tk___tk 4 795 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) zaje.biście to było napisane wg. mnie. od małych teaserów w postaci szeptów po ostateczną walkę na kosy i reveal na ostatniej stronie. ogólnie strasznie się jaram tym co robi kirkman teraz po skoku w czasie Edytowane 13 października 2014 przez tk___tk Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 no klimatyczne to było, przez moment mi nawet przez myśl przeszło: "co to kurwa?! gadające zombie?" xD Cytuj
django 549 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 zaje.biście to było napisane wg. mnie. od małych teaserów w postaci szeptów po ostateczną walkę na kosy i reveal na ostatniej stronie. ogólnie strasznie się jaram tym co robi kirkman teraz po skoku w czasie Komiksu nie czytam, ale lubie wiedziec takie rzeczy. o ile byl skok w czasie? Rick dalej zyje czy juz teraz tylko mlody? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Miałeś już nie oglądać tego paździerza Bartek. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 o ile byl skok w czasie? Rick dalej zyje czy juz teraz tylko mlody? skok w czasie to maks kilka lat, Carl jest nastolatkiem a Rick nosi brodę i w sumie jest kaleką - oprócz uciętej dłoni ma usztywnioną nogę i porusza się o lasce (pamiątka od Negana) Cytuj
django 549 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Miałeś już nie oglądać tego paździerza Bartek. Lubie sie w(pipi)iać. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) zaje.biście to było napisane wg. mnie. od małych teaserów w postaci szeptów po ostateczną walkę na kosy i reveal na ostatniej stronie. ogólnie strasznie się jaram tym co robi kirkman teraz po skoku w czasie Komiksu nie czytam, ale lubie wiedziec takie rzeczy. o ile byl skok w czasie? Rick dalej zyje czy juz teraz tylko mlody? skok jest o kilka lat. rick ma metalową protezę i brodę. arkadia jest połączona z kilkoma innymi osadami, jedną z nich dowodzi maggie. negan jest w więzieniu i często rozmawia sobie z carlem. istnieje specjalny oddział odpowiedzialny za kierowanie hord umarlaków z dala od arkadii. ogólnie już bardzo zaawansowane post-apo. michonne nie żyje, ale nie wiadomo jeszcze dlaczego. Edytowane 13 października 2014 przez tk___tk Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 no to się nazywa powrót na pełnej kur.wie Zgadzam sie, swietne otwarcie sezonu, nie spodziewalem sie, myslalem ze beda lali wode i male pitu pitu zrobia po kilku odcinkach a tu yeb na pelnej ku... Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 No szczególnie dobre było świniobicie przy wannie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) można gdzieś ogladać online z polski? edit dobra chyba zbalazłem Edytowane 13 października 2014 przez Yano Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Dzisiaj na Foxie. Wieczorem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 odcinek bardzo fajny, i bardzo zaskakujący po tym jak połowe poprzedniego sezony szli do tej bazy i nie mogli dojść, spodziewałem się że będą conajmniej 2-3 odcinki kiszenia się w wagonie zanim cokolwiek sie ruszy do przodu a tymczasem już w pierwszym odcinku mieliśmy całą tą akcje plus jeszcze zjednoczenie z murzynem i dzieckiem, w sumie jestem w szoku, bo do tej porty prawie wszystkie odcinki były rozwleczone i tego typu akcje były poprzezane 2-3 nudnymi odcinkami ciekawe czy to jednorazowy wybryk czy ten sezon caly będzie taki napakowany akcją bez nadmiernego rozwlekania, było by fajnie, jednak obawiam się że niedługo porwórcimy do sytuacji gdzie przez cały odcinek mamy tylko rozmowy i 2 minuty walki z zombiakami tak czy siak odcinek bardzo fajny. widać było że twórcy chcą żeby ekipa dała czadu i wyszła z opresji (np akcja gdy rick zasadził się na jednego ze strzelających do zombi i odrazu po przejęciu jego broni rozwalił pozostałych "złych" (spodziewalem się że co najwyżej jednego zabije i sie schowa, tymczasem postąpił logicznie i skutecznie za co plus. chociaż mogli zabrać 3 pozostałe karabiny zabitym złym no ale nie można mieć wszystkiego) Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Co to za typ na koncu? Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Jest to koleś z pierwszego odcinka 1 sezonu i jeszcze pojawia się w trzecim sezonie. Ot czarny do odstrzału Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Ten sam co był w pierwszym odcinku pierwszej serii, Morgan. Ep bardzo dobry, choć za cholerę nie wiem w którą stronę to teraz pociągną, nie czytałem komiksu. Pierwszy raz, nie pamiętam od kiedy, obejrzałem odcinek w TV, czekanie na rozpoczęcie emisji i reklamy w środku to dziwna sprawa Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Dołożyli do pieca w tym odcinku. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Co to za typ na koncu? bob pewnie niedługo do odstrzału. a parytet czarnych w obsadzie musi zostać zachowany. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Morgan był w 5x01? Jakoś nie zauważyłem go. Tymczasem po 3 miesiącach wznowiłem czytanie komiksu, od numeru 101, i jest OGIEŃ. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 października 2014 Opublikowano 19 października 2014 Też nie widziałem Morgana. A do odstrzału to lepiej Tyreesa bo coś nie mają na niego solidnego pomysł i denerwuje mnie jego wiecznie zafrasowana mina. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 października 2014 Opublikowano 19 października 2014 (edytowane) no potrzeba kogoś do UWAGA SPOJLER Z KOMIKSU "tainted meat" bo dale nie żyje. równie dobrze może to być tyreese. btw, zauważyliście, że w pierwszym odcinku grał pingwin z gotham? Edytowane 19 października 2014 przez tk___tk Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 19 października 2014 Opublikowano 19 października 2014 Ok, widziałem Morgana. Jest po zapowiedzi odcinka drugiego Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 powoli robi sie obsada z the wire w walknig dead. ten nowy odcinek bez polotu, po otwarciu sezonu z fajerwerkami teraz jest nudny odcinek, równowaga musi być. ilosc czarnoskórych aktorów nadal ściśle pilnowana XD to robi sie strasznie bekowe Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 bardzo dobry odcinek, nie wiem gdzie ta nuda. \m/ 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 A może tak wzorem Gry o Tron zrobilibyście sobie temat o komiksie i tam o nim pisali, żeby nie spoilerować tym co go nie czytali i biorą serial na świeżo? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 gdzie tu masz spojler? walking dead nie ma swojego działu tak poza tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi