tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) w ogóle trochę za wcześnie na takie zabawy hordami, a jeśli już za tydzień dostaniemy zmasowany atak na Aleksandrię to w ogóle strasznie się spieszą. no ale skoro wedle zapowiedzi w tym sezonie planują utrzymać konkretne tempo i już niedługo wprowadzić Jezusa, hilltop i negana to w sumie nic dziwnego... Edytowane 13 Października 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 no zaczęło się w miarę przyzwoicie, ale jak już pisałem nie raz, mniej mnie obchodzą zabawy z zombiakami, a bardziej jak pokazują relacje międzyludzkie i jak jeden knuje na drugiego w obliczu apokalipsy. Zniesmaczył mnie początek i efekty specjalne za 2.99 zł. Mimo wszystko nadal kupuję TWD w takiej formie, niż w formie latino FTWD Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nowy odcinek jaka KOSA Carol Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) dobry odcinek reszta w spoilerze dla tych co oglądali odcinek dobry, ale troche jak filmip z konopii, wyskoczła banda dzikusów niedostrzeżona przez nikogo z ochrony (zakładam że na wieżyczkach było więcej osób a nie tylko jedna) no ale przynajmniej sie wyjaśniło co to za dźwięk sie pojawił na końcu poprzedniego odcina (chociaż z tego co gadali cała pielgrzymka zombie z 1 odcinka odbywała sie ok 20km od miasteczka, to że było z takiej odległości słychać klakson ciężarówki jest chyba dosyć mocno wątpliwe) *ok specjalnie przeleciałem pierwszy odcinek żeby sie upewnić jaka to była odległość, nie padało tam jednak 20km (za co przepraszam), padło "few miles" czyli kilka mil, czyli 5-10km, no mimo wszystko troche daleko żeby słyszeć klakson cieżarówki ale ok, nie czepiajmy sie wracając do odcinka dwie sprawy na temat murzyna z kijem 1 jak on tak szybko wrócił do miasteczka? 2 czemu miał aż tak dużo czułości w sobie że nie chciał zabijać dzikusów którzy ciachali na kawałki dobrych ludzi? (czyżby angela merkel miała na niego wpływ? ;p) no dobra, wyjaśniło sie że zbiorowisko zombie było pare kilometrów od miasta, a nie 20km od miasta, więc całą rzecz ma większy sens no ale dziś w tym odcinku... atak ludzi z W był szaleńczy i dziki. a wcześniej sie wydawało że ludzie od W mają jednak jakiś plan i nie działają jak kompletni szaleńcy. wniosek ten wynika z tego że w poprzednim sezonie okazało sie że zastawiają pułapki i mają całe ciężarówki zamkniętych zombie - a dziś byli tylko bandą dzikusów z nożami i maczetami. to sie nie do końca zgrało jednak no tak czy srak Carol uratowała sytuacje i była spoko babeczką która tylko udaje kure domową i to mówiłem od dawna że carol nie da sobie w kasze dmuchać no dobra ide Edytowane 19 Października 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
dr SKILL 1 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Też mnie ciekawi jakim cudem on zdołał tak szybko wrócić oraz co z resztą wracających bo zakładam, że więcej niż jedna osoba biegła do klaksonu... Co do litości moja teoria jest taka, że on kiedyś był w tej grupie i podobnie jak oni zabijał mnóstwo ludzi ale w pewnym momencie odszedł od nich i od tego momentu nie zabija wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 bardzo podobało mi się to jak niespodziewanie i bezlitośnie został przeprowadzony ten atak. scena z carol wyglądająca przez okno i grubasem z maczetą miała duży współczynnik WTF, a następującą po nim szaleńcza rzeź dość ciężki klimat co potęgowała tylko po raz kolejny w tym sezonie doskonała muzyka. jestem bardzo pozytywnie nastawiony do następnych odcinków. chyba postarali się w tym roku. aha - no i scena otwierająca pierwsza klasa. heath też świetnie obsadzony, brakowało mi go w poprzednim sezonie. razem z glennem i tym sku.rwysynem który teraz stara się odkupić swoje winy mogą tworzyć super team. Cytuj Odnośnik do komentarza
dr SKILL 1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Widać jak oglądacie serial. Przecież Rick kazał wracać Czarnemu Donatello w pierwszym odcinku do Aleksandrii i opowiedzieć jak się ma sytuacja. Pobiegł jeszcze kiedy zombiaki szły grzecznie z dala od miasta to miał łatwą drogę. Masz rację, faktycznie Rick kazał mu wracać by dowiedzieli się co stało się z Carter'em Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tak jak pisze Butt. Trochę mnie uraziło jak niby Morgan przejebał świeżemu, nie zgniłemu zombiakowi mózg tym swoim kijkiem Byłoby cudownie, gdyby w tym sezonie musieli sobie radzić z Wolfami jak i Saviorsami Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 o ku.rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 o (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 o kur.wa Nie oglądam już tego, foch! Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jutro zobacze ale az sie boje o huy wam chodzi :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 sciagnałem tylko 3 odcinek i przewinąłem, tym sposobem scena nie zrobiła na mnie wrażenia i mam to w du,pie, hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) TAK KU.RWA, NIE MA ŚWIĘTOŚCI!!! Edytowane 26 Października 2015 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 w sensie chodzi wam o najnowszy odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja wciąż mam nadzieję że jakoś przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 też mi się tak wydaje (a nawet jestem pewien po lekturze wypowiedzi gimple'a i tego co działo się w najnowszym talking dead), ale i tak nie zmienia to faktu, że oglądając rano do śniadanka wybuchnąłem głośnym NIEEEEEEEEE, a nieczęsto mi się to zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 o ku.rwa o (pipi) o kur.wa Nie oglądam już tego, foch! sciagnałem tylko 3 odcinek i przewinąłem, tym sposobem scena nie zrobiła na mnie wrażenia i mam to w du,pie, hehe. TAK KU.RWA, NIE MA ŚWIĘTOŚCI!!! Po reakcji obstawiam, że umarł ktoś ważny. Pewnie Daryl albo Michonne. Ze słabszych typów to Glenn albo Abraham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 W ciągu tych 3 odcinków działo się więcej, niż w ciągu ostatnich 3 sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Kurde, jeden z najlepszych odcinków w historii całego serialu, wszystko tam było- dramat, emocje, akcja, klimat, gore Co do Ricka, to spokojnie ucieknie z furgonetki w prawą stronę a ręka to pewnikiem tylko zadrapanie o coś innego niż zombie. W innym wypadku już byłoby po nim. Glenn jak pięknie zginął Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Oglądam teraz premiere na Foxie. Widze mocny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 O kur.wa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) kurna to nie miało sensu , dobra widać chcieli zabić sporo osob, i to że padła masa randomów z miasteczka mnie nie rusza. ale kwestia glenna była z dupy Edytowane 27 Października 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 spoiler z komiksu A tak się nie mogłem doczekać scenki z komiksu ze śmiercią Glenna To pewnie mogę zapomnieć o jednookim Carlu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi