Gość _Milan_ Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 odcinek bardzo fajny, szykuje sie niezly pogrom, nie czytalem komiksu, ale widac ze ktos wazny padnie i moze nawet nie jedna osoba. waldek, to moze napisz, jak juz bedzie ten koniec swiata, jak najlatwiej sie dostac do paliwka. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Wysadzić stacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 nie będzie pewnie amunicji, zwyczajnie rozjebią czołgiem ogrodzenie i tyle, a poginie reszta statystów w komiksie to była gruba akcja, a znając poziom serialu będzie z dużej chmury mały deszcz odcinek całkiem ok, scenka na pomoście z zombie-nurkiem najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ja przeczuwam, że będzie srogi mayhem w którego wplącze się przy okazji trzecia frakcja. jeśli straszny scenariusz trzymania governora przy życiu się ziści to zapewne będą musieli połączyć siły. przynajmniej mam taką nadzieję. oby było dużo chaosu i ktoś a najlepiej kilku ktosiów dostało przy okazji kulkę w potylicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Odcinek mi się podobał. Gov jednak ciągle badassem, chociaż mógłby trochę zmienić mimikę. Oby tylko szykująca się rozpierducha nie przypominała paintballa dla początkujących jak w tamtym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 A ja mam nadzieje, że te wszyskie oszczędności wczesniej były właśnie po to aby teraz to odpowiednio z jajem nakrecić. Oby, bo jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Trochę nie na temat, ale patrzcie co potrafi zrobić 32-latek z klocków Lego: http://www.lugpol.pl/forum/viewtopic.php?p=302418#302418 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Słabiutki finał... Powrócili do formy z poprzednich lat. Wagony amunicji, celnosc jak botów na easy. popisy głupoty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 dobry zwieńczenie półmetka - miał wszystko co to dobre w ostatnim odcinku drugiego sezonu i to czego zabrakło w finale trzeciego. uroniłem niejedną łzę . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 dobry zwieńczenie półmetka - miał wszystko co to dobre w ostatnim odcinku drugiego sezonu i to czego zabrakło w finale trzeciego. uroniłem niejedną łzę . za randomami co nic nie wnosili czy tez za tym baranem co ma problemy psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 jeśli musisz pytać to nie mamy o czym rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) jeśli musisz pytać to nie mamy o czym rozmawiać no wybacz. Nie płakałem za Herszelem poniewaz ten juz dawno powinien zakonczyc zywota aby rozruszać te towarzystwo No i jak zwykle z gubernatora zrobili nieudacznika, ktory mimo posiadania wszystkich asów jak zwykle dal się wydymać... Edytowane 2 Grudnia 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 jesteś prawie tak męski jak bartezoo na pogrzebie babci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Najlepszy odcinek tego słabego, póki co, sezonu. Oczywiście nie obyło się bez głupot, ale mimo to jestem zadowolony - wreszcie coś ruszyło do przodu. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 mi tam sie sezon podoba, za każdym razem mistrzowska charakteryzacja zombiaków i efekty gore, no absurdów sporo, ale co sie czepiać, imo poziom bdb. czekam do lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Odcinek super. Nie mogłem złapać tchu przez większą część. Absurdy oczywiście były i ciągle nie podoba mi się, że potencjał poważnego survivalu jest marnowany, no ale ten epizod ładnie zwieńczył tą słabą połówkę sezonu. Nie przypominam sobie równie fajnego odcinka od czasów drugiej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bardzo dobry półfinał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael0089 105 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Mam nadzieję, że serial w lutym pójdzie w dobrym kierunku, bo ten sezon IMO najsłabszy, mimo zachęcającego początku. Rozwiązania zastosowane w ostatnim odcinku w końcu pozwolą ruszyć zdecydowanie fabularnie, szczególnie, że drzewo w postaci Herszela i brak dziecka już w tym nie będą przeszkadzać. Jestem ciekaw nowej miejscówki, a Gubernator to chyba najbardziej nudno-irytująca postać, i w końcu nie trzeba będzie oglądać jego gęby. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Rafael0089 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Zwieńczenie ogromem głupot sezonu z największa ilością głupot, niespójności i absurdów. A tak dwa wcześniejsze odcinki dawały nadzieję na zwyżkę formy, były dobre a tu teraz taki kaszalot. Najlepsza scena : dziewczynki z pistoletami. To już jest serialowy CoD ( oczywiście znany i oblegany w grze tryb zombie ) xD Edit : Dobrze , że ten cały Sprite czy jak mu tam, nie jest psychofanem tego serialu bo już bym skończył ze stoma minusikami. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Sibian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 W pełni się zgadzam z tk, świetny odcinek i bardzo emocjonalny. Motyw ze smiercia dzieci (szczegolnie Judith) mocny, Chociaz dla mnie najsmutniejsze bylo pozegnanie Hershela , no ale tego spodziewac sie mozna bylo juz od jakiegos czasu :confused:. PS. mam nadzieje ze pojawi sie jeszcze ta laseczka z kucykami co wymiekla podczas strzelaniny bo byla calkiem przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dawno tak za(pipi)istego odcinka nie widzialem poza finalem drugiego sezonu . CoD ? chyba kogos po(pipi)ilo z deka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Może wietrze teorie spiskowe i w ogole jestem dziwny, ale pilot trzeciego sezonu oraz odcinki 2, 3, 4, 7 i 8 też były za(pipi)iste, tylko z powodu głupot w drugiej połowie wszyscy o tym zapomnieliscie. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez nobodylikeyou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja szczerze mowiac nie mam pojecia o czym Ty teraz napisales <pijany> :0 zglupoty w drugiej polowie czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 O amnezji ludzi którzy sami chwalili pierwszą połowę trzeciego sezonu względem drugiego. Albo nikt tu się nie chce przyznawać do 3 sezonu po jego drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (pipi)a no jasne, teraz mamy 4ty sezon ! :0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi