Szwed 637 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Przypomnijcie mi kim on był, bo jestem z komiksem prawie na bieżąco, ale pierwszą połowę zeszytów czytałem 3 lata temu i za cholerę nie pamiętam żadnego księdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) księdza spotykają podczas arcu z kanibalami. przeżył zamykając się w swoim kościółku i siedząc tam bezczynnie kiedy parafianie ginęli na zewnątrz. na stałe dołączył do grupy i był przywódcą duchowym arkadii. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja wczoraj dopiero nadrobiłam zaległości i skończyłam sezon 4. Zakończenie dobre, aczkolwiek przewidywalne, było wiadomo, że Terminus to wyebka . PS. i młoda w przedostatnim odcinku rozbiła bank, zabijając małą blondyneczkę. . Komiksu niestety nie widziałam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cGab3k0Mz2k Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Fragment z bejzbolem za głową Glenna wiadomo do czego się odnosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 a to nie jest maczeta? mi się wydaje, że oni tam klęczą nad jakimś korytem i chcą z nich krew utoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Spodziewam się w tym sezonie jakiegoś małego odstrzału populacji murzynów, bo niebezpiecznie rośnie. BTW. po tym trailerze liczę, że w tym sezonie nadadzą więcej głębi postaci sierżanta Forda Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 0:19, dokładnie widać co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Trzy króciutkie teasery. https://www.youtube.com/watch?v=wYsz2jm_MGU https://www.youtube.com/watch?v=jsV8t0e5SwY Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dziś premiera na AMC. Jutro o 22.00 na FOX. Boją się tylko, że najlepsze sceny kilka pierwszych odcinków pokazali w trailerach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Rano da rade zassac z sieci episod co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 O 4-5 już będą na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) no to się nazywa powrót na pełnej kur.wie ! spojlery dla tych co nie są na bieżąco z komiksem (albo nie przeczytali setnego numeru): zaje.biste nawiązanie do sceny śmierci glenna. teasują też chyba saviorsów. twórcy zapowiadają negana wcześniej niż później, ten typek z flash-backa co wbił do kontenera to raczej nie on, ale wg. mnie istnieje mocne prawdopodobieństwo, że ta grupa która czasowo przejęła terminusa to saviorsi Edytowane 13 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ktory to byl sezon jak zamieszkali w wiezieniu? trzeci? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no dobry odcinek, liczyłem że sprawy inaczej sie potoczą, ale co zrobić, czekam na następny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) mogli to rozciągnąć na dwa odcinki, ale nie będę narzekał bo trzymał w napięciu od początku do końca. Edytowane 13 Października 2014 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no sezon rozpoczął się mocno, miejmy nadzieje, że po drodze nie mają w planach jakiś dłuższych postoi na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) no to się nazywa powrót na pełnej kur.wie ! spojlery dla tych co nie są na bieżąco z komiksem (albo nie przeczytali setnego numeru): zaje.biste nawiązanie do sceny śmierci glenna. teasują też chyba saviorsów. twórcy zapowiadają negana wcześniej niż później, ten typek z flash-backa co wbił do kontenera to raczej nie on, ale wg. mnie istnieje mocne prawdopodobieństwo, że ta grupa która czasowo przejęła terminusa to saviorsi ciekawe jak takie typki miałyby powybijać świetnie zorganizowanych łącznościowo i logistycznie saviorsów oraz przejąć miejscówkę, to pewno była taka sama grupka jak ta, z którą bujał się Daryl otwarcie takie sobie - SPOJLER - dywersja w wykonaniu Carol jak z MacGayvera, ciekawe jak wyliczyła parabolę lotu petardy poza tym dialogi tradycyjne trącą niekiedy infantylizmem Edytowane 13 Października 2014 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) no saviorsi w zalążku jeszcze c'nie. nie to co widzimy w komiksie kiedy KORAL wbija do nich na pace cieżarówki otwarcie takie sobie - SPOJLER - dywersja w wykonaniu Carol jak z MacGayvera, ciekawe jak wyliczyła parabolę lotu xD Edytowane 13 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ale dobry odcinek, nie spodziewałem się tak dobrego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no saviorsi w zalążku jeszcze c'nie. nie to co widzimy w komiksie kiedy KORAL wbija do nich na pace cieżarówki Carol w komiksie strzeliła samobója w więzieniu, samochodem do fortecy saviorsów wbiła się Holly Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) KORAL = carl. mówię o tej akcji jak carl ładuje się na pakę i "infiltruje" główną siedzibę z m16 w łapach, chyba po raz pierwszy widzimy wtedy hq savioursów. btw czytasz na bierząco? co sądzisz o revealu z ostatniego numeru? Edytowane 13 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 KORAL = carl. mówię o tej akcji jak carl ładuje się na pakę i "infiltruje" główną siedzibę z m16 w łapach, chyba po raz pierwszy widzimy wtedy hq savioursów. btw czytasz na bierząco? co sądzisz o revealu z ostatniego numeru? ahaaaa, tak, czytam na bieżąco, o gangu typków w skórach umarlaków? natura nie znosi próżni, więc jacyś źli ludzie musieli się pojawić, na samej obyczajówce nie można ciągnąć tematu post-apo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi