Masorz 13 187 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 O kurtfa, CO ZA ODCINEK. Zdecydowanie najlepszy w tym sezonie, jakie emocje. No i nie sadziłem że będą mieli tyle odwagi zrobić to co zrobili, czyli, uwaga spoiler z komiksu zrobić dokładnie taka akcję jak z bliźniakami, tylko zamiast Carla wendetta przyszła ze strony Carol. Końcowa rozmowa Carol z Tyreese'm to też czysta stalmoc. 10/10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 dziewczynka zatykająca niemowlaka ma chyba przypominać wątek złego bliźniaka scenariusz taki przewidywalny ale serio wystarczy podjąć na poważnie pierwszy lepszy motyw z komiksu i dzisiejszy odcinek poziomem góruje nad wszystkimi do tej pory wyemitowanymi szkoda, że za tydzień powrót do czerstwych gadek i dramatycznych zwrotów akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 dodam jeszcze, ze znowu charakteryzacja zombiaków (wiadomo w jakiej scenie) najwyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Szczególnie te spalone fajnie wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) uwaga mega spoiler, czytać tylko po zobaczeniu dzisiejszego odcinka SPOILER kurde ja cały odcinek oglądałem z jedną myślą, a ta myśl wynikała z tego że przy zasysaniu torrenta rzuciłem okiem na komentarze, i spodziewałem sie komentów w stylu "thanks good quality" a zamiast tego przeczytałem: mega spoiler nie czytać! przeczytałem: "i cant belive carol is dead" i cały dzś odcinek ogladałem przez pryzmat tego, okazało sie że ktoś ostro trollował ale odcinek był dobry, niby prawie wcale nie było akcji ale jednak pokazana była trudna dola bohaterów, i próba radzenia sobie z problemami, uważam za duży plus że odcinek skupił sie na losach tych postaci, a nie skakał po pircku, glenie czy maggie albo bobie, dobrze było zobaczyć tej fragment historii Edytowane 17 Marca 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=MxYhmRi8Jlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wcale się nie zdziwię jak ten dym co widziała ekipa Carol to Terminus a raczej to co z niego zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dym to spalona chata przez blondi i deryla z poprzedniego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Znów nie najgorszy odcinek. Czekamy na finał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) ok kto w spoilerze wyjaśni, albo zarzuci w linku jakąś wikipedie o terminusie? czy to UWAGA BARDZO DUŻY SPOILER z komiksu. naciąłem sie na mega spoiler i chce to zwerfikowac kanibale a odcinek bdb Edytowane 24 Marca 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Shieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Od razu jak zobaczyłem tę babkę, która coś gotuje coś mi nie pasowało. Kanibale pasują najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 to jeszcze pół biedy, ktoś pod serialem w komencie, zamieścił zdjęcie z 16ep z mega spoilerem i chce to na boga zwerfikować. nie będe nawet pisał co zobaczyłem, ale jeśli to prawda to zyebałem sobie finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 czyli co to ten terminus ? co to za spoiler poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) odcinek całkiem spoko mimo że była mieszanka postaci, w sumie uznaje drugą połowe tego szonu za bardzo udaną, było spokojnie ale było kino drogi, coś sie działo cały czas, mimo że to "dzianie się" nie było w formie widowieksoych akcji, to jednak jakiś sens temu towarzyszył (w przeciwieństwie do drugiego sezonu gdzie nic się poprostu nie działo) i jeszcze mały spoiler jeśli ktoś sie nie połapał (ale po dzisiejszym odcinku już powinien) - na temat grupy którą spotkał daryl grupa rednecków do której dołączył daryl to ci sami ludzie których spotkał rick w domku, i zabił jednego z nich ja sam nie zakumałem tego odrazu, przeczytałem to na wiki, chociaż dzisiejszy odcinek to doprecyzował - pod koniec gdy szef grupy opowiadał o sytuacji z domku a co do finału - nie wiem czy domniemania z powyższych postów są prawdziwe i nie zagłębiam się w to (kwestie z komiksów) jednak mam własne domniemania wydaje się ze szykuje sie konfrontacja grupy daryla z pozostałymi osobami, mam nadzieje że nie spowoduje to konfliktu daryl VS reszta grupy i jeszcze z innej beczki - czy ktoś kto czytał komiks mógłby w spoilerze napisać coś o tym nerdzie? czy on serio zna rozwiązanie zagadki zombie? czy przeżyje żeby cokolwiek w tym kierunku zrobić? czy to kolejny ślepy zaułek jak finał 1 sezonu, i gość jest zwykłym randomem który padnie przy byle pierwszej okazji? Edytowane 24 Marca 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 specjalnie dla boro boro: uwaga mega spoiler dotyczący finału sezonu: serio duży spoiler terminus to miasto kanibali, a nieświadoma grupa dostanie beth (blondyneczka daryla) na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 specjalnie dla boro boro: uwaga mega spoiler dotyczący finału sezonu: serio duży spoiler terminus to miasto kanibali, a nieświadoma grupa dostanie beth (blondyneczka daryla) na obiadek jaja se robisz czy ro prawda? swoją droga mam to gdzieś, ciekawi mnie tylko czy ci co czytali komiks mają aż taką wiedze o tym co bedzie w serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Komiks a serial to jednak dwie różne sprawy i ciężko przewidzieć na 100% co się będzie działo w telewizji. Pozostają domysły i łączenie faktów. Choć co ciekawe miejsca zgadzają się w kolejności co do komiksu o ile Terminus okaże się prawdą jak jest pisane w spoilerach wyżej bo na to się zanosi. Co dalej? osiedle senatora? Edytowane 24 Marca 2014 przez Kriseh Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) specjalnie dla boro boro: uwaga mega spoiler dotyczący finału sezonu: serio duży spoiler terminus to miasto kanibali, a nieświadoma grupa dostanie beth (blondyneczka daryla) na obiadek Ale że jak ? Przecież z tego co orientuję się, to nawet taka postać nie występuje jak Beth w komiksie Edytowane 24 Marca 2014 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 specjalnie dla boro boro: uwaga mega spoiler dotyczący finału sezonu: serio duży spoiler terminus to miasto kanibali, a nieświadoma grupa dostanie beth (blondyneczka daryla) na obiadek Ale że jak ? Przecież z tego co orientuję się, to nawet taka postać nie występuje jak Beth w komiksie To spoiler z serialu jest, nie komiksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 W takim razie czas odpalić Fox bo lecą teraz dwa odcinki. Poprzedni, którego nie widziałem i nowy. Poem chyba jeszcze zacznę Walking Dead od Telltale bo nabyłem wersję pudełkową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 i jeszcze z innej beczki - czy ktoś kto czytał komiks mógłby w spoilerze napisać coś o tym nerdzie? czy on serio zna rozwiązanie zagadki zombie? czy przeżyje żeby cokolwiek w tym kierunku zrobić? czy to kolejny ślepy zaułek jak finał 1 sezonu, i gość jest zwykłym randomem który padnie przy byle pierwszej okazji? Uwaga duży spoiler na temat postaci Eugena Koleś jest nauczycielem i wali taką ścieme żeby Abraham go chronił. Jeszcze się przyda ze swoją wiedzą na temat produkcji amunicji Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Chu.jowy odcinek. Całe pół sezonu zmierzali do (pipi)a Szkoły jak na koloniach gimbusów???! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) O (pipi)a, nie spodziewałem się. Powiedzcie mi tylko jedno ta mała też zginęła czy była na plecach u murzyna? A teraz czas na Deryla bo widniał na reklamie - czekamy. Edytowane 24 Marca 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 i jeszcze z innej beczki - czy ktoś kto czytał komiks mógłby w spoilerze napisać coś o tym nerdzie? czy on serio zna rozwiązanie zagadki zombie? czy przeżyje żeby cokolwiek w tym kierunku zrobić? czy to kolejny ślepy zaułek jak finał 1 sezonu, i gość jest zwykłym randomem który padnie przy byle pierwszej okazji? Uwaga duży spoiler na temat postaci Eugena Koleś jest nauczycielem i wali taką ścieme żeby Abraham go chronił. Jeszcze się przyda ze swoją wiedzą na temat produkcji amunicji WOW serio mocny spoiler!! każdy kto nie lubi spoilerów niech tego nie czyta ja sie sam prosiłem więc dostałem, i dzięki za odpowiedź, ale przyznam że nie spodziewałem sie aż takiego spoilera w nawiązaniu do mega spoilera powyżej, więc nie czytajcie jeśli nie znacie komiksu kurde jeśli eugene serio jest zwykłym ściemniaczem to niezłe z niego ziółko, troche szkoda, liczyłem że jednak bedzie jakiś wątek wyjaśnienia zombiaków, oczywiście nie liczyłem na rozwiązanie problemów z trupami, ale przynajmniej na jakiejś wyjaśnienie pojawienia się ich... ale jeśli to serio zwykła śmiema to troche szkoda mimo wszystko druga połowa tego sezonu mi sie podobała bardziej niż kiszenie się na farmie i kiszenie się w więzieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi