obsadzie - win/win! bez fajerwerków, ale finał bardzo w porządku. + Dodał MODERATOR Piotr Kaszubski nie mówił jak się używa spoilerów? Edytowane 1 kwietnia 2013 przez django 5 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Panie, takie rzeczy w spoilerach się wstawia. 1 Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Zyebali. Mając tak za(pipi)iaszczą podstawkę, którą jest komiks... zyebali... Najpierw Dale, a teraz Andrea? LOL! Rozumiem, że jako badass teraz miejsce Andrei zajmie Daryl... gejowski związek z Rickiem pod koniec? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 okej no i sezon 3 zakończony i imo najlepszy bądź na równi z pierwszym, ale chyba lepszy, żadnego odcinka w sezonie 3 nie skipowałem. oby czwarty był tak samo za(pipi)isty jak trzeci sezon. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Teka szmato zakrywaj spoilerem ten tekst. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 teka musiał pokazać jaki jest tru fan i napisał posta bez spoilerów o 7 rano. Serial skończył się ok. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Gubernator - psychopata, Carl - niezły materiał na psychopatę, Andrea - DIA (wytłumaczona i odkupiona jak Merle), Tyreese w grupie, zamiast Woodburry przenosiny wszystkich do więzienia - tego akurat moja logika nie chce przyjąć do świadomości. Ogólnie najlepszy odcinek 2 części 3 sezonu TWD. Nie zgadzam się, że zyebali, poszli inną drogą. Ciekawe co w 4 sezonie? Przedszkole? Dom starców z jedynki? Ciekawe czy Carl wszystkich powybija? Póki co na radarze The Last Of Us, a na jesień czwarty sezon. Dżidżys krajst! Tyle czasu Cytuj
Katoze 0 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Finał spoko, ale nie urwało. Liczyłem na więcej. Ogólnie sezon oceniam bardzo dobrze. Rick nie stuknie Andrei Szkoda bo w komiksie tworzą fajną parę. Bzyknie pewnie Miszą, albo którąś z randomek.Zdziwiło mnie że wrócili do więzienia. Ja bym przejął miasteczko, zaczekał na psychola i zakończył sprawę. Mam nadzieję że gubernator nie wróci kiedyś jako Negan. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) Rozczarowanie tym finałem całym , to już poprzedni odcinek mnie bardziej przyciągnął niż te popłuczyny w finale . Mogli jakoś bardziej rozwinąć ten wjazd do więzienia przez govenora . Fajnie że w końcu ubili Andree . A TA KOŃCÓWKA TO JUŻ W OGOLEEEE TAK SIĘ WZRUSZYŁEM TYMI STARYMI LUDŹMI , DOBRZE ŻE TERAZ CARL PRZEJĄŁ ROLE MERLA PRAWDZIWY CZARNY CHARAKTER XDD. , govenor odjechał fordem w siną dal , prawdziwy twist bo nie spodziewałem się tak hu,jowego motywu idę misfitsów ogladać Edytowane 1 kwietnia 2013 przez Sig 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 ej serio ku.rwa? myślałem, że już dawno ustaliliśmy, że po emisji nie wchodzisz jak nie widziałeś zwłaszcza przy tak popularnym serialu jak twd. UWAGA KOMENTARZA ODNOSZĄCY SIĘ DO SPOJLERA W POSTACI FAKTU, ŻE GOVERNOR ŻYJE: ja myślę, że po prostu nadal będą utrzymywać format "raz governor <-> raz więzienie" (no może w ograniczonym stopniu) i będziemy śledzić losy filipa jak zbiera ekipę pochlastów z którą już na pełnej ku.rwie wpier.doli się więzienia zapewne w finale czwartego sezonu. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) Też mieliście zepsuty plik? Myślałem, że mimo odstępstw od komiksu czwarty sezon nie będzie się rozgrywał w więzieniu tylko na drodze do waszyngtonu. Niektórzy narzekali, że Carl nie jest taki jak w komiksie ale on się zmienił dopiero po upadku więzienia, jako że w serialu fabuła jest inna to w zasadzie stało się to w tym samym czasie. Edytowane 1 kwietnia 2013 przez mate5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi