Masorz 13 184 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Uważam, że w komiksie moża popuścić bardziej wodze fantazji niż w serialu który jest poważniejszy. Po prostu widz mainstreamowy móglby nie przeboleć rycerzy z kopiami w dłoni ;-) Byle tygrys został. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mi się ten spin off bardziej podoba niż walking dead. Tyle że walking dead przestałem oglądać gdzieś w okolicach 4 sezonu serial według mnie z sezonu na sezon był coraz gorszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mam to samo, próbowałem niedawno nadrobić ostatni sezon ale wymiękłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 http://screenrant.com/walking-dead-season-6-tom-payne-jesus/ A jednak Jezusa już obsadzili. Chyba nie będzie wizualnie tak wierny oryginałowi jak Abraham i jego kumple. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 o właśnie zapomniałem, że xandera barkleya obsadzili. ale to raczej nie negan tylko przywódca hilltop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?&v=qYpJSAv5koI Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 kolejny bardzo dobry odcinek. podoba mi się ten serial, niezła przystawka przed głównym daniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Twd - kupa. Ftwd - dobre, podoba mi się. Szkoda tylko, że w niedzielę ostatni odcinek w tym roku, ale za to zaczyna się Leftovers, także jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 O kuzwa chyba przez ostatnie tygodnie siedzialem pod kamieniem bo nawet nie wiedzialem ze Fear juz transmituja xD. No nic, bedzie trzeba obejrzec wszystkie odcinki jak leci przed nowym sezonem TWD. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 whoa finał niezła petarda. w ogóle ten serial w kwestii jakości reżyserii, zdjęć dialogów czy postaci bije zwykłe twd na głowę. już nie mogę się doczekać tego co wydarzy się kiedy wbiją na ten wycieczkowiec . Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No, ostatni odcinek najlepszy. Chociaż poprzednie też bardzo dobre, ale wydaje mi się, że z każdym kolejnym jest coraz lepiej - aktorzy pewnie są już bardziej wczuci w role. Poza tym gra aktorska, ujęcia, muzyka na wysokim poziomie. Dodatkowo obsada, a także scenariusz na plus. Mam nadzieję, że utrzymają co najmniej taki poziom w dalszych sezonach. Szkoda tylko, że trzeba czekać do przyszłego roku na ciąg dalszy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Popieram panów powyżej, finał był konkretny i przy tym bardzo klimatyczny. Teraz pora na webisody i szósty sezon regularnych Żywych Trupów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No, ostatni odcinek najlepszy. Chociaż poprzednie też bardzo dobre, ale wydaje mi się, że z każdym kolejnym jest coraz lepiej - aktorzy pewnie są już bardziej wczuci w role. Poza tym gra aktorska, ujęcia, muzyka na wysokim poziomie. Dodatkowo obsada, a także scenariusz na plus. Mam nadzieję, że utrzymają co najmniej taki poziom w dalszych sezonach. Szkoda tylko, że trzeba czekać do przyszłego roku na ciąg dalszy. Polecam. jak dla mnie obsada nie jest zbyt dobra, zwłaszcza "ojciec nie jednego dziecka", dopiero syn Morgana Freemana dał powiew jakiejkolwiek gry aktorskiej i zainteresowania postacią, zwłaszcza, że rozwiązał w mig problem apokalipsy zombie wpadając na pomysł ze śpiewaniem szant. Pan Mijagi rozumiem, będzie dziadkiem do zadań specjalnych, przesłuchań, wymuszeń, odbierania długów, a ćpunka żaden zombie nie ruszy, bo wygląda jak one ? Do tego serial zbyt szybko nadrobił czas i już od drugiego sezonu będziemy mieli to samo co w TWD tylko z latynoskimi tańcami w tle Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Obsada jest beznadziejna. Tylko murzyn sie nadaje. Reszta do piachu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Finałowy odcinek to bardzo okej odcinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Obstawiam drugą opcję, śmiesznie to wyszło. Jeszcze narratora powinni dać Odcinek całkiem spoko, niezły szoker na końcu. Wiedziałem że operacja się schrzani, ale sądziłem że w inny sposób. Edytowane 12 Października 2015 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Cała akcja to wielki WTF. Najgłupasza rzecz jaką mogli w tej sytuacji wymyślić. Sam odcinek bardzo fajny, poza CGI z ciężarówką na początku. Ciesze się z powrotu ekipy Ricka bo FTWD nie porwał mnie jak niektórych tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 dawaj lepszą receptę na radzenie sobie z hordą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Po pierwsze retrospekcje miały miejsce w tych samych miejscach i było ich sporo, więc taki zabieg nie wydaje mi się nielogiczny. Po drugie imho to ładne nawiązanie do komiksu, który przecież od 12 lat wychodzi w formie czarno-białej. Bardzo mnie ciekawi kto zaczął nakurwiać tym klaksonem na końcu i dlaczego, ale obstawiam sabotaż. Pewnie ksiądz Takiego natężenia zombioków nie było w tym serialu jeszcze nigdy a i relacje interpersonalne też bardzo ładnie napisane i zagrane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) niezłe jak na początek sezonu, ciekawe ile z tego wyjdzie ide spac, jutro napisze wiecej Edytowane 13 Października 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 dawaj lepszą receptę na radzenie sobie z hordą. Mieli przewage bo zombie byly w dole i powinni to wykorzystać. Przyklad: znaleźč cysterne i ich ogniem rozdupcyć. Horda poszła ale mogła po 20 km trafić na przeszkode w terenie i przyjść spowrotem. Ogólnie chodzi mi o to, że powinni lepiej wykorzystać to miejsce nawet w przyszłości do zwabiania i wybijania szwendaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Myślisz, że zombiory się ot tak będą zajmować ogniem jeden od drugiego? A jakby chcieli indywidualnie to parę cystern wypełnionych paliwem by musieli pewnie zużyć. To już lepiej ryzykownie, ale wyprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Taki średni ten odcinek trochę, strasznie mnie wkurzały te retrospekcje, nie za bardzo lubie takie zabiegi gdzie teraźniejsza akcja przeplata się ciągle z wydarzeniami z przeszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 moim zdaniem też pochlapanie benzyną i podpalenie to lepsza opcja niż robienie pielgrzymki na jasną górę a z końcówką - czuje że to mogą być ludzie od W Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi