darkos 4 294 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Prolog to Walking Dead? OMG, muszę to obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Obejrzałem i pełna zgoda z teką, pilot daje nadzieje na dobry, lepszy od oryginalnego WD serial. Podoba mi się takie bardziej przyziemne podejście do przedstawienia relacji między ludźmi, nie ma tej dramy co zdanie jak w Walking Dead. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To 'przyziemne' podejście najprawdopodobniej skończy się za 2,3 odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To 'przyziemne' podejście najprawdopodobniej skończy się za 2,3 odcinki Tzn. wiadomo, że jak będzie już wszystko roz.(pipi)ane to będzie lekko dramatycznie, musi przecież. Ale chodzi mi o to, że w oryginalnym serialu, mimo że go lubię oglądać, każdy dialog jest napisany, zagrany i wyreżyserowany tak jakby miał być najważniejszą scena w serialu. Czyli jeszcze raz, pilot FWD jest gorszy od pilota WD, ale myślę że będzie dobrym serialem, który nic nie wniesie do gatunku, ale będzie solidną pozycją. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Bardzo fajny ten pilot, zaskoczyli mnie. Przede wszystkim uderza to o czym wspomnieliście - normalne ludzkie rozmowy, bez patosu jakby zaraz miał skończyć się świat, bez umęczonych twarzy. Pewnie nie potrwa to długo, ale kto wie. Drugi plus to skoncentrowanie się na ćpunku, który przypomina miks Jokera i Sparrowa Bardzo ciekawa postać. Kolejny plus to normalny świat tuż przed zagładą, dobrze są pokazane te wszystkie niepokojące wydarzenia. Czuć niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Widzieliście drugiego epa? Bardzo powoli się akcja rozgrywa, było już ponad półtorej godziny materiału, a jesteśmy w momencie, który następuje gdzieś po 10 minutach typowego filmu zombie. Ale to nie jest źle, no podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 za dużo słów motion i montaży muzycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 a dla mnie to i tak za szybko się dzieje, ze 3 odcinki to się powinny opierać tylko na jakiś horrorowych przestraszajkach i niedomówieniach związanych z tym co się dzieje. No i główni bohaterowie są bez wyrazu. Póki co jest słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wątpie że wytrwam nawet do końca sezonu, strasznie bezpłciowy ten serial. Fajnie że w końcu dialogi brzmią naturalniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja się powoli przekonuję. Drugi odcinek był lepszy od pilota, niby też przegadane, ale weszło bardziej gładko. Jednak fajnie się obserwuje powoli, ale skutecznie postępującą apokalipsę. No i używają komórek z 2010 roku, detal, ale cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 No już nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Oglądaliście już nowy odcinek? Bo dwóch średniakach ten mi się spodobał i zadecydował że będę oglądał reszte i jestem ciekaw co tam w następnym odcinku wymyślą a teraz nadrabiam ostatni sezon normalnego walking deada bo aż mnie ochota naszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja dopiero od Fear zaczynam zabawę z Walking Dead [nie licząc jakiś tam odcinków doskoku w tv] i jest ok, trzeci odcinek dał radę. Teb typek co gra ćpuna wygląda jak młody Depp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 U mnie zupełnie na odwrót, 3 odcinek mnie zamulił. Jedyną interesującą postacią jest młody Depp. Czekam na powrót ekipy Ricka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ależ ci aktorzy są nijacy w tym spin off, ciężko będzie mi to do końca sezonu wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 czwarty odcinek zdecydowanie najlepszy, chociaż nie było ani jednego zombiaka. ciekaw jestem czy ten ku.rwidolek utrzyma się do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Koncowka odcinka byla calkiem niezla. W koncu cos sie rozkreca. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 czwarty odcinek zdecydowanie najlepszy, chociaż nie było ani jednego zombiaka. ciekaw jestem czy ten ku.rwidolek utrzyma się do końca sezonu. obstawiam że w finiusz następnego odcinka się zacznie rozpiździe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Przyjemnie mi się to to ogląda. Może dlatego, że nie mam co do tego serialu żadnych oczekiwań, pierwowzór oglądałem z wyrobionym wyobrażeniem jak mogłaby wyglądać ekranizacja komiksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Szukaja aktora do roli Negana. Koncowka 6 sezonu bedzie gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 mam nadzieję że nie będą za bardzo kombinować i wezmą kogoś kto wcieli się w negana żywcem wyjętego z kart komiksu. tak jak zrobili to z Abrahamem. masorz wpadł niedawno na jedno zaje.biste nazwisko - RAY STEVENSON. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nokurwa jak dla mnie to Negan idealny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Gova zmienili na lepsze, Negana nie z(pipi)ia. Z rudego Abrahama, tez sie smiali a jest wpytke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Teraz jeszcze czekamy na UWAGA POSTAĆ Z KOMIKSÓW Jezusa, który ma na imię Paul No i kiedyś tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wydaje mi sie, ze królestwo nie przejdzie w takiej formie jak w komiksie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi