Yano 3 697 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 No pewnie wrócił z Beth, a jego dziunia zginęła. no raczej niemożliwe bo na końcu dzisiejszego odcinka carol wjechała do szpitala na łóżku i zapewne razem z beth będą uciekać ze szpitala a jesli daryl serio znalazł murzyna i go przyprowadził do kościoła to bym się mocno zdziwił że murzyn ze zwichniętą nogą był w stanie taki kawał drogi pokonać by spotkac sie z darylem, chociaż serial już wcześniej pokazał że czasami w pół odcinka pokonują wiele kilometrów a innym razem przez 5 odcinków nie mogą dojść do terminusa który był pewnie 200 metrów od nich ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 co za denny odcinek z kolejnymi nurzającymi się we własnej schizie typami i jeszcze te headshoty xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie oglądałam jeszcze dzisiejszego odcinka. Ale obstawiałam, że to ją przytargał. może ktoś z jej ''porywaczy'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jest jedno wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Trochę zamieszają tajmlajnem i już się ludzie gubią Odcinek całkiem w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 no dobre jest, że bawią się formą raz biesiadnie trochę potem breakcore. tak nowa lepsza jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) z tym timelinem to sporo zamieszali bo beth musiała tam siedzieć chyba z tydzień albo więcej zacznim doszło do wydarzeń z końca odcinka, w końcu zabrali ją już "pół roku temu" swoją droga beth to fajna laska moja ulubiona para z serialu i btw ta aktorka mimo że gra nastolatke naprawde ma 29 lat edit patrzyłem na wiki WD o niej i wg nich w 2 sezonie na farmie miała 16 lat a obecnie ma 18, to mnie nieco zdziwiło - serio mineły już 2 lata od czasu farmy? wiem że były przeskoki i np nie pokazali jakiejś zimy itp, ale 2 lata to mnie zdziwiły Edytowane 4 Listopada 2014 przez Yano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 rzeczywiście była mowa o tym wcześniej, ale kompletnie o tym zapomniałem. co nie przeszkadzało mi fapować i tak ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jeżeli ktoś nie zauważył, to John Barrowman, czyli oraz sama Emily byli ostatnio gośćmi w Talking Dead. Polecam gorąco, jest też sneak peek z nowego epa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Obejrzałem kolejne 2 epy (oglądam co dwa tygodnie po dwa) i... (spoilery z komiksów) wku.rwiony jestem, że wątkowi szpitala i beth poświęcono więcej niż jeden odcinek. Od kilku już lat czekam serialowy waszyngton, serialowe wojny między frakcjami, serialowego carla chowającego się w ciężarówce z m16. A tak to pewnie do waszyngtonu dolecą najwcześniej w ostatnim odcinku pierwszej połowy sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jeżeli serio oczekiwałeś DC od drugiego czy tam trzeciego sezonu no to ja nawet nie wiem co mam napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jeżeli serio oczekiwałeś DC od drugiego czy tam trzeciego sezonu no to ja nawet nie wiem co mam napisać. Nie o to mi chodziło żeby myślałem że tak szybko będzie DC, tylko po prostu nie mogę się doczekać serialowego DC bo komiksowy to najlepszy jego fragment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No tak, ale przecież do ciężkiej cholery trafili tam równo w 69 numerze komiksu . Wiadomo, że tam się zaczyna konkretna jazda, ale ja sobie nie wyobrażam, żeby mieli pominąć wszystko wcześniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No i właśnie teraz powinni jeszcze trochę jechać i być już w DC, ten wątek ze szpitalem trochę z du.py. Mieli jakiś tam pomysł, ale ostatecznie jest nieciekawie. No i to, że ten szpital jest w Atlancie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jeżeli wieźli Beth np 12 godzin to mogli w uj kilosów się z nią cofnąć. W każdym bądź razie widok rozwalonej Atlanty bardzo ładny, tak dużej panoramy tego miasta chyba jeszcze nie było odkąd cywilizacja spuściła się do kibla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Zacząłem 4 sezon i mam pytanie bo mam warażenie że opuściłem jakiś ep. gdzie jest gubernator? Wyrżnał swoich i miał dalej szturmować wiezienie a tymczasem obejrzałem 2 odcinki jak rik sadzi marchewki od miesiaca a big bossa nie widac Edytowane 9 Listopada 2014 przez Bjały Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Govek chwilowo się wycofał Ale wróci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Govek chwilowo się wycofał Ale wróci Chyba nie tę linijkę w spoiler dałeś. Edytowane 9 Listopada 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Przepraszam, teraz Ty też musisz zedytować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) kurde to musiało sie stać - dzisiejszy odcinek zalatywał mocno nudą.. reszta w spoilerze dla tych co oglądali większość odcinka to było kiszenie ogóra w jakimś randomowym miasteczku, na co to komu? sama scena z autobusem i wypadkiem dosyć komiczna, kolejny raz wypadek samochodowy na pustej drodze... oczywiście było tam pare zombi i jakieś wraki ale kurde trzeba być upośledzonym żeby sie wpieprzać w ten bałagan na takiej prędkości, przecież gość mógł spokojnie powymijać te przeszkody i pojechać dalej, to nie była przecież blokada zajmująca całą drogę druga głupota - to sie już zdarzało wcześniej ale dziś to zauważylem kilka razy w ciągu jednej sceny - żeby zabić zombiaka trzeba mu zniszczyć mózg prawda? a tymczasem dziś pare osób wbijały krótkie nożyki w szczękę albo w szyje zombiaka zamiast w mózg.. gdyby nie mocne objawienie na końcu odcinka to całość była by strasznie nudna. przyznanie sie eugena nie bylo dla mnie zaskoczeniem bo już z komiksowych spoilerów wiedziałem o co z nim chodzi, jedyne zdziwienie to że przyznał sie tak szybko, czyżby to oznaczało że cały plan wycieczki do waszyngtonu będzie teraz anulowany? i btw- takie skakanie po wątkach jest lekko wkurzające, niby daje jakąś różnorodność i zapobiega efektowi "o nie znowu siedzą na farmie/w więzieniu/w kościele przez kilka odcinków", ale to tylko mały plus, ale jest też minus - zamiast czekać tydzień na rozwinięcie wątku to będziemy czekać 2 albo 3 tygodnie, bo poprzednio byla beth w szpitalu, dziś grupa eugena a za tydzień pewnie wrócimy do ricka, a dopiero potem znowu szpital takie rozwlekanie jest tym bardziej bolesne że obecny sezon wystartował z przytupem i z dużą prędkością pokazując akcje z terminusem i jej późniejsze zakończenie bardzo szybko (myślałem że przez 5 odcików nie wyjdą nawet z wagonu), i po tych kilku sprawnych akcjach znowu dostajemy powolność tak wiem, marudze jak baba, ale liczyłem na fajniejszy odcinek Edytowane 10 Listopada 2014 przez Yano 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 kłamczuszek zrobił sabotaż, który nie wyszedł zgodnie z zamysłem i temu autobus się wywrócił ekipa nigdy nie dotarła do Waszyngtonu, tylko w jego okolice - do Alexandrii spoko background zrobili rudemu w tym odcinku, a tak poza tym, to nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Głupie było lanie wody... Najpierw piją brudna wodę z kibla, a potem takie marnotrawstwo, ale ja nie o tym. Jak koleś pozabijał (?) wodą zombie, a ominął ludzi? Edytowane 10 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 chyba zamysł był taki że zombiaki miały miękkie rozkładające się mięso i łatwo padały pod naporem, a ludzie sie tylko zmoczyli tak czy srak zarowno woda w kiblu jak i w beczkowozie powinna być już dawno skisła bo pewnie była wymieniana prawie 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie no spoko odcinek był. Końcówka to już prawie identyko jak w komiksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ale to teraz powinni odpuścić dalszą podróż nie? btw gdy na końcu eugene.. przyznał sie że jest kłamcą a rudy wąsacz dostawał (pipi)icy gdy eugene kontynuował swój wywód to caly czas mialem wrażenie "o za sekunde rudy strzeli mu w łeb i przerwie to kłamliwe pieprzenie" ale nic takiego nie nastąpiło i rudy tylko przywalił mu z pięści.. troche sie zawiodłem, to by był ciekawy zwrot akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi