Opublikowano 10 lipca 20159 l #144 megatona, a co w serialiku? dalej dialogi pod gimbusów i głupie śmierci z udziałem zombie?
Opublikowano 11 lipca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=yzXglr5bc3w Spinoff jakiś taki bez wyrazu. Edytowane 11 lipca 20159 l przez Timmy
Opublikowano 11 lipca 20159 l Jej tam chyba w ogóle nie było? Zwiastun do S6 daje radę, niech tylko pozbędą się Carol i będzie mega dobrze.
Opublikowano 11 lipca 20159 l o jezus, popierdoliło mi się z Christine Woods. Co grała Dawn, tę policjantkę ze szpitala.
Opublikowano 11 lipca 20159 l 5 sezon ledwie zmęczyłem, 6 zapowiada się dobrze ale żeby czasem nie przekombinowali. muszą się bardziej postarać bo strasznie powielają schematy a i mam wrażenie że coraz mniej uwagi przykładali do efektów specjalnych. spin off zapowiada się spoko, trzeba ogarnąć przed s06.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Ten spin-off zapowiada się bardziej na jakiś prequel to właściwych wydarzeń z TWD. Może być ciekawie a na 6 sezon czekam z wypiekami. Rick-sqrwiel - i to mi się podoba xD
Opublikowano 12 lipca 20159 l Autor Walking dead nuda straszna biorac pod uwage to co sie dzieje w komiksie. Ten spin off zapowiada się jednak ciekawe, mam nadzieje ten poczatek zarazy jakos dluzej potrwa, bo ktos pisal, ze fabula ma pozniej nadgonic walking dead.
Opublikowano 12 lipca 20159 l ale co ma takiego nadrabiać jak to odizolowana historia nowych postaci tocząca się na drugim końcu kraju. wiadomo, że po jakimś czasie początkowa faza "epidemii" się zakończy i bohaterowie będą musieli sobie radzić z zalążkami nowego porządku, ale nie wyobrażam sobie jakiegoś wielkiego skoku czasowego bo niby po co?
Opublikowano 12 lipca 20159 l Ty se nie wyobrażasz, ale Kirkman już to zaplanował. Powiedział, że stanie się to dość szybko, może w drugim sezonie.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Czytałem na screenrancie, zaraz poszukam. Tutaj jest fragment jego wypowiedzi: http://www.cinemablend.com/television/How-Fear-Walking-Dead-Overlap-With-Walking-Dead-Timeline-72311.html
Opublikowano 13 lipca 20159 l Nie mówił o przeskoku, tylko że fabuła będzie szybciej przeć do przodu i w końcu zrówna się z TWD.
Opublikowano 13 lipca 20159 l no widzę, ale nadal nie wynika z tych słów jakoby miało to się wydarzyć szybko i jest z góry zaplanowane. z resztą jak słusznie zauważył autor tekstu ze względu na różnice geograficzne nie ma to wielkiego znaczenia.
Opublikowano 13 lipca 20159 l W sumie masz racje, ale ja zrozumiałem w każdym razie, że szybciej niż oryginalny (chociaż tam np pomiędzy sezonem 2 a 3 było 8 miesięcy prezeskoku do przodu). Może nadinterpretowałem, sorewicz.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l bardzo dobrze zapowiada się ten spin-off. śmiem twierdzić, że ma szanse przebić pierwszy sezon oryginalnego WD chociaż to akurat nie jest zbyt trudne zadanie.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Nawet pilota? Pierwszy odcinek, pierwszego sezonu to jedna z lepszych rzeczy jakie spotkała oryginalny serial. Nic mniej ani więcej niż się można było spodziewać po kimiksie, ale to i tak dobra sekwencja "ludzie-powracają-jako-głodne-stwory-muszę-ogarnąc-co-się-dzieje".
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Obejrzałem i bardzo średnie to było. Ach te problemy rodzinne. No właśnie, prawie nic innego tylko ta jedna rodzinka przez całą godzinę.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l nie no z pilotem wd trudno konkurować bo to jedno z mocniejszych uderzeń w historii telewizji, ale moim zdaniem jest dobrze. nie wiem czego się spodziewałeś masorz. to dopiero pierwsze incydenty i ludzie prowadzą normalne życie. postacie są dość ciekawe, podoba mi się przedstawienie wszystkiego z perspektywy ćpuna który sam nie jest w stanie do końca ufać swoim zmysłom, reżyseria i dialogi też jakby lepsza niż to do czego przyzwyczaiło nas wd. no nie wiem, bardziej mnie ciekawi śledzenie rodzinnej dramy tej ekipy niż małżeńskie problemy ricka i lori. tak jak mówię - jestem dobrej myśli i kiedy już przysłowiowe (pipi) uderzy w wentylator powinno być spoczko.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Oby, bo jednak będę oglądał dalej. Jakbym nie oceniał, to jednak dość ciekawy jest powrót do czasów gdy co dopiero się wszystko zaczęło. Mam nadzieję, że chociaż Edwin Jenner pojawi się w TV ostrzegający przed epidemią. Takie małe powiązanko z drugim serialem było by spoko.