Opublikowano 3 grudnia 201311 l odcinek lepszy niż poprzednie "wielkie" starcie gova z więzieniem, chociaż strzelanie ślepakami też było obecne, ale wychodzi na to że chyba prawie wszyscy ludzie gova polegli a więzienna grupa podzieliła sie na kilka małych grupek. dziwne dosyć, ciekawe czy szybko sie zejdą (w końcu aż tak sie od siebie nie oddalili) czy będą próbować opowiadać 4 osobne historie co do śmierci... myśle że nie ma pewności że niemowlak umarł, niby nosidełko miało krew ale uważam że to mogło być specjalnie dla zmyłki troche żal herszela tak samo jak troche żal bylo dale'a, ale herszel mimo że w 2 sezonie nieufny i dosyć oschły to jednak ostatnio był sympatyczny na szczęscie gov już wyleciał, nie trawiłem go (jedynie w tym odcinku gdzie poznał rodzinke i miał brode był ok, bo nie był sobą)
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Poczatek 2 czesci tego sezonu skupi sie na losach Ricka i Carla, w polowie dopiero sie zejda i rusza dalej.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Dzięki za spoilery, ukryj to. A mid season finale bardzo dobre, jestem usatysfakcjonowany.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Wiedziałem, że tak będzie Jeszcze jest szansa na uratowanie tego serialu.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l bardzo pozytywnie, nie mozna sie do niczego doczepic, brutalnie ostro i bez kompromisow, mialem ciary.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Martwi mnie tylko niemalejąca liczba murzynów w tym sezonie. Liczę na jakiś mały ubój w przyszłym sezonie. Tyreese i D'angelo by się wreszcie mogli na coś przydać.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l herchel ponoc byl kiedys murzynem wiec mozna zaliczyc aha, nie zal mi dziadka, nigdy go nie lubiłem ,wujek dobra rada, motyla noga. czy w komiksie tez jest akcja ze zniknieciem judith? jak sie to tam rozwiazalo? Edytowane 3 grudnia 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Dla tych, którym nie chce się czekać do lutego : Edytowane 7 grudnia 201311 l przez Sibian
Opublikowano 16 stycznia 201411 l W trzy tygodnie wciągnąłem całe trzy i pół sezonu i po raz pierwszy nie mam kolejnego odcinka do obejrzenia :[ , a tu prawie miesiąc czekania na kolejny. Najpierw grałem w grę, dopiero potem zabrałem się za serial, pierwszy sezon kameralny, potem z sezonu na sezon było widać, że produkcja dostawała wyższy budżet (charakteryzacja, sposoby eksterminacji zombie), czekam na więcej
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Drugi sezon dostał mniej kasy niż pierwszy. A było więcej odcinków. TWD to maszynka AMC do robienia kasy a nie do finansowania, niestety.
Opublikowano 17 stycznia 201411 l http://youtu.be/F9I4HuhwsJU Odswiezalem temat z nadzieja az ktos wklei, nie wytrzymalem i poszedlem na lowy enjoy. Edytowane 17 stycznia 201411 l przez smallv86
Opublikowano 24 stycznia 201411 l 2:24 Rick? Ale byłaby heca gdyby podczas takiego straszenia ludzi w USA ktoś wziął to zbyt poważnie i zaczął strzelać... Dobry pomysł na scenkę w south parku
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Trochę podobny z tymi dłuższymi włosami Pewnie o zadawanie takich pytań i podgrzewanie atmosfery chodziło w tym ujęciu.