Ader 383 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Jeden z najgorszych odcinków.Zmarnowałem 43 minuty Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Jaki zmarnowany czas. Najlepszy odcinek w tej serii 4 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Średni odcinek. Ale zapowiedź kolejnego bardzo ciekawa. (mógłbym pisać to samo co tydzień) Edytowane 18 listopada 2013 przez Hrubaz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 fajny odcinek, nie dość ze odskocznia z więzienia, to mimo że do tej pory strasznie nie lubiłem gova to w tym odcinku był calkiem spoko wiadomo było mało akcji a dużo powolnego smęcenia, ale akurat w tym odcinku to smęcenie było dobre, to nie to samo co 10 odcinków na farmie i w więzieniu gdzie nic sie nie dzieje, tutaj była świeżość że widzimy inną postać, i pokazane że może coś sie w niej zmienia (chociaż pewnie pozornie) 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Relacja Gova z małą. Cały odcinek tylko się zastanawiałem, czy w tym pierwszym obudzi się skrywany profil pedofila, czy też nie. Szkoda, niewykorzystany potencjał Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Mega odcinek, czekam na następny! Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 no przy tym odcinku, poprzednie 5 to była farsa. Mogli już zrobić z tamtych 5 ciu jeden 60 minutowy wstęp do nowego sezonu i jechać na przemian odcinki z ekipami. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Aż tak macie dość więzienia? Przecież ta miejscówka jest dopiero niecałe półtora sezonu. Nie jest to długo jak na tak ciekawą lokację. No ale trzeba przyznać, że nie do końca scenarzyści potrafią wykorzystać jej potencjał. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 jeszcze 2 odcinki i przerwa do lutego, tak ? jak narazie ten sezon mógłby nie istnieć, nic się nie dzieje, zamulacz ale ogląda się dalej... mam nadzieje że druga część sezonu będzie bardziej intensywna Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 W nastepnym pewnie będzie kolejny odcinek z Gubernatorem opowiadający historię aż do momentu jak bylo go widać za płotem więzienia. w Ostatnim pewnie wyjadą z więzienia i taki będzie koniec Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 w ogole ciekawe co mają zamiar zrobić - czy pokazać odkupionego gova ktory po odnalezieniu starych kumpli ktorzy teraz przejeli władze będzie sie czuł źle jako szabrownik i morderca (a jego kumple taki mają plan patrząc na sceny z kolejnego odc), czy będzie sie dobrze czuł jako szabrownik i będzie chciał przejąć ponownie weładze nad kumplami? czy może coś zupelnie innego Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Nie obraziłbym się gdyby scenariusz poszedł w kierunku "dobrego" Gova i "złego" Ricka. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 rick zginie w mid-season finale z rąk briana. wspomnicie moje słowa. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Przydałoby się. Wolę posępną minę Gova niż wieczny eye-fuck Ricka. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) serio nie obraziłbym się. dla lepszego efektu obaj mogą zginąć. nixon spokojnie może sprawować rolę lidera przez następne lata. postać stworzona specjalnie na potrzeby serialu i ulubieniec fanów. albo nawet i glenn. Edytowane 19 listopada 2013 przez tk___tk Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Daryl mógłby trochę więcej jaj pokazać. Podobało mi się jak zgnoił czarnego kanabisa na dachu. Mogliby trochę dalej pójść w tym kierunku. Ale na dowódcę grupy potrzebny jest ktoś taki jak Rick ale jednocześnie nie będący Rickiem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) Ale słaby odcinek, o ja pier.dole. Jak przez te następne dwa odcinki coś się nie zacznie dziać to kończę oglądanie tego dziadostwa. No i obrazek selene w 100% pokrył się z odcinkiem. Edytowane 19 listopada 2013 przez suteq Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 zachęcam cię do uczynienia tego już teraz, jednego malkontenta mniej Cytuj
waciak 515 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Aż tak macie dość więzienia? Przecież ta miejscówka jest dopiero niecałe półtora sezonu. Nie jest to długo jak na tak ciekawą lokację. No ale trzeba przyznać, że nie do końca scenarzyści potrafią wykorzystać jej potencjał. Albo raczej aż póltora sezonu. Wieje nudą jak siedzą w bezpiecznym miejscu, a czas serialu upływa na paplaninie, głupich minach, telefonach z zaświatów czy jakiś innych wykręconych akcjach typu "wurwiłam się to wyleje całą wodę z beczki, a co!". Mam nadzieję, że zoombie w końcu im poprzewracają te ogrodzenia i będą zmuszeni brać dupę w troki. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Na zdjęciu był brat Gova Bryan? Czy olali ten wątek w serialu. Wydaje mi sie, że Gov na początku wrócił do swojego starego "ja", po czym jak pozbierał się z dołka spalił swoje wspomnienia i wrócił do roli maderfakiera Phillipa. Pytanie dla tych co czytali "Narodziny Gubernatora", zawiera mocny spojler wiec nie zaglądać ciekawscy Cytuj
django 549 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Serialowy Governor to raczej nie ten sam co w komiksie/ksiazkach. Tutaj mowil jasno, ze to jego corka a nie bratanica. Troche szkoda bo wychodzi na to, ze serialowy odpowiednik to troche taki koles bez przeszlosci ktory po prostu byl dupkiem. Doceniam fakt, ze poglebiaja postac Gubernatora, ale jednak troche nudno bylo. Nie ciekawiej gdyby te sceny z nim lecialy od samego poczatku sezonu? Chociaz poprowadzic dwa watki na raz to moze byc nielada sztuka dla budżetowych scenarzystow TWD. Inna sprawa. Jezeli Govn teraz bedzie dobry i bedzie chcial dolaczyc do ekipy Ricka (na co sie zapowiada) to nie wiem co o tym myslec. Napisalbym, ze skoncze ogladac, ale pewnie dalej bede sie meczyc co tydzien. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) Uwaga spoiler Edytowane 19 listopada 2013 przez HeXa 6 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Dla mnie za to jest to jeden z najlepszych od dawna odcinków.Obejrzałbym chętnie osobny serial w świecie walkinga w takim klimacie jak miał początek odcinka. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 wydaje się dla mnie czy w tym serialu nie ma zombie grubasów? albo zombie kulturystów lub zombie karłów dlaczego żądam odpowiedzi to nie są błahe sprawy, tylko jawne unikanie trudnych społecznomorlanych wątków przez autorów tego serialu Ale dzieci są. No i te żywe nie koniecznie mają status nietykalnych. 5-latka która Rick zastrzelił w prologu do pilota 1-wszego sezonu na stacji benzynowej, Sofia w stodole w 2-gim sezonie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Dla mnie za to jest to jeden z najlepszych od dawna odcinków.Obejrzałbym chętnie osobny serial w świecie walkinga w takim klimacie jak miał początek odcinka. no własnie, powinni powrócić do serialu drogi, i przemieszczania sie by przeżyć i radzić sobie z napotykanymi przeciwnościami a nie kiszenie sie pół roku w więzieniu siedzenie na masie jedzenia i broni z zombiakami oddzielonymi 5 murami. to nudne. co prawda wcale nie musi byc nudne bo nawet siedząc w bezpiecznej bazie mogli by wymyślić ciekawe akcje , ale nie wymyślili niestety dlatego naprawde wieje nudną odcinek z govem-dziadkiem ktory wałęsa sie po okolicy i stara przetrwać o wiele ciekawszy był niż więzienie które zaczyna śmierdzieć powtórką z 2 sezonu czyli taka "farma 2.0" przecież ten serial ma tak wielki potencjał a cały czas muszą coś w nim spieprzyć i rozmemłać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi