Harbuz 953 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Ten odcinek mogło uratować tylko obcowanie płciowe Daryla z młodą. Nie było jednak niczego takiego, za to dostaliśmy niemały debilizm na koniec i kilka pseudoegzystencjalnych rozkmin na poziomie kina familijnego Polsatu. Na plus jedynie jedzenie węża. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Właśnie leci na Foxie. Nie wiem co sądzić już o tym serialu. Byle do Gry o tron. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Super odcinek, teatr dwóch aktorów, bardzo mi się podobało. 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 najlepszy odcinek drugiej części sezonu 4, wkońcu dialogi nie pisane przez scenarzyste pamiętników z wakacji i wkońcu nie musiałem oglądać karykaturalnej mordy Ricka Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Nie wiem jak wy ale ja momentami musiałem się przejść po pokoju. 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Po tym odcinku autentycznie chciałem się na(pipi)ać. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 3 podejścia miałem do tego odcinka, momentami nudy niemiłosierne Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Mimo tego, że nie przyspieszyli tempa, odcinek bdb, jak zresztą wszystkie z Darylem. LOL Edytowane 6 marca 2014 przez Pryxfus 1 Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) okej w porządku, nie mam nic do zwolnienia akcji i rozwijania postaci ale gówniara co nigdy nie piła i nagle ma ochotę się naj*bać "bo tak i już" to słabe niestety, o logice nie wspominam. Edytowane 7 marca 2014 przez Kriseh Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 to tam był jakiś "character development"? Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Nie ma. Te postacie są tragicznie nakreślone. Każdy jest w każdym odcinku inny. Teraz nawet MIchonne i Daryla zepsuli. Murzynka ma jakieś schizy a w redneku po paru głębszych odzywa się sfrustrowany bachor z patologicznej rodziny. Lepiej było jak milczeli i każdy sobie myślał "O, ta/ten to dopiero madafaker. I do tego fajnie rozwala zombiaki..." Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 okej w porządku, nie mam nic do zwolnienia akcji i rozwijania postaci ale gówniara co nigdy nie piła i nagle ma ochotę się naj*bać "bo tak i już" to słabe niestety, o logice nie wspominam. Myślę, że każdy miał kiedyś w życiu taki moment, że nigdy nie pił i nie palił a nagle miał ochotę i zaczął Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Zwykle takie rzeczy zaczyna się za namową kolegów, którzy zrobili to za namową swoich kolegów itd. ... No i u nas nie biegają po lasach stada zombie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 No tak, bo Wy lepiej wiecie dlaczego nie pijąca nigdy alko Beth zapragnęła mieć coś od życia i się nawalić oraz przecież z ludzi w ogóle po pijaku nie wychodzą głęboko skrywane emocje jak w przypadku Daryla. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Wyszły emocje z Daryla, ale on to zagrał jak jakiś skrzywdzony nastolatek i zamiast się przejąć jego zwierzeniem to patrzyłem na to z politowaniem. Można było lepiej to zagrać, dać więcej mroku. No a poza tym wszystkim to powinnie bardziej udawać nawalonych. nie mówi tu o przewracaniu się, ale o jakieś delikatnej modulacji głosu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 mnie to ciwi jakim cudem ta gówniara wypiła słoik moonshine'a i jeszcze trzymała się na nogach jak ktoś nigdy nie pił, i pije na pusty żołąd (a raczej nie jedli obfitego tłustego posiłku przed chlaniem) to nawet niewielka ilość mocnego alko zwala go z nóg rozumiem że daryl się trzymał bo zapewne niejedną butelkę obalił w życiu, ale ta siksa powinna mieć ostrego zgona Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Pierwsza połowa jak najbardziej ok. Potem niepotrzebne gdybania o lepszym życiu i próba zdarcia psychiki Daryla. Co by nie gadać i tak było lepiej niż ostatnio u Ricka. A Dixon jest dla mnie i tak nr 1 w całym serialu. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Spoko odcinek. Coś tam się działo. Mam nadzieję, że w przyszłym zginie któryś bachor. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Razem z poprzednim to najlepsze odcinki w tej połowie sezonu. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Pytanie z innej beczki, czytałem, że "Upadek Gubernatora" ma wyjść w Polsce jakoś w lutym/marcu. Zna ktoś jakąś dokładną date kiedy można zaatakować pułki w empiku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi